- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.981
Ben senden çok ümitliydim kız bu ayHaydii aralik ayinda bi hamiis daha.olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senden çok ümitliydim kız bu ayHaydii aralik ayinda bi hamiis daha.olsun![]()
Aynen cnm bende olacak gibi hissediyorum cnmTabi gönül öyle istiyo da ben kendi adıma konuşayım kesin olcam![]()
Hayırlısı olsun kuzuşAynen cnm bende olacak gibi hissediyorum cnm![]()
Canımıniçi bak gördün mü çok şükür Allah a bebiş iyi. Ben sendeki kisti anlayamadım nededi doktor?Kızlar bugün bütün gün doktorlardaydım ancak yazabildim. Şeker yüklemesinden bişey çıkmadı doktor 24. Haftada tekrar istedi ama yaptırmayı düşünmüyorum son ölçümde inanılmaz düştü ve kolumun damarları tamamen patladıUSgde tiroid de bir kist çıktı acil ilaç başlandı. Bebeğin iri olmasını sordum hemen. Dedim 2 gündür ağlamaktan uyku uyuyamadım. Bebeğin iri demiştiniz %50 ilerde. Durum nedir ? Normal dedi. Şaka gibi ya. Allah’a çok şükür tabi ki bişey çıkmadığı için ama sonuç çıkmadan bu kadar kötü hissettirmek ne kadar doğru ? Zaten gebelik hormonları farklı sorunlar derken insanların psikolojisi bozuluyor. Amaaan uzatmiim kızlar durum bundan ibaret. Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
![]()
Ayy çok zor cnm ya bende rahim filmiden sonra 11 gün falan olmadım sonra zaten bozuldu zor düzene girdi ama yine bı kaç gün etkiliyor cnmBugün de adet olmazsam döngüm 29 gün olmuş olacak , bugün derken 00:00 itibariyle .. benim döngüm artık 26 bile zor oluyordu yani . düşünün nasıl bir patlama noktasındayım
Hsg düzeni bozmazki kuzum ya yani bende bozmamıştıAyy çok zor cnm ya bende rahim filmiden sonra 11 gün falan olmadım sonra zaten bozuldu zor düzene girdi ama yine bı kaç gün etkiliyor cnm![]()
Aşk olsun biz burda neden varız cnm bir birimize motive etmek için destek olmak için çok geçmiş olsun cnm Rabbime şükürler olsun ki iyisiniz 2nizde cnmKızlar bugün bütün gün doktorlardaydım ancak yazabildim. Şeker yüklemesinden bişey çıkmadı doktor 24. Haftada tekrar istedi ama yaptırmayı düşünmüyorum son ölçümde inanılmaz düştü ve kolumun damarları tamamen patladıUSgde tiroid de bir kist çıktı acil ilaç başlandı. Bebeğin iri olmasını sordum hemen. Dedim 2 gündür ağlamaktan uyku uyuyamadım. Bebeğin iri demiştiniz %50 ilerde. Durum nedir ? Normal dedi. Şaka gibi ya. Allah’a çok şükür tabi ki bişey çıkmadığı için ama sonuç çıkmadan bu kadar kötü hissettirmek ne kadar doğru ? Zaten gebelik hormonları farklı sorunlar derken insanların psikolojisi bozuluyor. Amaaan uzatmiim kızlar durum bundan ibaret. Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
![]()
Ben o zaman kan verdim hamile değil doktor bana Ertan di doktorum bana adet sokturucu verdi aldım olmusdumHsg düzeni bozmazki kuzum ya yani bende bozmamıştı![]()
InsallahHaydii aralik ayinda bi hamiis daha.olsun![]()
Ya var ya adet olamamak insanı mahfediyor ya hayır bi de gebelik olsaBen o zaman kan verdim hamile değil doktor bana Ertan di doktorum bana adet sokturucu verdi aldım olmusdum
Sabahı heyecanla bekliyoruz canımInsallahnasil mucize olur
Aynen cnm çok zor ya ben deli olmusdum artık ndn olmuyrm diye hiç sorma bebek yokkkkYa var ya adet olamamak insanı mahfediyor ya hayır bi de gebelik olsa![]()
O bende de olmuştu 2018 de. Adetim 2 hafta geçmişti ama benimki aşırı strestendi. Tarlusalla bile adet olmamıştımAynen cnm çok zor ya ben deli olmusdum artık ndn olmuyrm diye hiç sorma bebek yokkkk
Aaa gerçek mi ya şaka gibi ama o adet söktürücü cnm nasıl olamadın ben sokkkkO bende de olmuştu 2018 de. Adetim 2 hafta geçmişti ama benimki aşırı strestendi. Tarlusalla bile adet olmamıştım
Olmadım aşırı stresteydim gece uyku bile uyumuyodumAaa gerçek mi ya şaka gibi ama o adet söktürücü cnm nasıl olamadın ben sokkkk![]()
Ayy kuzum ya gerçekten çok zor cnm yaa bende yaşadım onu zor vallahi adet olmamakOlmadım aşırı stresteydim gece uyku bile uyumuyodum
Hayırlısı.. olurum yarın muhtemelen en geç diğer gün.. öyle görünüyor :)Ayy kuzum ya gerçekten çok zor cnm yaa bende yaşadım onu zor vallahi adet olmamak
Amin kuzum inşallahHayırlısı.. olurum yarın muhtemelen en geç diğer gün.. öyle görünüyor :)
Kalbini sevimSabahı heyecanla bekliyoruz canım