Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben erkeklerde (2 erkek ikiz olmasına rağmen) hiççç tatlı yemezken daha çok turşu ve tuzlu gibi yerken kız da tatlıya çok düşmüştüm
Mmmm valla bilmiyorum ki hiç annem limon yermiş bana hamileyken ekşi kız diye biliyorum ama bakalım. Daha erken sanırım 3. Aydan sonra aşerme durumu artıyomuş galiba

Nureella kuzuş nasılsın bugün sesin çıkmadı.
@kizinbiri9 canımıniçi haberler nasıl?
Canım patron izin verdi bugün bize bende öğlene kadar yapmışım tek elle birşeyler yapmaya çalıştım çok birşey yapmak gelmedi içimden Nasılsınız ne var ne yok yemekler yapıldımı

Tünaydın canım hayırdır doğum günü partisi falan mııı
AYyy şimdi oturdum daha yok bbgm yarın kahvaltı için sigara böreği sardım annemle tuzlu pasta yaptık kahvaltı yaptık akşama karantinaları bugün bitti diye yemege cagırdım onları geberdm anlayacgn sırtım agırdı ev işi hc yapamdm kısmetse yarn Geln buyrun bebeklerm zevkle sizi agırlarım

Oh elinize sağlık ne iyi etmişsin walla

Yaaa yigenini yiyimmm senin gamzesi ne kdr güzel maşallah kuzumaaa H halleycik senin çiceklerin benmkinden güzel

Kızlar ben yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyorum sanırım doktor araştırdım sanırım buldum birtane izmirde
Sende mi bizim tarafa dgru geliyosun aşkm gel gelll hayırlısı ile çok güzel olacak inşallah sonuçlar bnmde adete az kaldı kalbim küt küt atıyo yaklaştıkça zaman

Kuzuşş bu yıl ocakta adet olduktan sonra 3 şubatta doktora gittim gecikme olduğu için ve negatif çıktım tarlusal verdi içtim 21 şubatta hala adet olmayınca bir baktım ki hamileyim inşallah sen de böyle olursun
Mmmm valla bilmiyorum ki hiç annem limon yermiş bana hamileyken ekşi kız diye biliyorum ama bakalım. Daha erken sanırım 3. Aydan sonra aşerme durumu artıyomuş galiba
Canım aşermenin zamanı yok çok erken de olabilir geç de.. ayrıca canımızın istediği şeyler yani aşerme denilen şey aslında vücudumuzdaki eksikliğin ne olduğunu anlatıyor bize cinsiyet ile pek bir ilgisi yok

Canım patron izin verdi bugün bize bende öğlene kadar yapmışım tek elle birşeyler yapmaya çalıştım çok birşey yapmak gelmedi içimden Nasılsınız ne var ne yok yemekler yapıldımı
Yemek .. ben akşam üzeri kısır yaptım yedik güneşliydi hava, balkonda oturduk mis gibi
Nureella Kızlar ya gonal f işe yarar mı sizce bende çikolata kisti var eşimde varikosel var
Canım %50 bi aşılamam tutmuşken diğer tutmadı
Yaaa yigenini yiyimmm senin gamzesi ne kdr güzel maşallah kuzumaaa H halleycik senin çiceklerin benmkinden güzel
Sağol duyguşum darısı bizlere
Kızlar ben yavaş yavaş tüp bebeğe doğru gidiyorum sanırım doktor araştırdım sanırım buldum birtane izmirde
Kuzum hadi hayırlısı olsun. Eğer artık tahammülün kalmadıysa yüreğin kaldırmıyorsa imkan da varsa çok çok iyi olur sizin adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…