Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim göğüslerim ilk defa bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra ağrımaya başladı hiç geçmedi, hala ağrıyor. Normalde adete 5-6 gün önce hafif ağrır ve geçerdi.
Bu göğüs hakkında çok şey okudum. Göğüs ağrısı hamilelik yada adet belirtisi olsada, bazılarında hiç göğüs ağrısı olmuyor, hatta göğüs ağrısı olmadığı için hamile değilimdir diyip hamile olanlar çok var.
3 gün sonra yani adete 4 gün kala kan testi yapsan sonuç çıkar diye düşünüyorum.

Sağol canım perşembe günü yarım gün çalışıyorum en iyisi o zaman bi kan verip rahatlayayım

Bu ay femaradan sonra çat iğnesi bile yaptırmadım önceki ay daha ümitliydim aslında ama bu ay durduk yere kurtlandım yine
Canım daha çok erken umutlanmak için ama kan tahlili yaptırmak istiyorsan adete iki gün kala gidebilirsin
Bana özellerden pozitif dememiş miydin kızlara sakın söyleme dediğin vardı ya hani
Kız sus ne açık ediyon
Bugün ödül falan vermediniz kızlar LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom
Sürekli fikir değiştirme ödülünü bana verin bari
Üstün yaratıcılık ödülünü vermek üzere C Capanin Gururu Teyom u sahneye davet ediyorum
Offf nolacak bu halimiz, yinede kanama başlamadan hiçbirşey bitmiş değil canım
Canım bir şey olacağı yok yeni ay yeni umut inşallah
Kızlar öpüşmek çok yararlıymış ağızdaki bi çok bakteri ölüyormuş
Tüm Türkiye öpüşsün

Teo ben erzurumluyum. Universiteye istanbula geldik gelis o gelis . Burdada duzgun kar yagmiyo. Esimle iki uc sene 2 3 gunluk kar yaguslarina denk gwldik ama benki keske bi kere kar topu oynayalim deseydi valla ondan romantigi yok diye cok sevinirdim.
Hehhehee kuzum işte ben Erzurum da olunca ama yine de çok severim. Kar yağınca perdeyi açıp kitap okumak çok huzur verir bana
Kar bence erzurumun olmazsa olmazi canim. En cok kari ozluyorum

Orası hiç belli olmaz canım, o güneş bir anda doğabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…