Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün bütün gün doktorlardaydım ancak yazabildim. Şeker yüklemesinden bişey çıkmadı doktor 24. Haftada tekrar istedi ama yaptırmayı düşünmüyorum son ölçümde inanılmaz düştü ve kolumun damarları tamamen patladı ☹️ USgde tiroid de bir kist çıktı acil ilaç başlandı. Bebeğin iri olmasını sordum hemen. Dedim 2 gündür ağlamaktan uyku uyuyamadım. Bebeğin iri demiştiniz %50 ilerde. Durum nedir ? Normal dedi. Şaka gibi ya. Allah’a çok şükür tabi ki bişey çıkmadığı için ama sonuç çıkmadan bu kadar kötü hissettirmek ne kadar doğru ? Zaten gebelik hormonları farklı sorunlar derken insanların psikolojisi bozuluyor. Amaaan uzatmiim kızlar durum bundan ibaret. Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin ❤️🙏🏻

Aynen cnm bende olacak gibi hissediyorum cnm 🙄
Hayırlısı olsun kuzuş
Kızlar bugün bütün gün doktorlardaydım ancak yazabildim. Şeker yüklemesinden bişey çıkmadı doktor 24. Haftada tekrar istedi ama yaptırmayı düşünmüyorum son ölçümde inanılmaz düştü ve kolumun damarları tamamen patladı ☹️ USgde tiroid de bir kist çıktı acil ilaç başlandı. Bebeğin iri olmasını sordum hemen. Dedim 2 gündür ağlamaktan uyku uyuyamadım. Bebeğin iri demiştiniz %50 ilerde. Durum nedir ? Normal dedi. Şaka gibi ya. Allah’a çok şükür tabi ki bişey çıkmadığı için ama sonuç çıkmadan bu kadar kötü hissettirmek ne kadar doğru ? Zaten gebelik hormonları farklı sorunlar derken insanların psikolojisi bozuluyor. Amaaan uzatmiim kızlar durum bundan ibaret. Kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin ❤️🙏🏻
Canımıniçi bak gördün mü çok şükür Allah a bebiş iyi. Ben sendeki kisti anlayamadım nededi doktor?

Bugün de adet olmazsam döngüm 29 gün olmuş olacak , bugün derken 00:00 itibariyle .. benim döngüm artık 26 bile zor oluyordu yani . düşünün nasıl bir patlama noktasındayım
Ayy çok zor cnm ya bende rahim filmiden sonra 11 gün falan olmadım sonra zaten bozuldu zor düzene girdi ama yine bı kaç gün etkiliyor cnm 🙄

Aşk olsun biz burda neden varız cnm bir birimize motive etmek için destek olmak için çok geçmiş olsun cnm Rabbime şükürler olsun ki iyisiniz 2nizde cnm ❤️

Back
X