Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi kızlar bin iyiki varsınızzz hepiniz hepimize destegiz kmse beni anlamıyor diye üzülüyordum ama siz beni anladınız destek oldunuz hepimiz kısa zamanda anne de olalım birbirimize belirtilerimizi anlatalm ordada destek olalım sevinelm 🙏🏻🙏🏻 Ogünleride görelim yarabbm ❤️
Amin canım Hayırlısı ile anne diyen evlatlarımız olsun 🥰🥰🤲🤲🤲

İş biter mi yaa 🤗🌸

Sen de canım benim duyguşum 😍😍

Nerdesin kız sen ne alemdesin özledik seni

Heee ön teker nereye arka teker orayaa bizim ayak numaramız bile aynı o oğlak ben boğa burcuyum boynuzlarımız bile var 😂 C Capanin Gururu Teyom

Evet canım 😔 Allah şifasını versin

Canım 2 gün içinde olacak gibi duruyor ❤️
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim ♥️

MelodiminEsi MelodiminEsi canım seni çok iyi anlıyorum benim okadar güzel giden bir hamileliğim vardıki inan bazen hala anlam veremiyırum biranda nasıl böyle oldu çok zor ama zaman herşeyin ilacı ben sosyal hesaplarımı kapattım kimseyi görmemek iyi geldi 😞
Kapatmak aklımdan geçti kuzum ama benim orda çok samimi bana dua eden dostlarım da var hamdolsun. Bazen yakın sandıkların daha çok yaralıyor maalesef. İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur 🤲🏻

İhale sana kaldı gene ama daha önce sordum mu bilmiyorum 😅ya ben şimdi özel doktorlar gonal f için rapor çıkartıyormu 🤔
Benim doktorumun sadece muayenesi var o uğzden rapor çıkmıyor tüm ilaçları parayla aldım. Ama gittiğin dr un hastaneyle bağlantısı varsa ordan belki çıkartabilir.

İhale sana kaldı gene ama daha önce sordum mu bilmiyorum 😅ya ben şimdi özel doktorlar gonal f için rapor çıkartıyormu 🤔
Evet canım benim ilk aşılamam gonal f ileydi doktor rapor çıkardı öncesinde 3 ay klomen kullanmıştık olmamıştı.ama bu raporun kriterleri var mı devlette geçerli mi vs hiçbir fikrim yok 🤗 tlf un şarjı bitti mesajı gönderemeden kapandı şimdi açıldı geciktim özür
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim ♥️
❤️💋

Evet canım benim ilk aşılamam gonal f ileydi doktor rapor çıkardı öncesinde 3 ay klomen kullanmıştık olmamıştı.ama bu raporun kriterleri var mı devlette geçerli mi vs hiçbir fikrim yok 🤗 tlf un şarjı bitti mesajı gönderemeden kapandı şimdi açıldı geciktim özür

❤️💋
Dayanamadım yarım saat önce tekrar test yaptım 😑 Ama yaklaşık 50 dk önce sıvı alımını kestim fakat internetten araştırdığım kadarıyla sanırım sıvı alımı kesimi LH hormonu gözüksün diye önemliymiş, buna rağmen bu şekilde çıktı test Kontrol çizgisi ile aynı koyuluk🐥

Eklentiler

• IMG_20201220_225524.webp
    IMG_20201220_225524.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20201220_223353.webp
    IMG_20201220_223353.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 33
Dayanamadım yarım saat önce tekrar test yaptım 😑 Ama yaklaşık 50 dk önce sıvı alımını kestim fakat internetten araştırdığım kadarıyla sanırım sıvı alımı kesimi LH hormonu gözüksün diye önemliymiş, buna rağmen bu şekilde çıktı test Kontrol çizgisi ile aynı koyuluk🐥
Pik icinmi yapiyosun
Gebelik icinmi?

Kuzum be özrü teşekkğr ederim yarın doktora detaylı sorayım napıcaz ne edicez raporu falan hiçbilgi vermedi busefer iğnede pahalıymış baya bakalım

Back
X