Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa çok sevindim öyleyse bebek güvende şuan

Sturbucks kurabiye yaptım korkuyorum sana demeye
Çarşamba kontrolümüz var teyzesi inşallah herşey yolundadır Yaaa lari bi de bişey sorucam. D vitamini ve b12 yerlerde çıktı benim Dekavit kullanıyorum hiç faydası olmamış. D vitamini için damla b12 için iğne verdiler. Folik asit çinko ve fosforda çok yüksek ne yapmak lazım ?

çok geçmiş olsun canım. Niye ki acaba? Bir doktora mı gitsen?

ıf diyeti yapıyorum kilo veremiyorum o sebebten sordum
Neyse hayırlı sonuclansin da

nazarım değer bu gidişle size
Keşşke benim de olsaaaa
Ayy hiçbilmediğim yerden sordun
LaRisaCca akşam anneme yemeğe gideceğim diye baklava aldım ben de . Gönül isterdi kendim yapayım ama nerdeeeeee
Kız yok yemek konusunda senden korkuyorum yapma değil
Acile gitmedin mi hayatım kovid geçirdik kalbe zarar veriyor beni rahatlatan konu kan sulandırıcı alıyor olman fakat kardiyoloğa görünmeni öneririm rabbim korusun canım benim çok üzgünüm şuan
Kızlar ilk idrar ovulasyon testinde yaniltirmi
Evet canım 2. İdrar ve saat 10 dan sonra olmalı
Nasılsınız kızlar. Takip edemedim, hamile kalan var mııı??
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Bekliyoruz bir haber Magnifiaque den daha gelmedi

İyiyiz çok şükür güzelim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat adeti bekliyorum bende sekiz ocak adetim yine bakalım hüsranla mı sonuçlanacak görcez artık alıştık
Benim de 29. Günüm canım.. günüm geçti sanırım koronadan ötürü gecikme yaşıyorum

Ben dün kan testinde negatif görmeme rağmen....
Ve artıııı yumurtlama zamanımı bilmeme rağmennn....erken mi kan testi verdim kafasındayım
benim bu halim ne olacak
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ayşoş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…