- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #53.041
Evet canım o yüzden 12 gün bekleyeceğimCanım benim çatlatma iğnesinin içerisinde gebelik hormonu var iğneyi vurduktan sonra bu testi yaptıysan bu şekilde çıkması normaldir ayrıca ben bunun gebelik değil koruma çizgisi olduğunu düşünüyorum çünkü sen önceden de bu testi yaptın ve çizgi bu şekilde çıktı hiçbir koy ulaşma olmadı
Canım ben de regl olacağım yarın üzülme inşallah yeni ayda bebişimiz bizimle olur
Canım sen geç kalmışsın bugün ya ben tatlımı da erken yedim o işi de hallettim
Oooo döktürmüşsün canım Afiyet olsun ellerine sağlık
Adını değişmişsin kızMerhaba beybisiler nasilsiniz bakalım bn karışık duygular içindeyim neden bilmiyrm yaa
Ooo afyt olsun bbgmCanım benim çatlatma iğnesinin içerisinde gebelik hormonu var iğneyi vurduktan sonra bu testi yaptıysan bu şekilde çıkması normaldir ayrıca ben bunun gebelik değil koruma çizgisi olduğunu düşünüyorum çünkü sen önceden de bu testi yaptın ve çizgi bu şekilde çıktı hiçbir koy ulaşma olmadı
Canım ben de regl olacağım yarın üzülme inşallah yeni ayda bebişimiz bizimle olur
Canım sen geç kalmışsın bugün ya ben tatlımı da erken yedim o işi de hallettim
Oooo döktürmüşsün canım Afiyet olsun ellerine sağlık
Canım kolay gelsin sen bu haftasonu baya yoruldunYemege bizde de kaldılar gençler bi yerim yer görmedihala hzmet edyrm bayulcmmmm gelsn biri bni tutsun
Amin canım benim bir tüpünü almışlar mecburAllahım şifa versin inşallahbide böyle şeyler var ya tam oldu sevineceğiz derken böyle şeyleri düşünüp kursagımzıda kalmasından da çok korkuyorum o yüzden her zaman dediğimiz gibi hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin Allah
Ellerine sağlık hadi durma kutla bu Zafer senin yüreğine sağlıklkkkk
Nicki niye değiştin kızMerhaba beybisiler nasilsiniz bakalım bn karışık duygular içindeyim neden bilmiyrm yaa
Sağol bebişimmOoo afyt olsun bbgmellerine saglık snnde
Eheheh :)) benim kaynanam çat kapı geldi yine bugünYemege bizde de kaldılar gençler bi yerim yer görmedihala hzmet edyrm bayulcmmmm gelsn biri bni tutsun
Çok sağol duyguşumLaRisaCca ayy çok üzüldm ya lariii rabbm sabrını versn inşallah C Capanin Gururu Teyom teoo azmine hayranımmmm banada bu azimden gönder
Canım benim çok tşk ederimLaRisaCca canım çok geçmiş olsun C Capanin Gururu Teyom walla yasak bile dinlemiyorsun canım maşallah
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bebişin seninledirKızlar merhaba, ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum. Normalde ayın 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Test olmadığı için yapamadım sizce hamile miyim
Amin canım benim bir tüpünü almışlar mecburAllah sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimize
Nicki niye değiştin kız
Sağol bebişimm
Eheheh :)) benim kaynanam çat kapı geldi yine bugün
Çok sağol duyguşum
Canım benim çok tşk ederim
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bebişin seninledirHerkeste gebelik belirtisi olacak diye birşey yok canım Ama sorunun cevabı testte gizli bunu bilmek imkansız
Çok teşekkür ederim. Umarım öyledir ilk defa adetim gecikiyorAmin canım benim bir tüpünü almışlar mecburAllah sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimize
Nicki niye değiştin kız
Sağol bebişimm
Eheheh :)) benim kaynanam çat kapı geldi yine bugün
Çok sağol duyguşum
Canım benim çok tşk ederim
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bebişin seninledirHerkeste gebelik belirtisi olacak diye birşey yok canım Ama sorunun cevabı testte gizli bunu bilmek imkansız
LaRisaCca ayy çok üzüldm ya lariii rabbm sabrını versn inşallah C Capanin Gururu Teyom teoo azmine hayranımmmm banada bu azimden gönder
Çok emek verdim kuzular. Hemen geri almaktan korkuyorum.LaRisaCca canım çok geçmiş olsun C Capanin Gururu Teyom walla yasak bile dinlemiyorsun canım maşallah
Canım kızlarımİyiki varsınız
Ayy Allah yardım etsin. Ben de temizlik yaptım biraz, perdelerin bir kısmını yıkadım, eşim astı.Yemege bizde de kaldılar gençler bi yerim yer görmedihala hzmet edyrm bayulcmmmm gelsn biri bni tutsun
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim. Umarım öyledir ilk defa adetim gecikiyor
Ben alırım ikimizin yerineÇok emek verdim kuzular. Hemen geri almaktan korkuyorum.
Bilmiyom canım kızla konuşamadım kocası ile konuştukCanım ilaç mı verecekler. Rabbim yardım etsin. Tekrar sağlıklı bebek nasip etsin
Sen de alma kızİnşallah canım benimMuhakkak haber ver yarın test yaparsan merak ederim
Ben alırım ikimizin yerine
Bilmiyom canım kızla konuşamadım kocası ile konuştuk
Aman deyim kısadır oSen de alma kızBülent Bey tombik olunca tedavi etmiyor. Başka topikte ona giden başka biri var. 65 kiloya düşmüş aramış, 5 kilo daha ver öyle gel demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?