Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim gelinde 8 günü geçti anca idrarda gördü, kan verdiğinde de betası 120 idi. Hamileliği Çokta sağlıklı ilerliyor.

Teşekkür ederim bende takip ediyorum tabi gelişmeleri yazarım

Allah iyiligini versin

Ben yaptım canım. Balık çok seviyorum, gayet de iyi yaparım. Bilhassa somon balığını kayınvalidem ben gelince pek yemek yapmıyor.
Oyy canım benim ellerin dert görmesin bir gün yap da biz de yiyelim (balığı ağzına koymayan kadın)
LaRisaCca ya senin adetin hiç gecikmezdi, inşallah güzel gelişmeler olur yaaa. Öyle çok istiyorum ki bunu
Ahh teom ya birbirimizin en büyük dileğimiz bu değil mi zaten inşallah canım benim ya.. yani bilmiyorum bu ay herkes beni arayıp seni rüyamda gördüm diyor ya ölecem ya hamile kalacam diyordum hatta bi kuzenim rahmetli babamla dayımı bizim evde görmüş şifalı otlar kaynatıyomuşum onlara iyi gelsin diye o kadar kafayı kırdım düşün
Bizim gelinde 8 günü geçti anca idrarda gördü, kan verdiğinde de betası 120 idi. Hamileliği Çokta sağlıklı ilerliyor.
Ayşoş ciddi misin ya umudum var mı yani

Ovu testi de mi yok evde

Evet kürleri de deniyorum, buhar banyolarını da. Allah'tan ümit kesilmez. Bakalım nasip, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…