Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onun ovülasyon dönemi yenş geçti adetine var daha evet etkilemiş olabilir bilemiyorum ki 🤔 sadece balon gibi oldum artık ve çok rahatsızım
Birgebeningünlüğünde regl süktürücü masaj var bir bak istersen. Bende yaptım 1 2 sefer.

İyiyim canımm bugün adrenalin depolu uyandım rüyamda düşman saldırısı vardı tank kullanıyodum 😅😅😅 sen nasılsın bakalım nasıl hissediyosun kendini
Ben anneme geldim geleli çok acayip rüyalar görüyorum hep ter içinde uyanıyorum. 🙈
Bu gün moralmen iyi gibiyim güneş odaya vuruyor. Ama ağrılar devam

Günaydın tatlım ❤️ bugün adet olacağım ben de 🤷🏼‍♀️ nasıl olayım işte ilk biraz ağlarım geçer her zamanki gibi
İyi ol canım regl olunca daha erken bir dahaki ay için plan yaparsın. İnşallah herşey güzel olacak.

Canım hem sevindim hem üzümdüm. Yine de çok şükür 🤲🏻 geçmişler olsun daha başka sıkıntı çıkmaz inşallah stres olunca daha fena. Çok şükür bebek iyi 🥰

Normale dönüyor demekki Larimm
Yok kız normalden çıkıyor 😂
hayırlıı olsun canım o arada tüp bebeği yaparsın Allahtan engel çıkmazsa :KK200:
İnşallah canım inşallah ❤️ Sen nasılsın napıyosun
Birgebeningünlüğünde regl süktürücü masaj var bir bak istersen. Bende yaptım 1 2 sefer.
Şimdi sen yazınca aklıma geldi benim de canım girip bakıcam ona teşekkür ederim ❤️
Günaydııın 🥰🥰🥰
Benim hsg çektirdiğim ay 1 günlük gecikmem olmuştu sadece. Onun haricinde antibiyotik falan içtiğim aylarda da hiç günü şaşmaz sadece babamın vefat ettiği zaman 3 ay hiç adet olmamıştım
Allah rahmet etlesin canım benim 🥺stres herşeyin başı
Ben 2 sefer kahvaltı yaptım 🙈🙈
Kızz yemek için bahane mi arıyordun 😂

C Capanin Gururu Teyom sende işte dinlenenler den mi 🥰
LaRisaCca LaRisaCca oldun mu Regl
shlls shlls tatlım çok şükür bebişte birşey yok. Sende çok üzülme
@Gelbemucizem bende 2018 rahim film sonrası 1 hafta regl geckti. Sonra kendiliğinden ilaç almadan söküldü.
Magnifiaque Magnifiaque hadi güzel haberlr inşallah 🤲
Ve diğer kızceler
H halleycik @cakltanesi @edaecoo @MelodiminEsi @Ayseee1987 ve unuttuklarım nasılsınız 🥰🙈
Insallah oglen sonuc cikacak 😣kalbim agzimdayim insallah guzel cikar

Yok kız normalden çıkıyor 😂

İnşallah canım inşallah ❤️ Sen nasılsın napıyosun

Şimdi sen yazınca aklıma geldi benim de canım girip bakıcam ona teşekkür ederim ❤️

Allah rahmet etlesin canım benim 🥺stres herşeyin başı

Kızz yemek için bahane mi arıyordun 😂
Rica ederim kuzum.
Yok sabah 6 da uyandım eşimi aramak uyandırmak için 6.30 bekelrkem acıktım kalktım süt bal peynir kaymak yedim 🥰
Sonra 10 da normal kahvaltı yaptık annemlerle

Hayırlısı olsun kuzuş

Canımıniçi bak gördün mü çok şükür Allah a bebiş iyi. Ben sendeki kisti anlayamadım nededi doktor?
Canım çok şükür 🙏🏻 Tiroid bezinin üzerindeymiş kist.bir de bi kaç lezyon görüldü. Malesef tüm vücut etkileniyor dedi doktor ilaç başladım bugün aşırı bulantı yaptı. Kendi doktoruma da sordum bebeğe zararı yok faydası var dedi.

Back
X