Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napıyosunuz gençler? Benim canım ! Kaynanam gelecek yemek hazırlığına başlıyorum:) evi topla filan derken anca bu saat oldu. Aynı cadde üzerinde oturuyoruz bu yasaklarda fırsat buldu
Otursun evinde ya de ki hala pozitifimben de kanepeye yapışmış duruyorum öyle

Napıyosunuz gençler? Benim canım ! Kaynanam gelecek yemek hazırlığına başlıyorum:) evi topla filan derken anca bu saat oldu. Aynı cadde üzerinde oturuyoruz bu yasaklarda fırsat buldu
Evde uzun oturup,ayaklarımı ayak ısıtıcı tulumunun içine koydum, kahvemi yudumlayıp kkya bakıyordum
Yemek derdim yok dün anneme gittim herzamanki gibi doldurup 3-5 çeşit yemek verdi

Ayaklarımın huzuru

Bu lambadaki cin çocuktan bahsetmemiş, bu fal bakmayı bilmiyor ya bidaha göndermem. Bide aşkolsun uzun zamandır gelmedin yazmış
Cevap butonu yok mu bunun? "Yalancılarla işim olmaz birdaha görüşmeyelim"yazacamda
Hiç bahsetmiyor ya. Temizlik robotunu bile söyleyip çocukla ilgili en ufak bir şey demiyor. Hiç olmayacak dese bile bir cevap bence de görüşmeyelim

Memnuniyetle takdim ediyorum. Gel buraya bakiiim Ayşem bu kutlu hizmetlerinden dolayı tişikkür ederiz
Ahahaha
Bu lambadaki cin çocuktan bahsetmemiş, bu fal bakmayı bilmiyor ya bidaha göndermem. Bide aşkolsun uzun zamandır gelmedin yazmış
Cevap butonu yok mu bunun? "Yalancılarla işim olmaz birdaha görüşmeyelim"yazacamda
Ahahaha ona biz de çok baktık da yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…