- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.661
Menude besamelli etli garnitur,pilav, havuc tarator vardi canim. Afiyet olsun herkeseGençler sizin menüleriniz neler bu akşam
Cok sukur canim. Sen nasilsin daha iyi oldun mu bugun@edaecoo @ebru2812 @halleycik C Capanin Gururu TeyomGelbemucizem @Ayseee1987 nasılsınız canlar?
Ve gebe hanımmlar
Ve diğer tatlımlar
Uykusuz geceler yaşıyorum
Canım benim pozitifliğin bana da o kadar iyi geliyor kiAfiyetler olsun canım benimBiliyor musun en güzelini yaparsın bir bakarsın o zamana kadar kendiliğinden olur. At kafandan ben yazın tüp yaptırcam de kafana göre 2-3 güne istersen hergün canın nasıl istiyorsa ilişkide bulun gelir belki o zaman.. gelmezse de zaten para biriktireceksin tüp yapacaksın
Ben de bildiğin gibi kuzucummmBalım hoş geldin iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bakalım
Hamdolsun canımmMenude besamelli etli garnitur,pilav, havuc tarator vardi canim. Afiyet olsun herkese
Cok sukur canim. Sen nasilsin daha iyi oldun mu bugun
Yırttın yine iyisinİnşallah kuzum bende değiştirmek istiyorum ve bunu yapmadan gebelik düşünmeyeceğim tabi Allahtan gelirse bas göz üstüne ama bu gonalf femara klomen defterini üç dört ay kapatacağım dengem şaştıYemek de bugün kahvaltıyı geç yaptık henüz bisey hazırlamamıştım ki küs olduğum kocam dışardan söyleyelim dedi
Canım misss gibi görünüyor ellerin dert görmesin kokusu buraya kadar geldi sanki afiyet olsunMenude besamelli etli garnitur,pilav, havuc tarator vardi canim. Afiyet olsun herkese
Cok sukur canim. Sen nasilsin daha iyi oldun mu bugun
Uykusuz geceler yaşıyorumanam bizim kız sabaha kadar hiç uyumuyo ağlıyo zombi gibi geziyorum valla sen napıyosun kuzucum
Evet canım iğnenin böyle etkileri var . Kaçıncı gündesin? Birkaç gün içinde geçiyor bu şişlik bol su iç canım. Tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsınKızlar bu çatlatma iğnesini kullandıktan sonra göbeğim ve kasık bölgem o kadar şişti ki anlatamam. Ağrılarımda oluyor. Böyle bişey yaşayan var mı? Ayrıca midemde bulanıyor. İlacın etkisi böyle ağır olmasın ya
Aynen ben de o kafaya girmiştim bu ay olmazsa olmaz napalım artık dedim. Ovü takibi bile yapmadım nasılsa tüpe başlarım diye.. bak çok rahatlayacaksın inan banaCanım benim pozitifliğin bana da o kadar iyi geliyor kievet ara vereceğim kuzum vücudum iyice şişti iğnelerden. Olmuyorsa vardır bir hayr napalım
Ben de bildiğin gibi kuzucummm
Hamdolsun canımmdaha da iyi olacağız hepimiz inşallah
ben de kasım ayında klomen ve ovitrelle iğne kullandım. Hem hapı kullanırken hem de iğneden sonra karnımda çok şişlik vardı. Gaz sıkışması gibi bir ağrı. Kasıklarımda da ağrı vardı. Doktorum normal olduğunu, iğneden sonra maksimum 14 güne kadar bu etkilerin geçeceğini söylemişti.Kızlar bu çatlatma iğnesini kullandıktan sonra göbeğim ve kasık bölgem o kadar şişti ki anlatamam. Ağrılarımda oluyor. Böyle bişey yaşayan var mı? Ayrıca midemde bulanıyor. İlacın etkisi böyle ağır olmasın ya
Gebelik oldu mu canım? Şuan ne durumdasın?ben de kasım ayında klomen ve ovitrelle iğne kullandım. Hem hapı kullanırken hem de iğneden sonra karnımda çok şişlik vardı. Gaz sıkışması gibi bir ağrı. Kasıklarımda da ağrı vardı. Doktorum normal olduğunu, iğneden sonra maksimum 14 güne kadar bu etkilerin geçeceğini söylemişti.
