Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende senin gibi düşünüyorum herkes nasılsın diye soruyor canım sıkıldı doktor herşey iyi derse işe başlamak istiyorum diyorum aman yat al eşine şiş ip ortak renkler birşeyler başla dio bende hele 4 5 ayı nasipse görelim sonra diyorum.
Sadece kız kardeşim 1 çift patik aldı inşallah sağlıcakla gelirde donansın diye

Canim en iyisini yapiyorsun. Esyayla duygusal bag kurmak iyi degil zaten. Beni bu karantina gunleri boyle yapti. Yoksa simdiye ben dursam esim durmazdi muhakkak biseyler alirdi. Haftasonu karantina. Ondan once kovid karantinasi. Hafta ici isden karantina. Internetten ne nasildir cok kestiremedigimden bekliyorum simdilik.
Bel ağrım kasık ağrım sanki progestqn kullanmaya başlayalo azaldı gibi hissediyorum.
Salı günü kontrole gideceğim.
hayırlısı ile İnşallah Güzel haber alırım
Hadi hayirli haberlerle gel canim .

Valla ben bebek odasını internetten aldım canım paket olarak çok da güzel geldi şanslıyım sanırım bu anlamda abimin de asıl meslek mobilya olunca geldi kurdu bir güzel

Amin inşallah canım

Valla ben bebek odasını internetten aldım canım paket olarak çok da güzel geldi şanslıyım sanırım bu anlamda abimin de asıl meslek mobilya olunca geldi kurdu bir güzel
Bende bu yönde şanslıyım eşim mobilya gelir elden ek iş olarak yapar..
Ve eşim hele 6 7 ayı ve cinsiyet belli olsun Allah'ın izniyle diio odasına başlayacak

Bende bu yönde şanslıyım eşim mobilya gelir elden ek iş olarak yapar..
Ve eşim hele 6 7 ayı ve cinsiyet belli olsun Allah'ın izniyle diio odasına başlayacak
Kendi el emeği olursa çok daha güzel ve sağlam olur canım benim benim anim de yeğenim için geçici olacak bir yatak aldı. Park yatak gibi.. sonra güzel bir yatak yapacak kızına. Bizim aldığımız takımın yatağını çok beğendi ondan yapacağını söylüyor

Sağlıcakla gelsinlerde babaları anaları neler yapar

cakltanesi aha bak işte belim ağrıyor. Adet sancısı gibi
Canım koronadan sonra nasıl oluyo bilemiyorum gebelik. O yüzden Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin
Eskiden beynimize yüklenen batıl inançlar da var. Çocuğa hemen bişey alma uğursuzluk getirir derlerdi. Ne kadar saçma gelsede böyle şeyler aklının biyerinde duruyo hep insanın. Bide çok hevesleniyo insan onu alayım şunu alayım diye. Kıyafet alırken bile korka korka aldım şu 12-14 haftayı bi görsemiydim alma için diye. Kader kısmet valla canım ben inanıyorum sağlıkla dünyaya geliceklerine kendimi öyle empoze ediyorum pozitif enerji yaymak her zaman iyidir.
Nerden aldın bizde bakarız belki

Aaa ne guzel canim. Nerden almistin acaba hatirliyomusun.
Bende hep olumlu dusunuyorum. Hersey iyi olacak sag salim gelicek diye. Ben daha yeni kilo almaya basladim. Kendime kiyafette o yuzden yeni bakmaya basladim.

Aaa ne guzel canim. Nerden almistin acaba hatirliyomusun.

Bende hep olumlu dusunuyorum. Hersey iyi olacak sag salim gelicek diye. Ben daha yeni kilo almaya basladim. Kendime kiyafette o yuzden yeni bakmaya basladim.
Canım benim zaten kilom vardı sıkı sıkı oluyodu pantolonlar falan hep. Zayıf olunca yine daha rahat oluyo kıyafetler. 800gr 1 kilo arası aldım ben valla ama karnım gazdanmıdır çocuktanmıdır pırtıkladı şimdiden karın kısmı rahat şeyler daha sağlıklıymış kan akışı için o yüzden aldım minnoş rahat etsin diye :))

Hasar ortadan kalktı mı canım. Nasıl bir tedavi gördünüz
Morfoloji sorunu vardi diger degerleri normaldi doktorda onu sorun olarak gormedi bende laparoskopi oldum tuplerim kapaliymis tek taraf acildi o yizden ocak ayinda tup bebege baslayacagiz. Ama korona olduk bilmiyorum tedaviye baslarmi doktor.

Bendede kilo var canim. O yuzden cok kilo almamaya ozen gösteriyorum. Suan direk gobege gitti kilo siskinlikte oluyo o yuzden pantolonlardan almam gerekiyo benimde.

Batıl inançtan değilde kuzum benim ki sadece sağlıklı olması önceliğim.. eşimde üzülürüm diye erkenden başlamak istemiyor.. bende zaman geçsin biraz diyorum annanesi zaten bohçaya ne koyacaz düşüncesine girdi

P.tesi doktora gitmek için hazırlanırken eşim de bana söylüyordu daha rahat mı giysen o kot çok dar ve sıkı değil mi alışveriş mi yapsak diye sonra 3 kere ultrason girince keşke rahat giyseydim deidm

Haydi çocukta da bohça oluyomu ben bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…