Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız iç mimarlar dekorasyon önerilerinde bulunuyolar alıp bulup getiriyolar
Kiz yok ben direk bina dikeninden mimarim. Ic mimaride anliyom. Ama peyzaj sıkınti.
Hadi ben de uyuyorum iyi geceler bebişlerim
Iyi geceler canim.
Ay resmen çok taşra kaldım ya ben bu gece gidip de kendimi geliştireyim biraz
Yok yok gayet iyisin. Belgesel izliyon sen ne tasrasi. kizlar hepinize iyi geceler sizlerde iyiki varsiniz.
Kızlar ya iyiki varsınız hepiniz. Ben de kaçıyorum. Öpüyorum hepinizi

Günaydın kızceler.
Çok fena uykulu hallerim var.
Akşam eve git duş al yemek ye derken peşine hemen uyu..
Normal canım bayılıveriyo insan. Ben çalışmadığım halde bayılıyodum. Bu aralarda uykusuzluk var özellikle geceleri sürekli uyanıyorum sonra gündüz baygınlık geçiriyorum

Normal canım bayılıveriyo insan. Ben çalışmadığım halde bayılıyodum. Bu aralarda uykusuzluk var özellikle geceleri sürekli uyanıyorum sonra gündüz baygınlık geçiriyorum
Ben serviste gelirken giderken uyuyorum.
iş yerinde ara ara şekerliyorum ama yetmiyor.
evde de eşim bişi yaptırmıyor direk uzanınca uyuyup kalıyorum

Birde tlfdan baktım. çok silik gözüküyor ama dün daha mı koyu geldi bana.
İnşallah bebeğin seninle..
Evet bana da öyle geldi ki gece 10 da yaptım bunu da ilk idrarla yaptım daha taze 5.hafta giricem ondan bence tahmini doğum 26 ağustos kaptırdım gidiyorum ama allahım sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin tutunsun yavrum bana

Çok silik bir çizgi var.
Tedavi ile mi yoksa normal mi ?
Regle kaç gün var yada geçtin mi ?
Çarşamba günü bat 23 ünde klomen ve iğne 18 kasım da ilk hormon verdim klomen verdi 30 kasım da bi daha gittim iğne verdi yumurtaya baktı 18 aralık silik 19 aralık silik tam 1 ay allahım korusun sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…