- 8 Eylül 2020
- 1.399
- 7.052
- 88
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.041
Canımm iyi ki varsınız. Zaten başka türlü bu dönemler geçmezdiAşk olsun biz burda neden varız cnm bir birimize motive etmek için destek olmak için çok geçmiş olsun cnm Rabbime şükürler olsun ki iyisiniz 2nizde cnm
Bana da aynısını verdi canım. Hamilelikte kullanılabiliyormuş. 2 kere daha yükleme yapalım dedi doktor 24 ve 26 haftalarda. Açıkçası düşünmüyorum yaptırmayı. Kontrollü ilerledikten sonra sorun olacağını sanmıyorum. Nasıl korkuttu beni yaa valla. Sanırım özel olduğu için de çok fazla detaylı bakmak istedi. Ama lap diye de söylenmezkiCanım bişey çıkmadığına çok sevindim çok şükür gebeliğin iyi ilerliyoAh bu dr lar her ihtimali pat pat söylüyolar insanın yüzüne neyse gelmiş geçmiş olsun canım. Tiroidlerimde benimde 2 tane bıdık kist var euthrox verdi 50 lik büyümemesi için onu kullanıyorum. Kolun için üzüldüm ama neyseki bişey çıkmadı artık için ferahlamıştır
Canımm çok şükür. Rabbim hamilelere sağlıkla doğum, isteyenlere de sağlıkla gebelik nasip etsinC Capanin Gururu Teyom sende işte dinlenenler den mi
LaRisaCca oldun mu Regl
shlls tatlım çok şükür bebişte birşey yok. Sende çok üzülme
Gelbemucizem bende 2018 rahim film sonrası 1 hafta regl geckti. Sonra kendiliğinden ilaç almadan söküldü.
Magnifiaque hadi güzel haberlr inşallah
Ve diğer kızceler
@halleycik @cakltanesiedaecoo MelodiminEsi Ayseee1987 ve unuttuklarım nasılsınız
Canımm çok şükürCanım hem sevindim hem üzümdüm. Yine de çok şükürgeçmişler olsun daha başka sıkıntı çıkmaz inşallah stres olunca daha fena. Çok şükür bebek iyi
Normale dönüyor demekki Larimm
Amin canım.. şükür bu güne doktora gidebe kadar net iyi herşey diyemiyorum.Canımm çok şükür. Rabbim hamilelere sağlıkla doğum, isteyenlere de sağlıkla gebelik nasip etsinSen nasılsın ??
Bak bana diyorsun sen stres yapıyorsun. Bir sorun yok göreceksin. Hem o bir mucize unutmaAmin canım.. şükür bu güne doktora gidebe kadar net iyi herşey diyemiyorum.
Canımm çok şükürÇarşamba gününe kadın doğum doktoru randevu verdi. Bebişi yakından takip edelim dedi
Kızlar canım kızlar ikiniz de bebişleriniz de çok iyi olacaksınızAmin canım.. şükür bu güne doktora gidebe kadar net iyi herşey diyemiyorum.
Canımm etmem miii. Rabbim sağlıkla bebişlerinizin gelmesini nasip etsinKızlar canım kızlar ikiniz de bebişleriniz de çok iyi olacaksınızbizlere dua etmeyi hiç unutmayın olur mu
sen ye kuzum. benim zayıf olmam lazımOhh anne eli ne güzel eşim dün dio hatun kilomu aldın n dedim 100 kg olmadan kurtar beni
senin adına sevindim canım. Görümcem de hamilelik boyunca tiroid ilaçlarına devam etmişti. Prensese isim buldunuz mu canım?Canım çok şükürTiroid bezinin üzerindeymiş kist.bir de bi kaç lezyon görüldü. Malesef tüm vücut etkileniyor dedi doktor ilaç başladım bugün aşırı bulantı yaptı. Kendi doktoruma da sordum bebeğe zararı yok faydası var dedi.
Bir sorun olmuyormuş allahtansenin adına sevindim canım. Görümcem de hamilelik boyunca tiroid ilaçlarına devam etmişti. Prensese isim buldunuz mu canım?
Kız o pasifloradan değil. Antidepresanlar uyku ilacı görevi görmüyor kuzum. ZestatGunaydinnn tatlim ve gunaydinn herkesee
Uyutsun rht diye pasiflora aldim ters tepti yine uyuyamadimn yaa
Ohhh yarasın miniğine inşallahRica ederim kuzum.
Yok sabah 6 da uyandım eşimi aramak uyandırmak için 6.30 bekelrkem acıktım kalktım süt bal peynir kaymak yedim
Sonra 10 da normal kahvaltı yaptık annemlerle
Canım benim rabbim korusun seni, şifalandırsın. Bebeğe nasıl bir fayda sağlayacakmış bu durum acabaCanım çok şükürTiroid bezinin üzerindeymiş kist.bir de bi kaç lezyon görüldü. Malesef tüm vücut etkileniyor dedi doktor ilaç başladım bugün aşırı bulantı yaptı. Kendi doktoruma da sordum bebeğe zararı yok faydası var dedi.
Canım ben klomene başladığımda 52 kg idim gebe kaldığımda 59 :)) sen düşün artıkKızlar bu tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar iğne kilo artmasına sebeb olurmu sizce
evet canım ben rahim inceltme ilacı da dahil çok kilo almıştım. Şükür verdim hepsiniKızlar bu tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar iğne kilo artmasına sebeb olurmu sizce
Canım tiroid hastalığı bebekte kalp rahatsızlığına sebep oluyormuş. Tsh ilaçla düşünce bebek de rahatlıyor dedi.Kız o pasifloradan değil. Antidepresanlar uyku ilacı görevi görmüyor kuzum. Zestat
Ohhh yarasın miniğine inşallah
Canım benim rabbim korusun seni, şifalandırsın. Bebeğe nasıl bir fayda sağlayacakmış bu durum acaba
Canım ben klomene başladığımda 52 kg idim gebe kaldığımda 59 :)) sen düşün artık
Kız o pasifloradan değil. Antidepresanlar uyku ilacı görevi görmüyor kuzum. Zestat
Ohhh yarasın miniğine inşallah
Canım benim rabbim korusun seni, şifalandırsın. Bebeğe nasıl bir fayda sağlayacakmış bu durum acaba
Canım ben klomene başladığımda 52 kg idim gebe kaldığımda 59 :)) sen düşün artık
ben de iyiyim ben deA archi88MelodiminEsi edaecoo @ebru2812 kizinbiri9 Ayseee1987 Gelbemucizem peraares E emir91 nasılsınız kuzular
Magnifiaque canım sonucun çıkmıştır baktın mı?
Aa çok sevindim öyleyse bebek güvende şuanCanım tiroid hastalığı bebekte kalp rahatsızlığına sebep oluyormuş. Tsh ilaçla düşünce bebek de rahatlıyor dedi.
Sturbucks kurabiye yaptım korkuyorum sana demeyeben de iyiyim ben de
nazarım değer bu gidişle sizeAa çok sevindim öyleyse bebek güvende şuan
Sturbucks kurabiye yaptım korkuyorum sana demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?