Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar. gece yine uyumamış yazmışınız .
canım seni anlıyorum. sen şimdi yoğun bi iş hayatından ev hayatına geçiş yaptın, rahat oturacağım derken de makine falan bozulunca hiç bişe yolunda gitmiyo gibi düşünüyosun. ama bu durumların hepsi geçici. herşey yoluna girecek. sadece bebekle ilgili stres olup onuda kendinide çok rahatsız etme. herşey yoluna girecek diye kendine telkinlerde bulun. ve buna inan.

Bende ağrı sızı olunca acaba korkuyorum.
Belki baştan böyle hssedip sağlıklı güzel deseydiler rahat olurdum ama bir kere strese koydular ya beni normal olsa da endişe ediyorum.
İnşallah tutunmak içindir bu ağrılarım..

canım ilk zamanlar bu ağrılar normal genelde oluyo ve genelde herkes bu durumdan korkuyo bişey mi olacak diye. kendimden biliyorum. hatta önceki düşüklerimde belimde noktasal bi ağrı oluyodu ondan anlıyodum artık düşük olacağını. ama bel ağrısı , kasık ağrısı bu dönemlerde normal. bi lekelenme kanama olmadığı sürece sıkıntı yok.

Canımm inşallah Dediğin gibi bir anda aksilikler çıkınca neye uğradığımı şaşırdım. Bir an önce toparlarım inşallah

Onun için tabi canım çok normal ağrı olması yaplanıp karnının şişmesi gibi değilki bu yap kas kütlesinin üzerinde oluyo bişey hissetmiyo insan. Ama rahim kas kütlesinin altında kaslarına bası yapıyo sürekli büyüyeceği için zamanla genişlemesini sağlıyor. 2 haftadır bel ağrısıda eklendi bana bazen yürürken bile zorluyo bacağımı. Anneme söyledim bir ara karnıma sancı giriyo diye annem güldü şimdi böyleysen sonra napıcaksın sen iyice şişerken karnın diye :) içini ferah tut herşey yolunda gidicek

İnşallah kuzum.benim öncekiler kanama olmadan düşük oldu.
İnşallah sağlıcakla ilerleyecek bu sefer tüm duam bu şekilde

İnşallah canım öyle güzel anlara razıyım ama endişe stres başladık ya kontrole kadar korkum gider doktordan güzel duyana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…