- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.441
Bu hfta dgru düzgn fıtı fıtı yok olmadı kocişim düz duvara tırmanacak nerdeyse yarn veriyim de kurtulalmHangi film kız
Mmhhh erik kompostoya bayılırımmm
Ohhh yarasınnn
SEN de izle kız fıtı fıtı yapın az
Yazan oldu mu bakamadım ama progestan hem içiliyor hem vajinal kullanılıyor doktoruna sor ama vajinal vermiştirE recete iletti okudum ağız yolu ile alınız diyor ama ebe vajinal alacaksın dedi. Bakalım. Eczane ne yazacak.
Şu içine pirinç konandan mıKıymalı ıspanak
Ver kurtul bacım yazık günahtırBu hfta dgru düzgn fıtı fıtı yok olmadı kocişim düz duvara tırmanacak nerdeyse yarn veriyim de kurtulalm
Ohhhh götürrrrBendee hazira kondum is cikisi arkadasim cay yapmis bidee tahinli cevizli corek onda yedimm beraber yuruuduk sonraa eve geldimm ancaaa
Ben de olmadım bugün randevumu da iptal ettimKızlar ben hala adet olmadım yaolacaksam olayım artık patlicam doktora da gitmek istemiyorum Daha doğrusu hastaneye girmek istemiyorum
Mercimekli köfteBugün ne yemek yaptınız kızlar? Yarın için fikir olur bana
Her ay stres yaşamamak için bırak aşılamayı, tüp bebek yaptırıcam sıkıldım artık bu muhabbettenBide bana sor o heyecanı ya aşılama kullanmak istemiyorum normal yolla gebelik istiyorum insan daha çok yıpranıyormuş evet yolun başındayım ama ister istemez üzülüyorum artık Allah'a kalmış rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum. Keşke böyle olmasaydı. Ama yapacak birşey yok herşey allahtan. Bu ay dinlenmeyi düşünüyorum diğer ay duruma göre aşılama yaptırmak istiyorum iyi bir doktor bulursamnur1134 biraz daha iyi misin canım?
HahahaŞu içine pirinç konandan mı
Ver kurtul bacım yazık günahtır
Ohhhh götürrrr
iyiyim kuzucum sen napıyon.@Fatimatuz_Zehra H halleycikBirumutiste kızlar napıyosunuz
Nureella @ebru2812 kizinbiri9 özleniyorsunuzzz hellööğğ
Şu içine pirinç konandan mı
Ver kurtul bacım yazık günahtır
Ohhhh götürrrr
Köfte pattiis pilav cacıkBugün ne yemek yaptınız kızlar? Yarın için fikir olur bana
Ben de olmadım bugün randevumu da iptal ettimbaşlayınca haber verin o zaman dedi
Yeşil mercimekli miMercimekli köfte
Hayırlısı canım benim inşallah bulursun iyi bir drTeşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum. Keşke böyle olmasaydı. Ama yapacak birşey yok herşey allahtan. Bu ay dinlenmeyi düşünüyorum diğer ay duruma göre aşılama yaptırmak istiyorum iyi bir doktor bulursam
Bişey deme kız boşver niyeti temizHahaha
Bugun esim evdeyken halilar gelmis ve baana yardimci olmak icin silmeden oyle dümtek sermis
Kizsammi tesekkur mi etsem bilemedim
Çatlatma iğnesinin 8.günündeyim, şu an duphastone kullanıyorum ve tansiyonum hep düşük çıkıyor ayrıca başım ağrıyor.Bayılacak gibi oluyorum arada.Normalde hiç düşmezdi tansiyonum.Neden olabilir kızlar?
Ben de adet olmayı bekliyorum canım 4-5 gün geçti hala işte olmadım. Muhtemelen koronadan gecikti.. hiç umudunu yitirme sen belki de belirtisiz gebelik yaşayanlardansındıriyiyim kuzucum sen napıyon.
hasta olmadın mı daha? gerçi sürekli takip ediyorum burayı. Yarın aşılamamın 15. Günü test yapıcam sabah eminimki yine hamile değilim. Eşimde bi heveslenmiş ahhh çok sıkıntılı bir durum
Ben onu yoğurtlayıp yerim biliyo musun çokkk severimmmaynen ama ben kıyma koydum sadece. Pirinci pek sevmiyorum bazen bulgur koyuyorum daha besleyici diye.
Afiyet olsunnn senle benim menüler paralel ilerliyorKöfte pattiis pilav cacık
İnşallah canım umarım hepimiz gebeyizdir. Ay ne güzel olurdu. Off offtopikçe gelemiyoz adet olmayınca deseydin
Yeşil mercimekli mi
Hayırlısı canım benim inşallah bulursun iyi bir draraştırdın mı hiç
Bişey deme kız boşver niyeti temiz
Omur-un Hatunu sana kader ortağı geldi
Ben de adet olmayı bekliyorum canım 4-5 gün geçti hala işte olmadım. Muhtemelen koronadan gecikti.. hiç umudunu yitirme sen belki de belirtisiz gebelik yaşayanlardansındır
Ben onu yoğurtlayıp yerim biliyo musun çokkk severimmm
Valla canım ben Bilecikte yaşıyorum burada malesef özel hastane yok. Eskişehirde birkaç tane duydum ama bilemiyorum henüz rahim filmi falan da çekinmedim bu ay onları yaptırıcam hem bu arada karar vermiş olurum doktoratopikçe gelemiyoz adet olmayınca deseydin
Yeşil mercimekli mi
Ben de adet olmayı bekliyorum canım 4-5 gün geçti hala işte olmadım. Muhtemelen koronadan gecikti.. hiç umudunu yitirme sen belki de belirtisiz gebelik yaşayanlardansındır
Aynen aynen bende sarımsaklı yoğurt döküp yiyorumtopikçe gelemiyoz adet olmayınca deseydin
Yeşil mercimekli mi
Cağnım nasılsın ben bu ara kendimi çok yorgun hissediyorum galiba evde olmak karantinalar yordu beni hernekadar sabahları işte olsamda@Fatimatuz_Zehra H halleycikBirumutiste kızlar napıyosunuz
Nureella @ebru2812 kizinbiri9 özleniyorsunuzzz hellööğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?