- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.121
İYiyim canım benim bugün adet sancılarım kendini göstermeye başladı azcık içim buruk@archi88MelodiminEsi edaecoo E efulimm1 @kizinbiri9 @Ayseee1987 @Gelbemucizem @peraares E emir91 nasılsınız kuzular
@Magnifiaque canım sonucun çıkmıştır baktın mı?
bende ya offfBen benrüyamda demek isterdim ama rüyamda bile kalamıyorum
ben ilişkiden sonra on saat amuda da kalksam ayağa kalktığım an vırt diye hep geri geliyo zaten az sperm var olanı da dışardaSpermler uygun koşullarda 5 güne kadar yaşar canım diyelimki yumurtlama gördün dünkü birliktelik bile gebe kalmanı sağlayabilir
Valla ben öyle hissediyorum ayrıca eşime söyleyince onun üzüntüsünü görünce daha çok üzülüyorumBenim sonumda öyle olacak canım ama adet olmadan umudum nedense yok olmuyor
Sen de;O kırmızıları görünce idam masasına çıkıp ipe bakan kişi gibi infaz edilecekmiş gibi hissediyormusun
bende de öyle oluyor illaki geri geliyor bu normal birşey mi?ben ilişkiden sonra on saat amuda da kalksam ayağa kalktığım an vırt diye hep geri geliyo zaten az sperm var olanı da dışarda
Hahaha evet kuzum hatta ayağımın altından tabureyi itmisler de son çırpınışlarımmış gibi hissediyorumBenim sonumda öyle olacak canım ama adet olmadan umudum nedense yok olmuyor
Sen de;O kırmızıları görünce idam masasına çıkıp ipe bakan kişi gibi infaz edilecekmiş gibi hissediyormusun
Benim eşim de kendi aşırı üzülüyor bana hissettirmemeye çalışıyor üstüne ben üzülüyorum diye bana kızıyorValla ben öyle hissediyorum ayrıca eşime söyleyince onun üzüntüsünü görünce daha çok üzülüyorum
Normal aslında canım illa ki meni deki sıvılar geri çıkacak içindeki spermlerden ileri hareketliler kendi özellikleri sayesinde yumurtayı bulup döllüyor aslında ama yine de işte geri gelince insan boşa gitti diye üzülüyorbende de öyle oluyor illaki geri geliyor bu normal birşey mi?
Bizde öyle hem kendimize hem birbirimizin üzülmesine üzülüyoruz. Evdeki bu eksiklik insanın içini çok buruklaştırıyorBenim eşim de kendi aşırı üzülüyor bana hissettirmemeye çalışıyor üstüne ben üzülüyorum diye bana kızıyor
kuzum ben daha yeni duruldum işten müdürüm ilçeye gitti hemen girdim buralara iim sen nasılsın asıl bbgm herşey yolunda mıC Capanin Gururu Teyom sende işte dinlenenler den mi
@LaRisaCca oldun mu Regl
@shlls tatlım çok şükür bebişte birşey yok. Sende çok üzülme
@Gelbemucizem bende 2018 rahim film sonrası 1 hafta regl geckti. Sonra kendiliğinden ilaç almadan söküldü.
@Magnifiaque hadi güzel haberlr inşallah
Ve diğer kızceler
@halleycik @cakltanesiedaecoo MelodiminEsi @Ayseee1987 ve unuttuklarım nasılsınız
benim eşim de aynı. o bana hissettiriyor üzülüyor ağlıyor falan ama elden birşey gelmiyor inşallah bu ay mutlu ederim onuBenim eşim de kendi aşırı üzülüyor bana hissettirmemeye çalışıyor üstüne ben üzülüyorum diye bana kızıyor
Yok şuan dikkat ediyorum kilo vermem.gerekiyor ama gitmeyince ilaçlar yaparmı diye dusundumCanım bol su içip hareket edersen iştahına yenik düşmezsen hiçbirşey olmax Allahın izniyle
artık bir çocuk sesine ihtiyacımız var bende çok fazla eksikliğini hissediyorumBizde öyle hem kendimize hem birbirimizin üzülmesine üzülüyoruz. Evdeki bu eksiklik insanın içini çok buruklaştırıyor
iyiym çok şükür bbgm regl belirtilerim başladı skntıda vücudum sadece sen naptın regl olmamışsın hala@archi88MelodiminEsi edaecoo E efulimm1 @kizinbiri9 @Ayseee1987 @Gelbemucizem @peraares E emir91 nasılsınız kuzular
Selammm beklemedeyim halaa@archi88MelodiminEsi edaecoo E efulimm1 @kizinbiri9 @Ayseee1987 @Gelbemucizem @peraares E emir91 nasılsınız kuzular
Ay bayılırımmmSturbucks kurabiye yaptım korkuyorum sana demeye
Kuzum geçmiş olsuncanım sağol. kötü bi gece geçirdim. sol kolum da ve sol gögüs kalp tarafında agrı oldu gece. düzgün uyuyamadım. şimdi daha iyiyim ama gece benim için kötüydü. bişey yapmam gerekiyormu onuda bilmiyorum.
Tatlım eşin daha iyice mi?Nasılsınız kızlar. Takip edemedim, hamile kalan var mııı??
ellerine sağlık ballııımmmmAa çok sevindim öyleyse bebek güvende şuan
Sturbucks kurabiye yaptım korkuyorum sana demeye
Dün nasıl canım sıkıldı nasılartık bir çocuk sesine ihtiyacımız var bende çok fazla eksikliğini hissediyorum
inşallah bir gün onuda görcez kuzum@LaRisaCca akşam anneme yemeğe gideceğim diye baklava aldım ben de . Gönül isterdi kendim yapayım ama nerdeeeeee
ayy kuzum geçmiş olsun neden oldu ki acabaaa bi görünebilseydn doktora keşke şimdi nasılsıncanım sağol. kötü bi gece geçirdim. sol kolum da ve sol gögüs kalp tarafında agrı oldu gece. düzgün uyuyamadım. şimdi daha iyiyim ama gece benim için kötüydü. bişey yapmam gerekiyormu onuda bilmiyorum.
bnde sadece rüyada kalıyorumBen benrüyamda demek isterdim ama rüyamda bile kalamıyorum
hepmzde bnce bu kafa var kuzum bizim kafalar tam müzelik bnce türlerinin son örneğiyizBen dün kan testinde negatif görmeme rağmen....
Ve artıııı yumurtlama zamanımı bilmeme rağmennn....erken mi kan testi verdim kafasındayım
benim bu halim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?