Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aynı şey bende de var. İğnenin etkisi bence. Hatta bende iki ay önce kahverengi leke bile gelmişti. Sanırım bebişim tutunmaya çalıştı ama olmadı o zaman.

Sıvı olan tüpün alınması gerek. Boyutuna da bağlı ama hidrosalpenks tüp bebeği olumsuz engelliyor. Önce yumurta toplama yapıp sonra laporoskopiyle tüpü alabilirler

Hoşgeldinnn burda yasaklar var biz hep evdeydik

Offf mis gibi kahve kokuları geldi afiyet olsun
Burdada pazartesi günü yasak başlayackmış, ama eğlence yerleri, cafeler, restoranlar kapanacak, ama sokağa çıkmak yasak değil sanırım

Yaaaaa Allahtan umut kesilmezin örneği iste , biliyorum çok büyük bir problem olmadığını ama bende de şiddetli pcos olunca üzülüyorum birimiz normal olsaydık bari demekten alıkoyamıyorum kendimi
Bende aynı benim çikolata kisti eşimde sperm az. Acaba diyorum gerçekten olmama nedeni hangisi
Gençler sizin menüleriniz neler bu akşam
biz kanat patates kızartması pilav salata yedik canım
iğne bende de çok yoğun etki yaratmıştı bir iğnenin o kadar şey yaşatmış olmasına çok şaşırmıştım. Ama iğne sayesinde sadece on gün uyku halleri göğüs şişmesi falan yaşayıp azcık hamilelik duygusu tatmış olmuştum en azından. Çünkü ben daha önce hiiiç gebelik yaşamadım

Aynen ben de o kafaya girmiştim bu ay olmazsa olmaz napalım artık dedim. Ovü takibi bile yapmadım nasılsa tüpe başlarım diye.. bak çok rahatlayacaksın inan bana
İnşallah canım benimm
Amiiiinnn inşallahhh doğumda da hep dua ettim herkese gece ayakta sadece uyumasa neyse ayy bir ağlıyo sanki kolu kopmuş zor sakinleştiriyoruz ağlayınca da insan panik oluyo rabbim sizlere de nasip etsin inşallahhh
Yaa annesi şebelek mi o yaa minnoşum ya kurban olurum verene
Ya umut fakirin ekmeği büyük ihtimalle hatalı teste bile seviniyoruz kopkoyu bi test görelim bu yıl..
Aminn Aminn canı gönülden
Şükür cnm ağrım var biraz sen nasılsın cnm
Ben bugün daha iyiyim kuzum dün ağrım vardı ilaç içtim rahat uyudum çok şükür çok zorlanırsan bir ağrı kesici iç kuzum
İyiyim güzelim, annemdeydim bugün, yeni geldim evime sen nasılsın?
Oh ana kucağı sıcacık hamdolsun bitanem ben de bildiğin gibi
Eki Görüntüle 2748388 Sıradaki kahvem sizin icn bebekler
Kuzumm afiyet olsun ben de yapacağım birazdan

İnşallah yaşayacağız ümidimizi kaybetmeyelim

LaRisaCca bugün aklımdaydın naptın test yaptın mı yine?
Test bitti ayşoş ya .. nasılsa hep negatif diye almadım bir daha pazartesiye kadar olmazsam alırım bir daha napim :)) ama adet olmadım 5 gün geçti
Ooo menüler bayağı sağlam bugün :))
Benim de şebeke zayıf ancak okuyorum yemeğim fırında hamsi ve salataydı
Vayy sen mi yaptın kız ellerine sağlık

Ben yaptım canım. Balık çok seviyorum, gayet de iyi yaparım. Bilhassa somon balığını kayınvalidem ben gelince pek yemek yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…