Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden aksesuarlarına özen göstermiyorsun. Hemen yarın bir koli test alıyorsun, şüphen olmasada şüphelenip yapacaksın, mesala şüphelenmediğine şüphelen, hiç beklemiyordum belirtim yoktu hikayelerini hiç okumadın mı sensürünmek şart canım

Ay harikasın ya

Ahaaa bu kötü oldu işteee işler kızıştı. Ama kaç gündür inatla bebekten bahsetmiyor ya. Gavur inadı var mübarekte
Halbuki tek duymak istediğimiz o. Eskiden falaaddin konuşmaları dinliyor mesajları okuyor gibi rivayetler dolaşıyordu şimdi anlıyorum ki yalan çünkü öyle olsa bizim evde en çok konuştuğumuz şey bebek :))

Ahahahah dur bi fal da ben baktırayım ki iyice sinirim bozulsun birlikte küselim

Canım benim adet olsan bile korkma üzülme yeni ay yeni umut bak benim testim negatif ama umudum hala var
Yaa uzuldum bir umut ve korkuyla bekliyorum tabiki umut hep var ama iste gonlume laf gecmiyor

Yaa uzuldum bir umut ve korkuyla bekliyorum tabiki umut hep var ama iste gonlume laf gecmiyor
Hayır canım benim üzülme zamanı değilmiş. Zamanı olsa ben istemesem de o gelir biliyorum ölüm doğum ve nikah vakti değişmez

Hayır canım benim üzülme zamanı değilmiş. Zamanı olsa ben istemesem de o gelir biliyorum ölüm doğum ve nikah vakti değişmez
Aynen insan ne kadar ugrasirsa ugrassin nasibi neyse onu yasiyor Insallah hepimize nasip olsun hakkini helal et cok soruyorum sana

Yarinn kuzumm gecikmezsee
Geliyorr gelmektee olan

Aynen insan ne kadar ugrasirsa ugrassin nasibi neyse onu yasiyor Insallah hepimize nasip olsun hakkini helal et cok soruyorum sana
Ne demek canımıniçi helal olsun her zaman elimizden geldiğince birbirimiz için burdayız
Bu boncuk aticakmi kendinii yav
Atmaz inşallah kız o atmazsa ben gidip atıcam onu artık rüyalarımda ermiş görüyom ben de kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…