- 19 Nisan 2018
- 1.340
- 1.062
- 133
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.101
Pik için kuzumPik icinmi yapiyosun
Gebelik icinmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik için kuzumPik icinmi yapiyosun
Gebelik icinmi?
Ozaman degerlendirmeye baslaa tatlimmPik için kuzum
Pik ya da pike çok yakın canım. Boş geçirmeyin bugünleriDayanamadım yarım saat önce tekrar test yaptımAma yaklaşık 50 dk önce sıvı alımını kestim fakat internetten araştırdığım kadarıyla sanırım sıvı alımı kesimi LH hormonu gözüksün diye önemliymiş, buna rağmen bu şekilde çıktı test Kontrol çizgisi ile aynı koyuluk
![]()
Pekii teom ilk tüp bebegini orada mı denedin C Capanin Gururu Teyomİş biter mi yaa
Sen de canım benim duyguşum
Nerdesin kız sen ne alemdesin özledik seni
Heee ön teker nereye arka teker orayaa bizim ayak numaramız bile aynı o oğlak ben boğa burcuyum boynuzlarımız bile varC Capanin Gururu Teyom
Evet canımAllah şifasını versin
Canım 2 gün içinde olacak gibi duruyor
Bu ay ekstra olarak klomen kullanmıştımOzaman degerlendirmeye baslaa tatlimm![]()
Teşekkür ederim kuzum sabah daha da çok açıktı şimdi daha çok koyu yarın 14.oo de tekrar yapacağımPik ya da pike çok yakın canım. Boş geçirmeyin bugünleri
Değişiklik iyidir bebeğimAdını değişmişsin kızhayırdır birşey mi oldu
Değişiklik iyidir bebeğimAmin canım benim bir tüpünü almışlar mecburAllah sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimize
Nicki niye değiştin kız
Sağol bebişimm
Eheheh :)) benim kaynanam çat kapı geldi yine bugün
Çok sağol duyguşum
Canım benim çok tşk ederim
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bebişin seninledirHerkeste gebelik belirtisi olacak diye birşey yok canım
Ama sorunun cevabı testte gizli bunu bilmek imkansız
![]()
Yok canım fırat üniversitesinde denedimPekii teom ilk tüp bebegini orada mı denedin C Capanin Gururu Teyom
İnşallah kuzum inşallah en büyük duamKapatmak aklımdan geçti kuzum ama benim orda çok samimi bana dua eden dostlarım da var hamdolsun. Bazen yakın sandıkların daha çok yaralıyor maalesef. İnşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur![]()
Gunde kac klomen onerdi doktorunBu ay ekstra olarak klomen kullanmıştımUmarım hepimiz Hayırlı sonuçlar alırız
![]()
Daha önce baha bi espirisini yapmıştık ben eczaneyle pazarlık yaptım canım gonalf 450 olanı 450 ye aldık. Gonalf 900 olanı 850 almıştık. Yarı yarıya nerdeyse söylediğim fiyatlar eczanesinede bağlı sanırım. Dr una sor bi tanıdığı bir eczane var mı yakınlarda varsa eğer oraya gidip şu dr un hastasıyım tavsiyesiyle geldim şu ilacı alıcam ama uygun bir fiyattan verebilir misin de. Ben öyle yapmıştım.Kuzum be özrü teşekkğr ederim yarın doktora detaylı sorayım napıcaz ne edicez raporu falan hiçbilgi vermedi busefer iğnede pahalıymış baya bakalım
Hadi bklmmm bbgm inşallah bu hoca size çok ugurlu gelirYok canım fırat üniversitesinde denedim
Saol canım Yarın doktoru arayıp sorucam okadar para ödicez napıcaz ne edicez bilgi versin azBunu tam bilmiyorum canım, ben üniversite hastanesinde raporlu yaptırmıştım aşılamayı
İnşallah canım. Çok pozitif enerji aldım Bülent hocadan.Hadi bklmmm bbgm inşallah bu hoca size çok ugurlu gelir![]()
ay ben soruyu nasıl sordunuz bulup göremedim ama gonal f kullanıyorum üç aydır filan. özelde gidiyorum doktora. üç ay için rapor çıkarıyor iğnenin fiyatı da düşüyor birazKuzum be özrü teşekkğr ederim yarın doktora detaylı sorayım napıcaz ne edicez raporu falan hiçbilgi vermedi busefer iğnede pahalıymış baya bakalım
Aynen öyle. Hakkın varsa kaçırmış olma.Saol canım Yarın doktoru arayıp sorucam okadar para ödicez napıcaz ne edicez bilgi versin az
Kuzum adetin 3. Gününden itibaren sabah akşam kullandim 5 gün boyunca hiç kontrole vs cagirmadi, bu ay ilk kullanımım zaten ovulasyonuda ilk defa kullanıyorum belki böyle deneyip diğer aya kalırsam çağıracak bilemiyorum :)Gunde kac klomen onerdi doktorun
Catlatmada oldunmu![]()