- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.881
Ağzın bal yesin canım inşallah ama sanmıyorum test negatif çıktı. 5 TL Lik testten yaptım one step markası. Hayali çizgi bile yok. Polikistik overim var kist yaptı desem ağrım şuan yok sadece 1 haftadır göğüslerim hassas o kadar. Bu arada ben aşılama oldum bu ayNormal adet tarihin değilde, çatlama iğnesinden sonra 15. Günde adet olman lazımdı18. Güne geldin bence bu iyiye işaret, inşallah kanaman gelmezde hamilesindir Bence 2 gün daha gecikirsen kan testi yaptır. Gecikme olunca insan çok hevesleniyormuş, bunu da bu ay tatmış oldum.
Tabi kuzum dünya dua üstüne .. bennRabbimden istedim o da duamı hakkımda hayırlı kılsın nasip etsin inşallahAllah büyük umut hiç bitmeyecek
Aşkım zaten cuma sabahı yaptım negatifti sonra umutlarım yıkıldı.. cuma akşamı yasaklar başlayınca da ne sokağa çıkabildik ne eczaneye gidebildik.. artık yarın da olmazsam bi test daha yaparımNeden kana gitmiyorsun canım sen? Normalde günün gelmeden kan testi yapan sen? 6 gün geciktin kan testi yapmadın mı hiç?
Benden bi cacık olmaz canım.Ağ
Ağzın bal yesin canım inşallah ama sanmıyorum test negatif çıktı. 5 TL Lik testten yaptım one step markası. Hayali çizgi bile yok. Polikistik overim var kşrt yaptı desem ağrım şuan yok sadece 1 haftadır göğüslerim hassas o kadar. Bu arada ben aşılama oldum bu ayinşallah seninki yerleşmedir dikkat et bence.
Kan testi mı yaptin peki yoksa idrar mı belki geç dollenmedir de kanda çıkar umudum bu yöndeAşkım zaten cuma sabahı yaptım negatifti sonra umutlarım yıkıldı.. cuma akşamı yasaklar başlayınca da ne sokağa çıkabildik ne eczaneye gidebildik.. artık yarın da olmazsam bi test daha yaparım
Haaa sen idrar testide yapamadın kaç gündür, şimdi anladımAşkım zaten cuma sabahı yaptım negatifti sonra umutlarım yıkıldı.. cuma akşamı yasaklar başlayınca da ne sokağa çıkabildik ne eczaneye gidebildik.. artık yarın da olmazsam bi test daha yaparım
Canım bende diyorum ki olmazsam direk kana gideyim. Sen geçen ay aşılamada tam 15. Günde mi adet oldun.Benden bi cacık olmaz canım.
Geçen ay bende aşılama oldum, tam günümde hatta saatinde adet olmuştum.
1 haftadır göğüslerin ağrıyorsa ve hala devam ediyorsa adet olmayacağının göstergesidirHem herkeste idrarda hemen çıkmıyor canım. Yarın sabah test yaparsan erken gebelikle yap.
Saati kurunca sorun olmuyorBen bazen namaza kalkamıyorum uyuyakaliyorum onda biraz çekincem ya uyuyakalirsam diye bi keresinde gece 4 e kadar uyanıktım
Aşılama günüyle beraber saymaya başla ve tam 14. Gün adet oldum.Canım bende diyorum ki olmazsam direk kana gideyim. Sen geçen ay aşılamada tam 15. Günde mi adet oldun.
Yapmadım aşkım kan testi. Sadece idrar yaptım. İnşallah inşallah varsa çıkarKan testi mı yaptin peki yoksa idrar mı belki geç dollenmedir de kanda çıkar umudum bu yönde
Aşkım evet 2 gündür yapmadım. Valla aralıklı kasık sancısı , diş eti şişmesi, iştah artışı ,idrarda parlaklık ,hafif kabızlık var ama bunlar yeterli değil ki.. umutlanmak için test lazım canım benim bugün idrar sıklığım var ama ben kesin adet olurum birkaç güne öyle düşünüyorumHaaa sen idrar testide yapamadın kaç gündür, şimdi anladım
Eeee larisa sen hiç gecikmezdin, bu defa sen hamilesin bebeğimbelirtilerin var mı, en küçük olanı bile yaz, bekliyorum
Bir iki gün değil ki, 6-7 gün geciktin yaaaa. Adet olmayacaksın, adet olacam demeAşkım evet 2 gündür yapmadım. Valla aralıklı kasık sancısı , diş eti şişmesi, iştah artışı ,idrarda parlaklık ,hafif kabızlık var ama bunlar yeterli değil ki.. umutlanmak için test lazım canım benim bugün idrar sıklığım var ama ben kesin adet olurum birkaç güne öyle düşünüyorum
Demek ki halen bi umut var demek inşallah rabbim. Gönlüne göre verir bize de güzel haber verirsin yarın bi kan testi yaptırsan en azından kafan rahat olacaktıYapmadım aşkım kan testi. Sadece idrar yaptım. İnşallah inşallah varsa çıkarhayır olacaksam da olayım bu psikoloji beni mahfetti
Aşkım evet 2 gündür yapmadım. Valla aralıklı kasık sancısı , diş eti şişmesi, iştah artışı ,idrarda parlaklık ,hafif kabızlık var ama bunlar yeterli değil ki.. umutlanmak için test lazım canım benim bugün idrar sıklığım var ama ben kesin adet olurum birkaç güne öyle düşünüyorum
Ayşem bukadar gecikmeyle heveslenip de olursam üzülürüm. Üzülmek istemiyorumBir iki gün değil ki, 6-7 gün geciktin yaaaa. Adet olmayacaksın, adet olacam deme
Utanıyorum kız artıkDemek ki halen bi umut var demek inşallah rabbim. Gönlüne göre verir bize de güzel haber verirsin yarın bi kan testi yaptırsan en azından kafan rahat olacaktı
Ya biz bu konu da arsız olmuşuzUtanıyorum kız artıkbi idrar testi yaparım, varsa çıkar heralde
Amannn lari, düşün öyle bile olsa ne aylar heveslenip heveslenip duvara tosladık. Bunlar bize vız gelir tırıs gider.Ayşem bukadar gecikmeyle heveslenip de olursam üzülürüm. Üzülmek istemiyorum
İnşallah bir gün hepimiz hamile kalırız ben hamile değilim canım bugün yarın kesin olurum.Aşılama günüyle beraber saymaya başla ve tam 14. Gün adet oldum.
Çatlama iğnesinden de 15 gün 12 saat sonra.
Ben Senin kadar gecikmiş olsaydım kendimi hamile ilan ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?