Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım Hayırlısı ile anne diyen evlatlarımız olsun

İnşallah kuzum çok teşekkür ederim

Kapatmak aklımdan geçti kuzum ama benim orda çok samimi bana dua eden dostlarım da var hamdolsun. Bazen yakın sandıkların daha çok yaralıyor maalesef. İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

İhale sana kaldı gene ama daha önce sordum mu bilmiyorum ya ben şimdi özel doktorlar gonal f için rapor çıkartıyormu
Benim doktorumun sadece muayenesi var o uğzden rapor çıkmıyor tüm ilaçları parayla aldım. Ama gittiğin dr un hastaneyle bağlantısı varsa ordan belki çıkartabilir.

İhale sana kaldı gene ama daha önce sordum mu bilmiyorum ya ben şimdi özel doktorlar gonal f için rapor çıkartıyormu
Evet canım benim ilk aşılamam gonal f ileydi doktor rapor çıkardı öncesinde 3 ay klomen kullanmıştık olmamıştı.ama bu raporun kriterleri var mı devlette geçerli mi vs hiçbir fikrim yok tlf un şarjı bitti mesajı gönderemeden kapandı şimdi açıldı geciktim özür
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim

Dayanamadım yarım saat önce tekrar test yaptım Ama yaklaşık 50 dk önce sıvı alımını kestim fakat internetten araştırdığım kadarıyla sanırım sıvı alımı kesimi LH hormonu gözüksün diye önemliymiş, buna rağmen bu şekilde çıktı test Kontrol çizgisi ile aynı koyuluk

Eklentiler

• IMG_20201220_225524.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20201220_223353.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 33
Pik icinmi yapiyosun
Gebelik icinmi?

Kuzum be özrü teşekkğr ederim yarın doktora detaylı sorayım napıcaz ne edicez raporu falan hiçbilgi vermedi busefer iğnede pahalıymış baya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…