Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım her ihtimal olabilir. Bende bazı ay kesin oldu dedim olmadı bu ay yok gibi dedim yine olmadı her türlü olmadı yani ama sizler hep diyorsunuz ya adet olmadan umut hep var
bu ay sırf falcının aralık demesinin umuduyla onun gazından yapıcam

İki gün sonra kan ver mutlaka benim çünkü azaldıktan sonra hiç artış olmamıştı tekrar

Sabahki testi ve ogleden sonrakini paylasiyorum simdi
Eki Görüntüle 2745153
Canım testin belirgin çıkmış zaten değerin de düştükten sonra tekrar yükselmiş demekki gebelik kana geçmiş artık iki gün sonra tekrar ver en az iki kat artmış olması gerekiyor hayırlı olsun
Hadi yap bakalım
AYY bayıldmmmm çok güzelll durmuş tırnaklarında bir harika
Duyguş neredesin sen ya

Bbgm ölü gibiyim yaşamıyorum şimdi oğluma bakıp eve gidicm inşallah uyuyana kdr sohbet ederz :) sn nasılsn bugn balım

Birinci kattaki soba kurmuss
Baca tikaliymiss heryer siyah kurum olmus
Eve gelince krizz gecirdimmm.
Kendime.gelemiyorumm
Canım temizleyebildin mi çok pis oluyor o ya
ne izliyon tv de ki halimi hatrımı sormuyon
Olsun olsun gelsinde güzel zamanlar gelick kuzucummm :) o yüzden gelmesi bile bir nimet şu anda
Ahhhhhhhhhhhh başlasınnnnnn yeni ayyy
Ayy ben bugnde temizlik yapamadm bu saat oldu yeni geçtm eve yarına allah kerim glba bu hfta böyle gidck cumayı bulck bnm temizlk işi
CAnım benim sen çalışıyosun aynı zamanda. Yorma kendini bu kadar zaten gün boyu evde kimse yok senin evin hep temiz kalır

Yaaaa kuzum kıyamammm allahm ne igrenc bisey naptn peki temizleyebildn ni
Oglen aradilar gel diye
Yogundu cikamadim yedek anahtlargirin dedimm
Bacaci gelmis tek tek bakmisa
Tulleri indirdimm,koltuklar silindii ,halilari topladim yikatcamm vee yerleri camlari sildimm.
Yeni aksam yemegii yedimmmm koyy evinee ciktikkk
Kayinvalidemi aramistimm acizz annee diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…