Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ya geçen sene gittiğimde sağda sıvı birikmesi var buna yapışık neden olur dedi doktor. Sonraki ay gttim yok dedi ve sağ taraftaki yumurta ile oğlum oldu.
Geçen ay şimdiki doktoruma gittim solda sıvı birikmesi var acaba yapışık mı yumurta dedi 😔 birkaç defa baktı yok araya bağırsak giriyor yapışıklık olamaz öyleyse dedi. Ama işte insanın aklına takılıyor ister istemez o yüzden soruyorum sizde ağrılar nasıl oluyor diye

Çiçeğim benim ya bir hafta sonra şöyle bir ohhh çeksek 🤲🏻 güzel haberler alsak bebişimizden
Aşkm takılmasn aklınnn unut gitsn o sıvıları aklından bidaha olmamıştır ya.o ağrılar herkeste oluyo her ay bünye farklı oluyo biliyosun

Ahahah ekşın bolll 😂 o dikkatimi çekiyo

Evet canım aynı yemekler farklı bölgelerde farklı oluyor ama her yörenin çok güzel lezzetleri var 🥰

Aşko hamuru için 2 su brd. Köftelik bulgur ,1 çay brd irmik, yoğuracağın kaba koy sıcak su dök üzerine 10 dk bekle şişsin sonra 1 yemek kaşığı biber salçası (tepeleme değil) koy yoğur , sonra 1 yumurta kimyon pul biber karabiber tuz elleribi sıcak suyla ıslaya ıslaya yoğur sonra yarım su bardağı unu yavaş yavaş ekleyerek yoğurmaya devam et . Hamır olunca minik parçaları yuvarla küs parmağınla ortsına bastır içine un serptiğin bir tepsiye koy. Yaptığın köfteleri 3lt su , 1 çay kaşığı tuz ve 1,5 çay kaşığı limon tuzu eklediğin ve kaynattığın tencerede haşla. Köfteler tencerede önce dibe oturur yüzeye çıktığında pişmiştir al kevgirle. Domates sosu için ben büyük boy kavanoz konservemi açtım 1 tane. Sende yoksa 8 domatesi tencereye yemeklik doğra bol sarımsak ve zeytinyağı ile pof pof kaynat. Kaynattıktan 10 dk sonra kapat canım çok erimesin domates. Közlenmiş biberi de ayrı bir kapta hazırla. Önce yemeklik doğra bol sarımsak biraz nar ekşisi zeytin yağı ve 1 tatlı kaşığı biber salçası ile ovala. Sonra hepsini karıştır :) üzerine maydanoz doğra hepsi bu afiyet olsun :)
OYy sagolll kuzummmm tsk ederm ellerine saglık ellerin dert görmesn inşallah 🙈❤️

Kızlar ya normalde adetten önce ben wc ye taşınıyordum bu ay o kadar da su içmeme rağmen bi bağırsak tembelliğim var. Böyle nasıl desem evet her gün tuvalete çıkıyorum bugün çıkmasam yarın muhakkak çıkacam gecikmez bu ama adet öncesi ben wc den çıkamazdım bağırsaklarım çalışırdı hatta geçen ay C Capanin Gururu Teyom senle dalga geçmiştik ya bu konuyla ilgili. Sanırım mevsim geçişleri, stres filan bizi gerçekten çok etkiliyor
Ben de öyleyim canım. Sanırım stresten oluyor

IMG_20201223_225726.webp

Bende boyle incik boncuk seviyorum 😁
Yemek yapmak nöö😁

Kızlar ya normalde adetten önce ben wc ye taşınıyordum bu ay o kadar da su içmeme rağmen bi bağırsak tembelliğim var. Böyle nasıl desem evet her gün tuvalete çıkıyorum bugün çıkmasam yarın muhakkak çıkacam gecikmez bu ama adet öncesi ben wc den çıkamazdım bağırsaklarım çalışırdı hatta geçen ay C Capanin Gururu Teyom senle dalga geçmiştik ya bu konuyla ilgili. Sanırım mevsim geçişleri, stres filan bizi gerçekten çok etkiliyor
Bende de hep adet olmadan 1 belki 2 gün öncesinde öyle oluyor canım. Acaba kabız yapıcak bişey mi yedin ki canım

Allah muhabbetinizi arttırsın kuzular 🥰

Canım çıkıyor öyle ama direk dogi yaparsan ve dogide boşalırsa çıkmıyor

Ben de öyleyim canım 🌸 afiyet olsun ben artık kahveyi bırakıcam doğurganlığı azaltıyomuş

Canım tabi herşey nasip gönül istiyorki doğal olsun ama olmayınca da olmuyor bazen ve böyle kötü haberlerin bangır bangır heryerde olması biraz üzüyor

Canım benim inşallah güzel haberler alacağız senden umudum tam ❤️

Yok canım gelmedi daha bekliyorum :işsiz:

Canım ben olsan bal çörek otuyla başlardımm çok güzel şeyler görüyorum bu konuda

Aşkım benim ❤️

Olmadım bebeğim ya bekliyorum :işsiz:

Ayşoş ya biz hep mi negatif görcez :cry: çok moralim bozuldu şuan

Kafaları rahat anam bacım kafaları rahat

Canım benim hoçgeldin. Hayıtı Gelbemucizem Gelbemucizem kullandı bu ay vesilen olur inşallah

Evet bende oluyor canım 2-3 gün önce oluyor şuan var mesela

Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun bu şuan iğne etkisi. Negatifi görene kadar teste devam et bence ki 12. Günden sonra çizgi görürsen iğne etkisi mi diye düşünmezsin. İnşallah bu ay gebe kalırsın.

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.inşallah bebişin seninledir. Evet böyle olan arkadaşlarımız oldu ❤️ Kırmızıları görene kadar umut hep vardır .
Amin cnm senlede olur karsilikli bebeğim ❤️
Evet kullandım canm ama bekliyorum bakalım ama hasta olacağım ya ben 🙄

Back
X