Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz farklı yapıyomuşsunuz :) ben domates salçası domates rendesi ve sarımsağı az zeytin yağlı tavada çeviriyorum sonra köfteye ekleyip bol limon maydonoz taze soğan ekliyorum. Limona bayılıyorum oldum olası. Yöreden yöreye değişiyor demekki

Omur-un Hatunu tatlım nasıl hissediyorsun kendini? Keyifler yerinde mi bakalım bebişle konuşuyor musun?
Endişeli Hala. Eşim bu gün geldi gördüm de mutlu oldum biraz iyi geldi bana ama gitti
Evet konuşuyorum benimlesin diyorum baban bu hasretliği senin için çekiyor sen de bizi bırakma diom

Kuzum bünyeye bünyeye değişir bu bence korkma istersen biraz durulsn git doktora kuzum
Kuzum ya geçen sene gittiğimde sağda sıvı birikmesi var buna yapışık neden olur dedi doktor. Sonraki ay gttim yok dedi ve sağ taraftaki yumurta ile oğlum oldu.
Geçen ay şimdiki doktoruma gittim solda sıvı birikmesi var acaba yapışık mı yumurta dedi birkaç defa baktı yok araya bağırsak giriyor yapışıklık olamaz öyleyse dedi. Ama işte insanın aklına takılıyor ister istemez o yüzden soruyorum sizde ağrılar nasıl oluyor diye
Endişeli Hala. Eşim bu gün geldi gördüm de mutlu oldum biraz iyi geldi bana ama gitti
Evet konuşuyorum benimlesin diyorum baban bu hasretliği senin için çekiyor sen de bizi bırakma diom
Çiçeğim benim ya bir hafta sonra şöyle bir ohhh çeksek güzel haberler alsak bebişimizden

Ahhhh inşallah canım inşallah

Kız sizin dizi de çok mu pozitiflik saçıyor insanı sinir ediyor
Ahahah ekşın bolll o dikkatimi çekiyo
Evet canım aynı yemekler farklı bölgelerde farklı oluyor ama her yörenin çok güzel lezzetleri var
Ayyy bnde çok severm tarif litfnnnnn
Aşko hamuru için 2 su brd. Köftelik bulgur ,1 çay brd irmik, yoğuracağın kaba koy sıcak su dök üzerine 10 dk bekle şişsin sonra 1 yemek kaşığı biber salçası (tepeleme değil) koy yoğur , sonra 1 yumurta kimyon pul biber karabiber tuz elleribi sıcak suyla ıslaya ıslaya yoğur sonra yarım su bardağı unu yavaş yavaş ekleyerek yoğurmaya devam et . Hamır olunca minik parçaları yuvarla küs parmağınla ortsına bastır içine un serptiğin bir tepsiye koy. Yaptığın köfteleri 3lt su , 1 çay kaşığı tuz ve 1,5 çay kaşığı limon tuzu eklediğin ve kaynattığın tencerede haşla. Köfteler tencerede önce dibe oturur yüzeye çıktığında pişmiştir al kevgirle. Domates sosu için ben büyük boy kavanoz konservemi açtım 1 tane. Sende yoksa 8 domatesi tencereye yemeklik doğra bol sarımsak ve zeytinyağı ile pof pof kaynat. Kaynattıktan 10 dk sonra kapat canım çok erimesin domates. Közlenmiş biberi de ayrı bir kapta hazırla. Önce yemeklik doğra bol sarımsak biraz nar ekşisi zeytin yağı ve 1 tatlı kaşığı biber salçası ile ovala. Sonra hepsini karıştır :) üzerine maydanoz doğra hepsi bu afiyet olsun :)

Kızlar ya normalde adetten önce ben wc ye taşınıyordum bu ay o kadar da su içmeme rağmen bi bağırsak tembelliğim var. Böyle nasıl desem evet her gün tuvalete çıkıyorum bugün çıkmasam yarın muhakkak çıkacam gecikmez bu ama adet öncesi ben wc den çıkamazdım bağırsaklarım çalışırdı hatta geçen ay C Capanin Gururu Teyom senle dalga geçmiştik ya bu konuyla ilgili. Sanırım mevsim geçişleri, stres filan bizi gerçekten çok etkiliyor

BAşınız sagolsn cnn bnm mekanı cennet olsun inşallah
Sağol canım, inşallah cennete kocasının yanına gitmiştir 35 yaşında dul kaldı, eşi ölmüştü ve birdaha evlenmedi, 80 yaşındaydı hala ölmüş kocasına aşk şiirleri yazan bir kadındı. İnşallah artık huzurludur

İnşallah kavuşmuşlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…