Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canımıniçiii bütün kargo kokar 😂😂😂 yarın çökertme kebabı yapıcam😋

Ayşoş ben 1 hafta önceden başlayıp 1 hafta sonra bitirdim de noldu 😂

Ahahha 😂😂 valla aldığım 2 kiloyu verdim bile çok şükür

Allah seni napmasın 😂😂😂

Kız ayşoş sen en son puka gibi denemelerini samimi bir dille kitaplaştır 😂
Larim göz terazim iyidir. Fark ettim zayıfladığını zaten ❤️

Ayyy canımıniçiii bütün kargo kokar 😂😂😂 yarın çökertme kebabı yapıcam😋

Ayşoş ben 1 hafta önceden başlayıp 1 hafta sonra bitirdim de noldu 😂

Ahahha 😂😂 valla aldığım 2 kiloyu verdim bile çok şükür

Allah seni napmasın 😂😂😂

Kız ayşoş sen en son puka gibi denemelerini samimi bir dille kitaplaştır 😂
Lariş teşekkürler fikir icin yarın ne yapacağımı buldum 😂😂 bayılırım çökertme kebabına 😍

Canikom kız memleketliyiz biz kimbilir sen neşer yapıyosundur

Ya ben yürüyüşte değil de ev sporunda daha iyi olduğumu farkettim evden çıkmaya üşeniyorum ama evde çok aktifim
Darısı bana vermeye gerçi bn şu anda kabız bir şekilde gidiyorum normalde adet zamanı deli gibi bagırsaklarım çalısır adete kaldı şurda 5 gün tık yok ama gögüsler acımaya başladı şişlikten geberecmmm 61.5 kg yum şu anda 58 e düşmem lazım bnmde .
Aşkmm allahtan hataylıyız be ben yemek yüzündn başka şehirde yaşayamazdm 😂😂🙈

Canımm benim tariflerim çok speşıl sen yapacağında bana sor .. şefimizden aldığım tarifler bunlar 🤗❤️
Ben geçen sene yapmıştm aşkitom offf efsaneydi tadı hala damagımda aklıma iyi getirdin bu senede deniyim tarifini yapınca fotolu bir şeklde gönder beybi 😂🙈😍

Ben geçen sene yapmıştm aşkitom offf efsaneydi tadı hala damagımda aklıma iyi getirdin bu senede deniyim tarifini yapınca fotolu bir şeklde gönder beybi 😂🙈😍
Ben daha çökertme türküsünden öteye geçemedim 😂ben size yakın bir yere yerleşeyim en iyisi 😂sizde pişen bana da düşer 😂😂

U
Lariş teşekkürler fikir icin yarın ne yapacağımı buldum 😂😂 bayılırım çökertme kebabına 😍
Canikomm bir kadınımızı daha sevindirmenin mutluluğu içindeyim 😂
Darısı bana vermeye gerçi bn şu anda kabız bir şekilde gidiyorum normalde adet zamanı deli gibi bagırsaklarım çalısır adete kaldı şurda 5 gün tık yok ama gögüsler acımaya başladı şişlikten geberecmmm 61.5 kg yum şu anda 58 e düşmem lazım bnmde .
Aşkmm allahtan hataylıyız be ben yemek yüzündn başka şehirde yaşayamazdm 😂😂🙈
Gerçekten yaa başka yerde et çiğ çiğ geliyor baharatsız filan yiyemiyorum ben
Canikom yarın fotolarım seni 😁 ama bunu yapmaya erken başlamalısın etin marinesi ızun benim tarifimin
Ben daha çökertme türküsünden öteye geçemedim 😂ben size yakın bir yere yerleşeyim en iyisi 😂sizde pişen bana da düşer 😂😂
Ahahah :))) gel banaaa kokuya gelll
Ben hayatimda hic minyon bi tip olamadim
Maalesef 😁
Kemiklerim ciddi anlamda iri kol ve bacaklarim uzun 😁
Ama kimine de zayıflık hiç yakışmaz canikom

U

Canikomm bir kadınımızı daha sevindirmenin mutluluğu içindeyim 😂

Gerçekten yaa başka yerde et çiğ çiğ geliyor baharatsız filan yiyemiyorum ben

Canikom yarın fotolarım seni 😁 ama bunu yapmaya erken başlamalısın etin marinesi ızun benim tarifimin

Ahahah :))) gel banaaa kokuya gelll

Ama kimine de zayıflık hiç yakışmaz canikom
O benimm sanirimm 😁
44beden esyayi bile rhtlikla tasiyabiliyorum😁
Ayaklari39 no olan birnden ne beklersin😁

Back
X