Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kesin canım. Hatadır o hata test bozuk

Nasıl hep pik kız pik günü pik 4. Test. Açıklamalı da yazdım oraya bide okumamışşş
Ama son test bugün yaptım bayağı koyulaşmış, en son 3 gün önce yapmıştım silikti.
Canım heyecan yaptık ya. Var görünüyor ama seni de umutlandırmaya korkuyorum. Karışık duygular içindeyim

Hadi ya nasıl oldu canım o? Ovülasyon testi mi 2 defa pik yaptı? Dikkat ettiysen Adetin 1. Mi 2. Mi yumurtlamaya göre geldi?
Kuzum adetim normal zamanında geldi ikinciye göre olsa iki gün geç gelirdi diye düşünüyorum ama yani ovulasyon 12. Gün pik oldu ki daha önce hiç olmazdı. Bir gün pik durur ve çatlardı yine aynı oldu silikleşti.
Sonra 14. Gün tekrar pik oldu. Bu ne demek oluyor iki kez yumurtlama. Çünkü piki de çatlamayı da testlerde gördüm

Bu kadar acımasız adı batasıca ELALEM in içinde güçlü olmak zorundayız Larimm

Teşekkür ederim cnm bı gün Rabbim kısmet ederse beraber yeriz

Enteresan ne diyeyim canım bilemedim. Adetin 2 gün geç gelseydi evet 2. Yumurtlama kesin olmuş derdim. Bilemedim ama zaten benim bugün yaptığım ovülasyon testim pik değil sadece pikten bir gün önceki gibi koyu.

Ayseee1987 benim kafamı kurcalayan iki şey var birincisi ikinci testte çizgi bir iki saat sonra çıktı dedin
İkincisi de bu kadar erken gebelik belli olur mu olanlar varmış okuduk ama acaba onların yumurtası erken olgunlaşıp erken çatlamış olabilir mi?

Enteresan ne diyeyim canım bilemedim. Adetin 2 gün geç gelseydi evet 2. Yumurtlama kesin olmuş derdim. Bilemedim ama zaten benim bugün yaptığım ovülasyon testim pik değil sadece pikten bir gün önceki gibi koyu.
Yarın da yap mutlaka

Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım evet olabilir .. bu ihtimal var

Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım evet olabilir .. bu ihtimal var
Benim yumurtam iğne kullanırken 10. Gün çatladı düşün adetim 7 gün sürüyor. Doğal olarak adeti bir geçe normal test epey koyuydu. Kese erken göründü kalp atışı erken duyuldu

Benim yumurtam iğne kullanırken 10. Gün çatladı düşün adetim 7 gün sürüyor. Doğal olarak adeti bir geçe normal test epey koyuydu. Kese erken göründü kalp atışı erken duyuldu
Canım seninki kontrollü planlı bir gebelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…