- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #54.241
Bnde hfta sonu deniycmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde hfta sonu deniycmmmm
Canım foto akşam yemeğinde çekildi ama gidip gelip yiyorum :))Larimm bu ne kız bu saatte değil demiii![]()
Özellikle çekirdek olarak birşey duymamıştım canımMeyvesini eşim gün içinde sürekli tüketiyor arkadaş çekirdek faydali dedi diye aklıma geldi iste
Afiyet olsun canım benim şimdidenBnde hfta sonu deniycmmmmcok güzel görünüyooo ellerine saglk bbgm
Oh afiyet olsunCanım foto akşam yemeğinde çekildi ama gidip gelip yiyorum :))
Özellikle çekirdek olarak birşey duymamıştım canım
Canikom yok zaten biliyoruz bu bilgiyi önceki 5 güne kadar şansın var ama en doğurgan olunan dönem olduğunu bilmiyodum
Kuzuş bu yemeği şimdi kargoya versen sabah yerimCanım meyvesi varken niye tozu düşünüyosun
Sabredeceğiz çalışmalara devam edeceğiz moralimizi yüksek tutacağız canım
Canım sana afiyet olsun sen buyur köfte ekmeğe Eki Görüntüle 2747169
Ana gibi yar baba gibi diyar olur muuı Eritirsin sen sana güveniyorum bensen demiri bile eritirsin
Ohhh yarasın kuzuşumaaa
Konuda o ya canım zaten. Biz pik ve ertesi günü önemli diye düşünüyorduk hepCanikom yok zaten biliyoruz bu bilgiyi önceki 5 güne kadar şansın var ama en doğurgan olunan dönem olduğunu bilmiyodum
Kızlar buLarimm bu ne kız bu saatte değil demiii![]()
Ben bu şekilde de değerlendirdim. Hatta pertim çıktı. Sonuç 0Konuda o ya canım zaten. Biz pik ve ertesi günü önemli diye düşünüyorduk hepişin aslı meğer başkaymış
![]()
2 yılı geçti ugrasıyorum bnde canım bir tüp bebekte kimyasal gebeligim var dogal yolla hiç hamile kalamadım
Birdahaki aya nasıl yapsam diye planlıyorum şu anBen bu şekilde de değerlendirdim. Hatta pertim çıktı. Sonuç 0![]()
Sen kür denedin mi hiçBirdahaki aya nasıl yapsam diye planlıyorum şu an![]()
Soğan suyu kürü denedim 1 yıl önce.Sen kür denedin mi hiç
Hayatım şuan sen de çok fitsin yaKızlar buLaRisaCca kuzunun böyle paylaştığına bakmayın, gayet zarif ve fit. Beni şişmanlatmak için yapıyor
![]()
Ayyy canımıniçiii bütün kargo kokarKuzuş bu yemeği şimdi kargoya versen sabah yerim![]()
Ayşoş ben 1 hafta önceden başlayıp 1 hafta sonra bitirdim de nolduKonuda o ya canım zaten. Biz pik ve ertesi günü önemli diye düşünüyorduk hepişin aslı meğer başkaymış
![]()
AhahhaKızlar buLaRisaCca kuzunun böyle paylaştığına bakmayın, gayet zarif ve fit. Beni şişmanlatmak için yapıyor
![]()
Allah seni napmasınBen bu şekilde de değerlendirdim. Hatta pertim çıktı. Sonuç 0![]()
Kız ayşoş sen en son puka gibi denemelerini samimi bir dille kitaplaştırBirdahaki aya nasıl yapsam diye planlıyorum şu an![]()
Çok iyi yapmışsınız kuzumm bnm allah onları başımızdan eksk etmesnUzun aradan sonra annemlere gittik kuzular, çok iyi geldi onları görmek. Yarın da köye eltim ve Kayınvalidemlere gideceğiz. Annemde yemeyi kaçırdım diye şimdi spor yapıyorum biraz.
Canımm benim2 yılı geçti ugrasıyorum bnde canım bir tüp bebekte kimyasal gebeligim var dogal yolla hiç hamile kalamadım
Offfff larrriiii sen naptınnnCanım meyvesi varken niye tozu düşünüyosun
Sabredeceğiz çalışmalara devam edeceğiz moralimizi yüksek tutacağız canım
Canım sana afiyet olsun sen buyur köfte ekmeğe Eki Görüntüle 2747169
Ana gibi yar baba gibi diyar olur muuı Eritirsin sen sana güveniyorum bensen demiri bile eritirsin
Ohhh yarasın kuzuşumaaa