Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne güzel bişey o öylee ilk defa gördüm
Benim ellerim ayaklarım yaz kış ısınmaz, kansızlıkta yok ama hafiften reyno fenomenliği varmış.
Bununla karşılaştığımdan beridir huzur içindeyim 1. Ve 2. Derecesi var, 2. Yi açınca ayaklarımı temmuz ayındaki deniz kumunun içinde gibi hissediyorum

Yarıldım yaa
LaRisaCca canim masallah kuzucuga Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insalah.
Âmin canım benim çok teşekkür ederim
Gecikmeliiii tünaydınnnn kızçelerrr bn cok yogun bir cumartesiye uyandımm pastalar börekler yemek hazırlıkları daha koşturma içerisindeym
Hayırdır neyin hazırlığı bu ya hu Ellerin dert görmesin kolay gelsin
Kız tombik bu ayva da sevmiyorum ama yiyeyim bariRabbim size bağışlasın çok datlı balkız
Darısı bize canım benim maşallah
Halleyin botanik bahçesi
Maşallah subhanallah sevilmez mi buuuu
Sevilmez olur mu hiç lokum gibi yiyoruz

Dahaa cokk var bi suru kizz
Otlarimm benim

Aşermek için çok erkenken ben nie deli gibi bol sebzeli bulgur pilavı canım çekti
Benimde tatlı istiyo sürekli pasta masta midem çok bulanıyodu bu hafta 2 gündür bişey yok bana da o garip geldi 12 haftada geçiyo diye biliyodum neden erken geçti diye büyük üzüntü içindeyim

Benimde tatlı istiyo sürekli pasta masta midem çok bulanıyodu bu hafta 2 gündür bişey yok bana da o garip geldi 12 haftada geçiyo diye biliyodum neden erken geçti diye büyük üzüntü içindeyim
Ben erkeklerde (2 erkek ikiz olmasına rağmen) hiççç tatlı yemezken daha çok turşu ve tuzlu gibi yerken kız da tatlıya çok düşmüştüm bi de erkekte hep ekşi istiyordu canım nar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…