Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ileteceğim canım seni kaybettiğini anlasın namussuz
Kızlar hadi ben uyuyorum hepinize iyi geceler
Teo m sen prizlerden fişleri çek ışıkları söndür kapıları pencereleri kontrol et kapıyı kilitle çık annem

Kızlar hadi ben uyuyorum hepinize iyi geceler
Teo m sen prizlerden fişleri çek ışıkları söndür kapıları pencereleri kontrol et kapıyı kilitle çık annem
İyi geceler canım. Hadi bende kaçar. İyi geceler hepinize.
C Capanin Gururu Teyom la H halleycik siz dükkanı kapatacakmışsınız, anahtar paspasın altında orada yoksa saksının altına bakın

doğru diyorsun da inşallah gerek kalmaz ilk yapmamda hemen çıkar da bi daha testle uğraşmam

Selam guzel kk kadinlari
Adet belirtileri yasiyorum diye adet olacagim anlamina gelirmi
Ben iğneyi vurulduktan beri adet olacakmışım gibime geldi hele dün hepsini yaşadım ama bugün birşey yok çok şükür olmaz inşallah senin kaçıncı günün ignede

Kızlarrr birşeyyy sorabilirmiyim genee... eşleriniz için hangi vitamini kullanıyorsunuz proxeed plus çok pahalı gelmeye başladı artık bize
Biz de proxeed ve koçak farm evicap’e toplama 300 küsür tl ödüyoruz :/ Doktora sorduk ama birebir muadilleri yokmuş. İşe yarasa ödediklerimiz göze batmayacak da işte. Umarım yarar. 2.kutuyu yeni aldık.

Ben iğneyi vurulduktan beri adet olacakmışım gibime geldi hele dün hepsini yaşadım ama bugün birşey yok çok şükür olmaz inşallah senin kaçıncı günün ignede
Insallah olmazsin adet sende bende aynen bazen oyle bir agri giriyorki adet oldum saniyorum bugun 9.gundeyim

İyi madem fıtı fıtı da yaparsınız

Ye annesi ye bebeğine şifa olsun
Olsun olsun bol bol şifa olsun
O masadaa haley gordumm
Şeyyyy eeeeee Luppo
Sakinn beni luppoyla aldatmaa
Benim suçum değil eşim aldı
Woooowwww bu konuda gercekten profesyonelsin tatlım.. artık kimse burda eline su dökemez testler konusunda seni alkışlıyorum ve inşallah emeklerin karşılığını alırsın

Canım bence denemeyelim çamaşır suyunu gebelikte solumak çok tehlikeli. Normalde de tehlikeli haftada 1 defa çamaşır suyu kokusuna maruz kalmak koah ihtimalini %50 arttırıyormuş. Birde gebelikte buharı direk bebeğe de gidiyo soluyunca ben hiç kullanmam tuvalete kullanıyorum sadece o da nefesimi tutup sıkıp çıkıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…