Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzın bal yesin canım inşallah ama sanmıyorum test negatif çıktı. 5 TL Lik testten yaptım one step markası. Hayali çizgi bile yok. Polikistik overim var kist yaptı desem ağrım şuan yok sadece 1 haftadır göğüslerim hassas o kadar. Bu arada ben aşılama oldum bu ay inşallah seninki yerleşmedir dikkat et bence.

Neden kana gitmiyorsun canım sen? Normalde günün gelmeden kan testi yapan sen? 6 gün geciktin kan testi yapmadın mı hiç?
Aşkım zaten cuma sabahı yaptım negatifti sonra umutlarım yıkıldı.. cuma akşamı yasaklar başlayınca da ne sokağa çıkabildik ne eczaneye gidebildik.. artık yarın da olmazsam bi test daha yaparım

Benden bi cacık olmaz canım.
Geçen ay bende aşılama oldum, tam günümde hatta saatinde adet olmuştum.
1 haftadır göğüslerin ağrıyorsa ve hala devam ediyorsa adet olmayacağının göstergesidir Hem herkeste idrarda hemen çıkmıyor canım. Yarın sabah test yaparsan erken gebelikle yap.

Ben piki girmeden 1 gün önce gördükten sonra 2 gün ağır bel ağrısı yaşadım bugünlerde de acayip kasık agrım var daha bata 13 gün var inşallah bu ay tutturmusumdur eşimde her ay bu ay tuttu diyor kendi kendine adet günümü benden daha iyi biliyor gecen ay 1 gün erken oldum diye üzülmüştü

Aşkım zaten cuma sabahı yaptım negatifti sonra umutlarım yıkıldı.. cuma akşamı yasaklar başlayınca da ne sokağa çıkabildik ne eczaneye gidebildik.. artık yarın da olmazsam bi test daha yaparım
Kan testi mı yaptin peki yoksa idrar mı belki geç dollenmedir de kanda çıkar umudum bu yönde

Haaa sen idrar testide yapamadın kaç gündür, şimdi anladım
Eeee larisa sen hiç gecikmezdin, bu defa sen hamilesin bebeğim belirtilerin var mı, en küçük olanı bile yaz, bekliyorum

Canım bende diyorum ki olmazsam direk kana gideyim. Sen geçen ay aşılamada tam 15. Günde mi adet oldun.

Canım bende diyorum ki olmazsam direk kana gideyim. Sen geçen ay aşılamada tam 15. Günde mi adet oldun.
Aşılama günüyle beraber saymaya başla ve tam 14. Gün adet oldum.
Çatlama iğnesinden de 15 gün 12 saat sonra.
Ben Senin kadar gecikmiş olsaydım kendimi hamile ilan ederdim.

Kan testi mı yaptin peki yoksa idrar mı belki geç dollenmedir de kanda çıkar umudum bu yönde
Yapmadım aşkım kan testi. Sadece idrar yaptım. İnşallah inşallah varsa çıkar hayır olacaksam da olayım bu psikoloji beni mahfetti
Haaa sen idrar testide yapamadın kaç gündür, şimdi anladım
Eeee larisa sen hiç gecikmezdin, bu defa sen hamilesin bebeğim belirtilerin var mı, en küçük olanı bile yaz, bekliyorum
Aşkım evet 2 gündür yapmadım. Valla aralıklı kasık sancısı , diş eti şişmesi, iştah artışı ,idrarda parlaklık ,hafif kabızlık var ama bunlar yeterli değil ki.. umutlanmak için test lazım canım benim bugün idrar sıklığım var ama ben kesin adet olurum birkaç güne öyle düşünüyorum

Bir iki gün değil ki, 6-7 gün geciktin yaaaa. Adet olmayacaksın, adet olacam deme

Demek ki halen bi umut var demek inşallah rabbim. Gönlüne göre verir bize de güzel haber verirsin yarın bi kan testi yaptırsan en azından kafan rahat olacaktı

Demek ki halen bi umut var demek inşallah rabbim. Gönlüne göre verir bize de güzel haber verirsin yarın bi kan testi yaptırsan en azından kafan rahat olacaktı
Utanıyorum kız artık bi idrar testi yaparım, varsa çıkar heralde

Utanıyorum kız artık bi idrar testi yaparım, varsa çıkar heralde
Ya biz bu konu da arsız olmuşuz utanma valla bi gebelik için kan verir enabizdan kontrol edersin idrar da her zaman doğru sonuç vermiyor kan ver kafan rahat etsin

Ayşem bukadar gecikmeyle heveslenip de olursam üzülürüm. Üzülmek istemiyorum
Amannn lari, düşün öyle bile olsa ne aylar heveslenip heveslenip duvara tosladık. Bunlar bize vız gelir tırıs gider.
Neyseki umutla Önümüze bakmayı biliyoruz. Değilsen sakının ha sakın üzülme. Ne zorlukları aştın onları hatırla

Aşılama günüyle beraber saymaya başla ve tam 14. Gün adet oldum.
Çatlama iğnesinden de 15 gün 12 saat sonra.
Ben Senin kadar gecikmiş olsaydım kendimi hamile ilan ederdim.
İnşallah bir gün hepimiz hamile kalırız ben hamile değilim canım bugün yarın kesin olurum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…