Amiiiinnn inşallahhh doğumda da hep dua ettim herkese gece ayakta sadece uyumasa neyse ayy bir ağlıyo sanki kolu kopmuş zor sakinleştiriyoruz ağlayınca da insan panik oluyo rabbim sizlere de nasip etsin inşallahhhayy maşallah size annesi yeğenim de öyle gündüz sürekli uyuyor sadece acıkınca kalkıyor gece de hep ayakta Allah kolaylık versin canım zor valla anne olmak Allah bize de nasip etsin
İğnenin 6. Günündeyim inşallah geçer.Yırttın yine iyisincanım benim o ilaçlar da kilo yapıyor o yüzden ara vermen kilo vermen iyi bir fikir gibi görünüyor
Canım misss gibi görünüyor ellerin dert görmesin kokusu buraya kadar geldi sanki afiyet olsun
ayy maşallah size annesi yeğenim de öyle gündüz sürekli uyuyor sadece acıkınca kalkıyor gece de hep ayakta Allah kolaylık versin canım zor valla anne olmak Allah bize de nasip etsin
Evet canım iğnenin böyle etkileri var . Kaçıncı gündesin? Birkaç gün içinde geçiyor bu şişlik bol su iç canım. Tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
En son 23 ünde oldum 28 günde bir oluyorum 5 falan geçti. Son 2 3 gündür test yapmadım negatif çıkıyor diye hatta biri erken gebeliktiAşkoo inşallah hamilesindir hemen sevinme belki kuruma çizgisidir bekle bakalım pazartesiye kadarEğer çizgi bebişse koyu çıkacaktır. Adet ne kadar gecikti
Sevgili kocacığımla tavuklu penne yaptık bende öğlen şehriyeli domates çorbası yapmıştım limonlu iyi oluyo diye.Gençler sizin menüleriniz neler bu akşam
Ekim ayında kullanmıştım yine aynı etkileri verdi. Bende heveslenip hamile olduğumu düşünmüştüm. Yanılmışım. Şuan bu ağrıları yine yaşayınca tutmadığına yoruyorum.ben de kasım ayında klomen ve ovitrelle iğne kullandım. Hem hapı kullanırken hem de iğneden sonra karnımda çok şişlik vardı. Gaz sıkışması gibi bir ağrı. Kasıklarımda da ağrı vardı. Doktorum normal olduğunu, iğneden sonra maksimum 14 güne kadar bu etkilerin geçeceğini söylemişti.
Ne yazık ki gebelik olmadı. İlk kez kasımda kullandığım klomen için doktorum ocak ayında tekrar deneyelim dedi. Sol yumurtalığımda kistler var bu yüzden sol tüpüm tamamen tıkalı. Sağ tüpümde ise sıvı birikmesi görülüyor. İnofolic combi kullanıyorum, eğer yanıt alamazsak tüplerimin durumu nedeniyle süreç tüp bebeğe gidecek deniyor.Gebelik oldu mu canım? Şuan ne durumdasın?
Ya umut fakirin ekmeği büyük ihtimalle hatalı teste bile seviniyoruzValla ben hiçbir unuttuğum testte çizgi görmedim
Olumsuz düşünmeyin. Kimi insanlarda gebelik oluştuysa da kasıklarda ağrı olabiliyormuş. Ben bu ağrılar olunca gebeyim herhalde diye düşündüm epey de ümitlendim ama nasip.. Olumsuz düşünmemeye gayret edip önümüze bakacağız :)Ekim ayında kullanmıştım yine aynı etkileri verdi. Bende heveslenip hamile olduğumu düşünmüştüm. Yanılmışım. Şuan bu ağrıları yine yaşayınca tutmadığına yoruyorum.
AhahahahAmiiiinnn inşallahhh doğumda da hep dua ettim herkese gece ayakta sadece uyumasa neyse ayy bir ağlıyo sanki kolu kopmuş zor sakinleştiriyoruz ağlayınca da insan panik oluyo rabbim sizlere de nasip etsin inşallahhh
İnşallah canım benim kendini sıcak tutİğnenin 6. Günündeyim inşallah geçer.
Benim de 5 gün geçti ama dün sabah ilk idrarla test yapmıştım negatifti senin gibi ben de beklemedeyimEn son 23 ünde oldum 28 günde bir oluyorum 5 falan geçti. Son 2 3 gündür test yapmadım negatif çıkıyor diye hatta biri erken gebeliktideğildir ya
Ohhhh afiyetler olsun canımıniçiii mis gibiSevgili kocacığımla tavuklu penne yaptık bende öğlen şehriyeli domates çorbası yapmıştım limonlu iyi oluyo diye.
Canım herkeste belirtiler aynı olmayacağı gibi herkesin her gebeliğinde de belirtiler aynı olmayabilir bu şekilde yorumlamaEkim ayında kullanmıştım yine aynı etkileri verdi. Bende heveslenip hamile olduğumu düşünmüştüm. Yanılmışım. Şuan bu ağrıları yine yaşayınca tutmadığına yoruyorum.
Canım kistler ameliyat ile alınamıyor mu? Soğan suyu ile kistlerinden kurtuluyormuş insanlar hiç duydun mu?Ne yazık ki gebelik olmadı. İlk kez kasımda kullandığım klomen için doktorum ocak ayında tekrar deneyelim dedi. Sol yumurtalığımda kistler var bu yüzden sol tüpüm tamamen tıkalı. Sağ tüpümde ise sıvı birikmesi görülüyor. İnofolic combi kullanıyorum, eğer yanıt alamazsak tüplerimin durumu nedeniyle süreç tüp bebeğe gidecek deniyor.
Aynen öyle yap sen en iyisi cnmBana ne iyi geliyo kiamn boşver ne yazılmışsa onu yaşarız yapcak bişey yok
Şükür cnm ağrım var biraz sen nasılsın cnm@edaecoo @ebru2812 @halleycik C Capanin Gururu TeyomGelbemucizem @Ayseee1987 nasılsınız canlar?
Ve gebe hanımmlar
Ve diğer tatlımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?