Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İYiyim canım benim bugün adet sancılarım kendini göstermeye başladı azcık içim buruk sen nasılsınn
Ben ben rüyamda demek isterdim ama rüyamda bile kalamıyorum
bende ya offf
Spermler uygun koşullarda 5 güne kadar yaşar canım diyelimki yumurtlama gördün dünkü birliktelik bile gebe kalmanı sağlayabilir
ben ilişkiden sonra on saat amuda da kalksam ayağa kalktığım an vırt diye hep geri geliyo zaten az sperm var olanı da dışarda

Benim sonumda öyle olacak canım ama adet olmadan umudum nedense yok olmuyor

Sen de;O kırmızıları görünce idam masasına çıkıp ipe bakan kişi gibi infaz edilecekmiş gibi hissediyormusun
Valla ben öyle hissediyorum ayrıca eşime söyleyince onun üzüntüsünü görünce daha çok üzülüyorum

ben ilişkiden sonra on saat amuda da kalksam ayağa kalktığım an vırt diye hep geri geliyo zaten az sperm var olanı da dışarda
bende de öyle oluyor illaki geri geliyor bu normal birşey mi?

Benim sonumda öyle olacak canım ama adet olmadan umudum nedense yok olmuyor

Sen de;O kırmızıları görünce idam masasına çıkıp ipe bakan kişi gibi infaz edilecekmiş gibi hissediyormusun
Hahaha evet kuzum hatta ayağımın altından tabureyi itmisler de son çırpınışlarımmış gibi hissediyorum ama ikinci günü mecburen yine toparlanıyorum dilim her ne kadar umutlu konuşsa da ruhum umutsuz

bende de öyle oluyor illaki geri geliyor bu normal birşey mi?
Normal aslında canım illa ki meni deki sıvılar geri çıkacak içindeki spermlerden ileri hareketliler kendi özellikleri sayesinde yumurtayı bulup döllüyor aslında ama yine de işte geri gelince insan boşa gitti diye üzülüyor

kuzum ben daha yeni duruldum işten müdürüm ilçeye gitti hemen girdim buralara iim sen nasılsın asıl bbgm herşey yolunda mı

Benim eşim de kendi aşırı üzülüyor bana hissettirmemeye çalışıyor üstüne ben üzülüyorum diye bana kızıyor
benim eşim de aynı. o bana hissettiriyor üzülüyor ağlıyor falan ama elden birşey gelmiyor inşallah bu ay mutlu ederim onu

Canım bol su içip hareket edersen iştahına yenik düşmezsen hiçbirşey olmax Allahın izniyle
Yok şuan dikkat ediyorum kilo vermem.gerekiyor ama gitmeyince ilaçlar yaparmı diye dusundum

Bizde öyle hem kendimize hem birbirimizin üzülmesine üzülüyoruz. Evdeki bu eksiklik insanın içini çok buruklaştırıyor
artık bir çocuk sesine ihtiyacımız var bende çok fazla eksikliğini hissediyorum

Selammm beklemedeyim halaa
Sturbucks kurabiye yaptım korkuyorum sana demeye
Ay bayılırımmm
Kuzum geçmiş olsun
Nasılsınız kızlar. Takip edemedim, hamile kalan var mııı??
Tatlım eşin daha iyice mi?

ayy kuzum geçmiş olsun neden oldu ki acabaaa bi görünebilseydn doktora keşke şimdi nasılsın

Ben dün kan testinde negatif görmeme rağmen....
Ve artıııı yumurtlama zamanımı bilmeme rağmennn....erken mi kan testi verdim kafasındayım
benim bu halim ne olacak
hepmzde bnce bu kafa var kuzum bizim kafalar tam müzelik bnce türlerinin son örneğiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…