- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #54.221
Mucize doktora bakıyorum canımNe izliyosunuzz bu aksamm bakalimm
Bakalım ne olacak sonumuzsenkronize gidiyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mucize doktora bakıyorum canımNe izliyosunuzz bu aksamm bakalimm
Bakalım ne olacak sonumuzsenkronize gidiyoruz![]()
Acaba piyasada satılan keçiboynuzu tozunun içind e çekirdeği falan varmi birde güvenilir mi sizceBen hayıt tohumunu araştırırken denk gelmiştim bu bilgiye, saraçoğlu demiş tv programında, benim eşimde bir sorun çıkmadı morfoloji sınırda ama önemli değil sayısı iyi dediler, yinede pekmezi almayı düşünüyorum ben de, sizin dediğiniz yöntem de güzelmiş faydası olmuştur kesinlikle![]()
Canım benim hayırlı olsun hakkımızda. Yeni yıl yeni umutlar inşallahOlmayinca olmuyor hayirlisiLaRisaCca
Meselaa nee yidinUzun aradan sonra annemlere gittik kuzular, çok iyi geldi onları görmek. Yarın da köye eltim ve Kayınvalidemlere gideceğiz. Annemde yemeyi kaçırdım diye şimdi spor yapıyorum biraz.
3 dilim baklava kavrulmuş bademMeselaa nee yidin
1kg baklava![]()
Bademlerii saymaa3 dilim baklava kavrulmuş badem
Ben almıştım ama 1 defa kullandık duruyo öyle dolapta içeriği de yazmıyo tam olarak çekirdeği var mı yok muAcaba piyasada satılan keçiboynuzu tozunun içind e çekirdeği falan varmi birde güvenilir mi sizce
Yemek meyve de olunca fazla işte. Bir de annem kötülemişsin diyerek zorla fazla yemek yedirmeye çalıştıBademlerii saymaa![]()
Eşim keçiboynuzu hem soğuk sıkım aldı, hem de kaynatıyoruz ayrıca suyunu da içiyor.Ben almıştım ama 1 defa kullandık duruyo öyle dolapta içeriği de yazmıyo tam olarak çekirdeği var mı yok mu![]()
Yaaa hain kostok öff canım çektiEki Görüntüle 2747155 Buyrunn kahveyee![]()
Canım meyvesi varken niye tozu düşünüyosunAcaba piyasada satılan keçiboynuzu tozunun içind e çekirdeği falan varmi birde güvenilir mi sizce
Sabredeceğiz çalışmalara devam edeceğiz moralimizi yüksek tutacağız canımOlmayinca olmuyor hayirlisiLaRisaCca
Canım sana afiyet olsun sen buyur köfte ekmeğeEki Görüntüle 2747155 Buyrunn kahveyee![]()
Ana gibi yar baba gibi diyar olur muuı Eritirsin sen sana güveniyorum benUzun aradan sonra annemlere gittik kuzular, çok iyi geldi onları görmek. Yarın da köye eltim ve Kayınvalidemlere gideceğiz. Annemde yemeyi kaçırdım diye şimdi spor yapıyorum biraz.
Ohhh yarasın kuzuşumaaa3 dilim baklava kavrulmuş badem
Oh ne güzel kuzum yaUzun aradan sonra annemlere gittik kuzular, çok iyi geldi onları görmek. Yarın da köye eltim ve Kayınvalidemlere gideceğiz. Annemde yemeyi kaçırdım diye şimdi spor yapıyorum biraz.
Yaaaa askimmmYaaa hain kostok öff canım çekti![]()
Göndermiş kadar oldun aşkısıYaaaa askimmm
Neyapak gonderememde dökulur![]()
Larimm bu ne kız bu saatte değil demiiiCanım meyvesi varken niye tozu düşünüyosun
Sabredeceğiz çalışmalara devam edeceğiz moralimizi yüksek tutacağız canım
Canım sana afiyet olsun sen buyur köfte ekmeğe Eki Görüntüle 2747169
Ana gibi yar baba gibi diyar olur muuı Eritirsin sen sana güveniyorum bensen demiri bile eritirsin
Ohhh yarasın kuzuşumaaa
Meyvesini eşim gün içinde sürekli tüketiyor arkadaş çekirdek faydali dedi diye aklıma geldi isteCanım meyvesi varken niye tozu düşünüyosun