Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay insallah olmaz sorunsuz baslarsiniz

Canım sanki yakınlaştırıp uzaklaştırdığımda bi çizgi görüyorum hayalet çizgi gibi. Bilmiyorum yanlışmı görüyorum acaba.
Evet canım doğru gördün ama malesef adet başladı akşama sökülür
Ya kist var ya kimyasal oldu, zaten son 1 hafta ben çok kötüydüm. Vücudum birşeye error verdi. Neyse bugün rahatım enerjim yerinde. 1 haftadır baş ağrısı sersemlik, yerimden kalkamıyordum, baş ağrım gözüme vurduydu,Bugün max enerji var bütün evin camlarını sildim Olmadı diye ilk defa üzülmedim. Çünkü sağlığım bir anda yerine geldi şükrettim.

Kızlar bi tanıdığım tavsiye etti iliskiden sonra duş alma diye afedersiniz gündüz olduğu zaman rahat 2 saat yatıyorum bebek düşündüğümüz için sonra duş alıyorum ama gece yapınca duş almadan uyuyamiyorum rahat edemiyorum öyle siz ne yapiyosunuz bu konu da

Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda Allah sağlık versin. adetin kaç gün gecikmişti. Çizgiyide görünce kesin hamilesin sandım. Bende biri hamile olduğunda kendiminmiş gibi testi inceliyorum sevinçten

Yaptım canım, asıl sen yaptın mı onu söyle?
Böyle çıktıydı sabah ama biraz önce adet oldum sanırım. Adet Sökülecek belli.
Eki Görüntüle 2748705
Ayşoş belki yerleşmedir adetin başlarken böyle mi başlıyor ? Ben daha olmadım ayşoş ağzımdan çıkacak gibiyim
Olsun canim. Cokta geriden olmaz insallah kuzum. 4 _5 ay gibi bisey

Ohh afiyet olsun canim.
Ahh inşallahhh inşallahh
Gece olmuşsa asla kalkmıyorum canım gündüzse madem 2 saat yatıyosun kalkmanda sakınca yok

bugün saksi değiştirdim küçük olanı da annemlere veririm diye ayrı diktim eşime dedim ki cicegin bile yavrusu var bazen bu tarz şakalar yapıyorum tv telefonda görünce diyor ki boyle diye diye delirme bende dedim ki yakındır kocacımm

Aaa sende mi benim gibi pozitif testleri seviyorsun bende yeminle öyleyim, nazım geçtiklerine hamileyken birdaha test yap gönder diyorum
Hiççç gecikmeyen adetim 2 gün gecikmişti cnm. Hatta ovülasyon testide yaptım yani yumurtlama günümden de eminim. Ne oldu bilmiyorum ama farklı bişeyler oldu bu ay eminim.

Bilmiyorum ama bence sen hamilesin kuzucum içime doğdu. Normalde çatlatma iğnesinden 14 gün kesin olarak adet olunuyomuş. Şimdi diycem ki korona geciktirebilir ama bu kadr geciktirmezdi düzenli olan adeti

Bende çok mutlu olurum öyle severim testi incelemeyi falan umut vermek gibi olmasında yerleşme olamaz mı çok var öyle. Benimde dün 15. Günümdü test negatif malesef. Aşılamanın 16. Günü çatlatmanın 18. Günü bugün normal adet tarihin geçen ayki ile aynıysa yarın olmam lazım..

Yerleşme kanaması paslı gibi bişeymiş, yada pembeymiş. Benimki sokuk kırmızı ama evet farklı böyle başlamaz adetim, birde kan ama yapışkan uzayan akıntı gibi. Adetim direk başlar.

Normal adet tarihin değilde, çatlama iğnesinden sonra 15. Günde adet olman lazımdı18. Güne geldin bence bu iyiye işaret, inşallah kanaman gelmezde hamilesindir Bence 2 gün daha gecikirsen kan testi yaptır. Gecikme olunca insan çok hevesleniyormuş, bunu da bu ay tatmış oldum.

Ahahaha sen de benim gibi acıların çocuğu olmuşsun
Ayşoş eğer sökülürsen gelecek ayı gün aşırı değerlendir sakın es geçme Adeti şaşanların rahmi gebeliğe hazırlanır derler
Bende öyle yapayım madem ❤
Yap madem
Bilmiyorum ama bence sen hamilesin kuzucum içime doğdu. Normalde çatlatma iğnesinden 14 gün kesin olarak adet olunuyomuş. Şimdi diycem ki korona geciktirebilir ama bu kadr geciktirmezdi düzenli olan adeti
Canım ben iğne olmadım tedavi almadım aylardır ovü takibi bile yapmadım korona çok geciktirmiş kimisinde ben ona bağlıyorum açıkçası
Yerleşme kanaması paslı gibi bişeymiş, yada pembeymiş. Benimki sokuk kırmızı ama evet farklı böyle başlamaz adetim, birde kan ama yapışkan uzayan akıntı gibi. Adetim direk başlar.
Yerleşme olmasını dilerim ayşoşum benim

Gün sayıyorum canim bugün 5 oldu gecen ay 16.gun regl gelmişti bu ay gelmez ınsallah
Sürekli formu okuyorum durumlarınızdan haberim var ınsallah senin regl hiç gelmez
Canım keşke bebek olsa da gelmese de ben koronadan öyle olduğunu düşünüyorum

Sabah namaz vaktine kadar dus almiyorum ben

Kim sevmez ki pozitif testleri bende beta veya hamilemiyim başlıkları gördüm mu yorumlar bitene kadar okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…