Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben sanırım kendimi çok dinliyorum ilk denemem üstelik :) sürekli bel ve arada kasık ağrım oluyor. 2yumurtam oluşmuştu umarım çatlamışlardır.
İlk denemede oyle oluyor ama kendininrahat birakmaya calis 3-4 gun sonrada test yap yavas yavas cikar bence

Ya tabi işin şakasındayız Rabbim salih evlat nasip etsin canım benim
Aminn inşallah hayırlısı ile
Alacaksnnn kuzummm bn tüm kalbimle inanıyorummm
İnşallah canım
Yazan oldu mu bakamadım ama progestan hem içiliyor hem vajinal kullanılıyor doktoruna sor ama vajinal vermiştir
Evet doktor vajinal dedi. Arkadaşlar da açıkladı sağolsunlar ,
Bende 1 kutu sonuna gelince başladı 2 gündür baş ağrısı çekiyorum doktora ilaç değişti progeston verdi vajinal yoldan etkisi düşük müş henüz kullanmadım yarın başlayacağım.
Tatlım evet sigara zarar veriyor ama elimde çok sigara içer evlenirken bile demişti saç sakal ve sigaranma dokunma gerisi ne istersen diye gebelikler oluştu ama sonuçlar ona mı bilinmez Rabbim bilir.

Benim oldu gibi de ama stres hala gecmedi
Gebe kalana kadar gebelik stresi gebe kalınca keseyi görme sonra kalp atışı sonra ikili tarama dörtlü tarama derken doğum stresi doğar, kakasıydı sancısıydı emmesiydi büyümesiydi aşısıydı derken stres bitmez

Evet evet simdide derdim tutunacakmi kimyasal olurmu keseyi gorurmuyuz esim icerde film izliyo valla ben odada dusuncelere dalmis gidiyorum

Benim oldu gibi de ama stres hala gecmedi
Lekelenmen falan olursa hemen doktora git perşembeyi bekleme ablama da 2 hafta sonra gel demişti doktor 1 hafta oldu gittiğine 2 3 gündür lekelenmem vardı ttutunma diye düşünmüş bugünde kırmızıya dönünce hemen doktora gitmiş acil yatışa aldı çok şükür kese bebek kalp atisi Iyimis ama düşük tehlikesi olduğu için fitil vermiş bekletiyorlar inşallah tutunur rabbim seninde bebeğini sana bagislasin inşallah perşembe günü çok güzel haberlerini bekliyoruz zaten görünüşe göre dayanamayıp çok erken test yapmışsın ki değer daha çok yeni hadi gözün aydın

Evet evet simdide derdim tutunacakmi kimyasal olurmu keseyi gorurmuyuz esim icerde film izliyo valla ben odada dusuncelere dalmis gidiyorum
Hep böyledir ama bu işler Allah sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin canım

Bırakabilen olursa bana da haber versin :))
Geçmez geçmez o stres hep hayatımızda illa olacak...

İyi ki köye gitmedim... Eşim arıyor dio ablamlar dio salı gitmesin kontrole 1 2 hafta doktora gitmeyin de tam kese yerleşsin. Görüntülü idi konuş a herkes vardı diye birşey diyemedim ama kapatınca kızdım.. bizim gebelik normal mi diye yaşamdık mı biz kayıp aynıları mı yaşayalım diye görümcem şuantta doğum yapacak daha 3 kere gitti doktora taramalar şeker yükleme herhangi birşey yaptormadı ama onun 2 evladı var ben de sağlıklı doğum yapsam gitmem çok sinirlendim..

Ya sinir oldum şuan onlara ne yaa git dinleme onun hamileliğiyle seninki bir mı bu erkekleri de kv görümceler dolduruyor ona ayrı gıcık oluyorum

Ahh canim tesekkur ederim bende progestan fitil kullaniyorum bugun 4.yu kullandim birde coraspin verdi doktor tutunmasi icin.
benim ananemin bir lafi vardir kizlar biraz argo olacak ama kadinin ömrü ic camasirina bakmakla gecer diye yok adet oldummu yok kanamam oldumu yok su bu derken

Bu arada öyle bisi olsa herhalde Ben her hafta giderim hahah

Görümcen sağlıklı doğum da yapsa ayda 1 gitmeyerek hata ediyor. Ayrıca senin şuan kontrol altında olman lazım. Annende hava olsun diye kalmıyosun. İşte bazen erkekler.. ofhh.. sen eşine herkesin gebeliğinin hatta bir annenin her gebeliğinin farklı olabileceğini bu yüzden gebelik esnasında herkesin doğrusunun başka olacağını anlat canım erkekler bilmezler çünkü böyle şeyleri

Eskiler ne güzel söyler var yaa Allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…