Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım o yüzden 12 gün bekleyeceğim

Ooo afyt olsun bbgm ellerine saglık snnde

Amin canım benim bir tüpünü almışlar mecbur Allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimize
Ellerine sağlık hadi durma kutla bu Zafer senin yüreğine sağlıklkkkk

Merhaba beybisiler nasilsiniz bakalım bn karışık duygular içindeyim neden bilmiyrm yaa
Nicki niye değiştin kız
Ooo afyt olsun bbgm ellerine saglık snnde
Sağol bebişimm
Yemege bizde de kaldılar gençler bi yerim yer görmedi hala hzmet edyrm bayulcmmmm gelsn biri bni tutsun
Eheheh :)) benim kaynanam çat kapı geldi yine bugün
LaRisaCca ayy çok üzüldm ya lariii rabbm sabrını versn inşallah C Capanin Gururu Teyom teoo azmine hayranımmmm banada bu azimden gönder
Çok sağol duyguşum
LaRisaCca canım çok geçmiş olsun C Capanin Gururu Teyom walla yasak bile dinlemiyorsun canım maşallah
Canım benim çok tşk ederim
Kızlar merhaba, ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum. Normalde ayın 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Test olmadığı için yapamadım sizce hamile miyim
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir Herkeste gebelik belirtisi olacak diye birşey yok canım Ama sorunun cevabı testte gizli bunu bilmek imkansız

Çok teşekkür ederim. Umarım öyledir ilk defa adetim gecikiyor

Çok teşekkür ederim. Umarım öyledir ilk defa adetim gecikiyor
İnşallah canım benim Muhakkak haber ver yarın test yaparsan merak ederim
Çok emek verdim kuzular. Hemen geri almaktan korkuyorum.
Ben alırım ikimizin yerine
Canım ilaç mı verecekler. Rabbim yardım etsin. Tekrar sağlıklı bebek nasip etsin
Bilmiyom canım kızla konuşamadım kocası ile konuştuk

İnşallah canım benim Muhakkak haber ver yarın test yaparsan merak ederim

Ben alırım ikimizin yerine

Bilmiyom canım kızla konuşamadım kocası ile konuştuk
Sen de alma kızBülent Bey tombik olunca tedavi etmiyor. Başka topikte ona giden başka biri var. 65 kiloya düşmüş aramış, 5 kilo daha ver öyle gel demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…