Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20201226_183627.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 30
Canım benim pozitifliğin bana da o kadar iyi geliyor ki evet ara vereceğim kuzum vücudum iyice şişti iğnelerden. Olmuyorsa vardır bir hayr napalım
Balım hoş geldin iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bakalım
Ben de bildiğin gibi kuzucummm
Menude besamelli etli garnitur,pilav, havuc tarator vardi canim. Afiyet olsun herkese

Cok sukur canim. Sen nasilsin daha iyi oldun mu bugun
Hamdolsun canımm daha da iyi olacağız hepimiz inşallah

Yırttın yine iyisin canım benim o ilaçlar da kilo yapıyor o yüzden ara vermen kilo vermen iyi bir fikir gibi görünüyor
Menude besamelli etli garnitur,pilav, havuc tarator vardi canim. Afiyet olsun herkese

Cok sukur canim. Sen nasilsin daha iyi oldun mu bugun
Canım misss gibi görünüyor ellerin dert görmesin kokusu buraya kadar geldi sanki afiyet olsun
Uykusuz geceler yaşıyorum anam bizim kız sabaha kadar hiç uyumuyo ağlıyo zombi gibi geziyorum valla sen napıyosun kuzucum
ayy maşallah size annesi yeğenim de öyle gündüz sürekli uyuyor sadece acıkınca kalkıyor gece de hep ayakta Allah kolaylık versin canım zor valla anne olmak Allah bize de nasip etsin
Evet canım iğnenin böyle etkileri var . Kaçıncı gündesin? Birkaç gün içinde geçiyor bu şişlik bol su iç canım. Tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın

Aynen ben de o kafaya girmiştim bu ay olmazsa olmaz napalım artık dedim. Ovü takibi bile yapmadım nasılsa tüpe başlarım diye.. bak çok rahatlayacaksın inan bana

ben de kasım ayında klomen ve ovitrelle iğne kullandım. Hem hapı kullanırken hem de iğneden sonra karnımda çok şişlik vardı. Gaz sıkışması gibi bir ağrı. Kasıklarımda da ağrı vardı. Doktorum normal olduğunu, iğneden sonra maksimum 14 güne kadar bu etkilerin geçeceğini söylemişti.

Gebelik oldu mu canım? Şuan ne durumdasın?

ayy maşallah size annesi yeğenim de öyle gündüz sürekli uyuyor sadece acıkınca kalkıyor gece de hep ayakta Allah kolaylık versin canım zor valla anne olmak Allah bize de nasip etsin
Amiiiinnn inşallahhh doğumda da hep dua ettim herkese gece ayakta sadece uyumasa neyse ayy bir ağlıyo sanki kolu kopmuş zor sakinleştiriyoruz ağlayınca da insan panik oluyo rabbim sizlere de nasip etsin inşallahhh

İğnenin 6. Günündeyim inşallah geçer.

Aşkoo inşallah hamilesindir hemen sevinme belki kuruma çizgisidir bekle bakalım pazartesiye kadar Eğer çizgi bebişse koyu çıkacaktır. Adet ne kadar gecikti
En son 23 ünde oldum 28 günde bir oluyorum 5 falan geçti. Son 2 3 gündür test yapmadım negatif çıkıyor diye hatta biri erken gebelikti değildir ya

Ekim ayında kullanmıştım yine aynı etkileri verdi. Bende heveslenip hamile olduğumu düşünmüştüm. Yanılmışım. Şuan bu ağrıları yine yaşayınca tutmadığına yoruyorum.

Gebelik oldu mu canım? Şuan ne durumdasın?
Ne yazık ki gebelik olmadı. İlk kez kasımda kullandığım klomen için doktorum ocak ayında tekrar deneyelim dedi. Sol yumurtalığımda kistler var bu yüzden sol tüpüm tamamen tıkalı. Sağ tüpümde ise sıvı birikmesi görülüyor. İnofolic combi kullanıyorum, eğer yanıt alamazsak tüplerimin durumu nedeniyle süreç tüp bebeğe gidecek deniyor.

Ekim ayında kullanmıştım yine aynı etkileri verdi. Bende heveslenip hamile olduğumu düşünmüştüm. Yanılmışım. Şuan bu ağrıları yine yaşayınca tutmadığına yoruyorum.
Olumsuz düşünmeyin. Kimi insanlarda gebelik oluştuysa da kasıklarda ağrı olabiliyormuş. Ben bu ağrılar olunca gebeyim herhalde diye düşündüm epey de ümitlendim ama nasip.. Olumsuz düşünmemeye gayret edip önümüze bakacağız :)

Hayırlı akşamlar hanımlar bu ay ikinci femera denemem ve bugün iğnenin 4.gunu geçen ay hiç ağrım olmadi bugün adet olacam gibi bacaklarım kaşıklarım belim ağrıyor nerdeyse wcgidip kontrol edecem adet mi oldum diye

Amiiiinnn inşallahhh doğumda da hep dua ettim herkese gece ayakta sadece uyumasa neyse ayy bir ağlıyo sanki kolu kopmuş zor sakinleştiriyoruz ağlayınca da insan panik oluyo rabbim sizlere de nasip etsin inşallahhh
Ahahahah yavrucuk ya kıyamam Allah sizi selamete çıkarsın annesi
İğnenin 6. Günündeyim inşallah geçer.
İnşallah canım benim kendini sıcak tut
En son 23 ünde oldum 28 günde bir oluyorum 5 falan geçti. Son 2 3 gündür test yapmadım negatif çıkıyor diye hatta biri erken gebelikti değildir ya
Benim de 5 gün geçti ama dün sabah ilk idrarla test yapmıştım negatifti senin gibi ben de beklemedeyim
Sevgili kocacığımla tavuklu penne yaptık bende öğlen şehriyeli domates çorbası yapmıştım limonlu iyi oluyo diye.
Ohhhh afiyetler olsun canımıniçiii mis gibi
Canım herkeste belirtiler aynı olmayacağı gibi herkesin her gebeliğinde de belirtiler aynı olmayabilir bu şekilde yorumlama
Canım kistler ameliyat ile alınamıyor mu? Soğan suyu ile kistlerinden kurtuluyormuş insanlar hiç duydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…