Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vazgeçtim zaten akşam yapmaktan

buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Canım bu kaç dk da çıktı?
GGüüüünnnnaaayyyyddddııınnnn.

Anammm severimmm bu grubu ben yaaa
Günaydın herkeseee mide bulantım geçti üzgünüm demiştim dün bugün al sana bulantı dedi fasülye tuvaletten çıkamadım sabah
Anneesiii bi kocaya bi çocuğa güven olmazz
Yaaaa ne güzel bir sabah müjdesidir buu Canım benim çok tebrik ederim Allah sağlıkla arttırsın değerini bebeğin sağlıklı olsun sağlıklı bir gebeliğin olsun da kucağına al inşallahh darısı da bize

Nasıl bakmayım kuzum kör mü olayım sağır mı yaşasaydı şimdi evimizi şenlendirirdi yavrum
Tatlım bence destek al zor biliyorum çok zor hemde ama bunun yerine benimde yavrum olucak böyle gezdiricez de. Evrene yolladığın enerji çok önemli geçmişe yönelik enerji yollarsan gelecek enerjin de geçmişe yönelik olur. Pozitif ol ileri bak, iste, dile, ben yalvardım valla olması için. Ama geçmişi düşünüp neden gitti şimdi olsaydı demedim hiç. Hayırlısı buymuş dedim. Ben belki daha hafif atlattım ama eğer zorlansaydım mutlaka destek alırdım. Çocuk bebek görünce Allah tahtını bahtını güzel yapsın bana nasip etsin dedim hep.

canım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demeli ilaçlardan hcg tetiklendi testte

Biz de proxeed ve koçak farm evicap’e toplama 300 küsür tl ödüyoruz :/ Doktora sorduk ama birebir muadilleri yokmuş. İşe yarasa ödediklerimiz göze batmayacak da işte. Umarım yarar. 2.kutuyu yeni aldık.
Aynen canım keşke işe yarasa yaramadığı halde vermek zoruna gidiyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…