Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşk olsun biz burda neden varız cnm bir birimize motive etmek için destek olmak için çok geçmiş olsun cnm Rabbime şükürler olsun ki iyisiniz 2nizde cnm
Canımm iyi ki varsınız. Zaten başka türlü bu dönemler geçmezdi

Bana da aynısını verdi canım. Hamilelikte kullanılabiliyormuş. 2 kere daha yükleme yapalım dedi doktor 24 ve 26 haftalarda. Açıkçası düşünmüyorum yaptırmayı. Kontrollü ilerledikten sonra sorun olacağını sanmıyorum. Nasıl korkuttu beni yaa valla. Sanırım özel olduğu için de çok fazla detaylı bakmak istedi. Ama lap diye de söylenmezki Ne kadar süredir kullanıyorsun sen ilacı ?

Canımm çok şükür. Rabbim hamilelere sağlıkla doğum, isteyenlere de sağlıkla gebelik nasip etsin Sen nasılsın ??

Canım hem sevindim hem üzümdüm. Yine de çok şükür geçmişler olsun daha başka sıkıntı çıkmaz inşallah stres olunca daha fena. Çok şükür bebek iyi

Normale dönüyor demekki Larimm
Canımm çok şükür Çarşamba gününe kadın doğum doktoru randevu verdi. Bebişi yakından takip edelim dedi

senin adına sevindim canım. Görümcem de hamilelik boyunca tiroid ilaçlarına devam etmişti. Prensese isim buldunuz mu canım?

senin adına sevindim canım. Görümcem de hamilelik boyunca tiroid ilaçlarına devam etmişti. Prensese isim buldunuz mu canım?
Bir sorun olmuyormuş allahtan Kuzum isim konusu çıkmaza girdi masal diye düşünüyoruz ama her gün farklı bir isim atılıyor ortaya

Gunaydinnn tatlim ve gunaydinn herkesee
Uyutsun rht diye pasiflora aldim ters tepti yine uyuyamadimn yaa
Kız o pasifloradan değil. Antidepresanlar uyku ilacı görevi görmüyor kuzum. Zestat
Rica ederim kuzum.
Yok sabah 6 da uyandım eşimi aramak uyandırmak için 6.30 bekelrkem acıktım kalktım süt bal peynir kaymak yedim
Sonra 10 da normal kahvaltı yaptık annemlerle
Ohhh yarasın miniğine inşallah
Canım benim rabbim korusun seni, şifalandırsın. Bebeğe nasıl bir fayda sağlayacakmış bu durum acaba
Kızlar bu tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar iğne kilo artmasına sebeb olurmu sizce
Canım ben klomene başladığımda 52 kg idim gebe kaldığımda 59 :)) sen düşün artık

Canım tiroid hastalığı bebekte kalp rahatsızlığına sebep oluyormuş. Tsh ilaçla düşünce bebek de rahatlıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…