- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #54.861
Ay insallah olmaz sorunsuz baslarsinizBen de ben debizde dna hasarı yok ama heran olabilir
Ayyy ya inşallahhh inşallah
Kuzum aminnnn ne güzel bir dua bu böyle
Ahh bi de özletmesen kendini
Rabbimden dilerim canımİnşallah bebektir rabbim nasip etsin bu gecikmeyle Ya ben de zaten o gebelikten dolayı böyle şüphe içinde kalıyorum acaba diyorum olur mu olmaz mı
Evet canım doğru gördün ama malesef adet başladı akşama sökülürCanım sanki yakınlaştırıp uzaklaştırdığımda bi çizgi görüyorum hayalet çizgi gibi. Bilmiyorum yanlışmı görüyorum acaba.
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda Allah sağlık versin. adetin kaç gün gecikmişti. Çizgiyide görünce kesin hamilesin sandım. Bende biri hamile olduğunda kendiminmiş gibi testi inceliyorum sevinçtenEvet canım doğru gördün ama malesef adet başladı akşama sökülür
Ya kist var ya kimyasal oldu, zaten son 1 hafta ben çok kötüydüm. Vücudum birşeye error verdi. Neyse bugün rahatım enerjim yerinde. 1 haftadır baş ağrısı sersemlik, yerimden kalkamıyordum, baş ağrım gözüme vurduydu,Bugün max enerji var bütün evin camlarını sildimOlmadı diye ilk defa üzülmedim. Çünkü sağlığım bir anda yerine geldi şükrettim.
Ayşoş belki yerleşmedir adetin başlarken böyle mi başlıyor ? Ben daha olmadım ayşoş ağzımdan çıkacak gibiyimYaptım canım, asıl sen yaptın mı onu söyle?
Böyle çıktıydı sabah ama biraz önce adet oldum sanırım. Adet Sökülecek belli.
Eki Görüntüle 2748705
Ahh inşallahhh inşallahhOlsun canim. Cokta geriden olmaz insallah kuzum. 4 _5 ay gibi bisey
Ohh afiyet olsun canim.
Gece olmuşsa asla kalkmıyorum canım gündüzse madem 2 saat yatıyosun kalkmanda sakınca yokKızlar bi tanıdığım tavsiye etti iliskiden sonra duş alma diye afedersiniz gündüz olduğu zaman rahat 2 saat yatıyorum bebek düşündüğümüz için sonra duş alıyorum ama gece yapınca duş almadan uyuyamiyorum rahat edemiyorum öyle siz ne yapiyosunuz bu konu da
Aaa sende mi benim gibi pozitif testleri seviyorsunAnladım canım hayırlısı olsun hakkımızda Allah sağlık versin. adetin kaç gün gecikmişti. Çizgiyide görünce kesin hamilesin sandım. Bende biri hamile olduğunda kendiminmiş gibi testi inceliyorum sevinçten
Bende öyle yapayım madem ❤Gece olmuşsa asla kalkmıyorum canım gündüzse madem 2 saat yatıyosun kalkmanda sakınca yok
Bilmiyorum ama bence sen hamilesin kuzucumAyşoş belki yerleşmedir adetin başlarken böyle mi başlıyor ? Ben daha olmadım ayşoş ağzımdan çıkacak gibiyim
Ahh inşallahhh inşallahh
Gece olmuşsa asla kalkmıyorum canım gündüzse madem 2 saat yatıyosun kalkmanda sakınca yok
Bende çok mutlu olurum öyle severim testi incelemeyi falanAaa sende mi benim gibi pozitif testleri seviyorsunbende yeminle öyleyim, nazım geçtiklerine hamileyken birdaha test yap gönder diyorum
Hiççç gecikmeyen adetim 2 gün gecikmişti cnm. Hatta ovülasyon testide yaptım yani yumurtlama günümden de eminim. Ne oldu bilmiyorum ama farklı bişeyler oldu bu ay eminim.
Yerleşme kanaması paslı gibi bişeymiş, yada pembeymiş. Benimki sokuk kırmızı ama evet farklı böyle başlamaz adetim, birde kan ama yapışkan uzayan akıntı gibi. Adetim direk başlar.Ayşoş belki yerleşmedir adetin başlarken böyle mi başlıyor ? Ben daha olmadım ayşoş ağzımdan çıkacak gibiyim
Ahh inşallahhh inşallahh
Gece olmuşsa asla kalkmıyorum canım gündüzse madem 2 saat yatıyosun kalkmanda sakınca yok
Normal adet tarihin değilde, çatlama iğnesinden sonra 15. Günde adet olman lazımdıBende çok mutlu olurum öyle severim testi incelemeyi falanumut vermek gibi olmasında yerleşme olamaz mı çok var öyle. Benimde dün 15. Günümdü test negatif malesef. Aşılamanın 16. Günü çatlatmanın 18. Günü bugün normal adet tarihin geçen ayki ile aynıysa yarın olmam lazım..
AhahahaEki Görüntüle 2748713 bugün saksi değiştirdim küçük olanı da annemlere veririm diye ayrı diktim eşime dedim ki cicegin bile yavrusu var bazen bu tarz şakalar yapıyorum tv telefonda görünce diyor ki boyle diye diye delirme bende dedim ki yakındır kocacımm
Ayşoş eğer sökülürsen gelecek ayı gün aşırı değerlendir sakın es geçmeAaa sende mi benim gibi pozitif testleri seviyorsunbende yeminle öyleyim, nazım geçtiklerine hamileyken birdaha test yap gönder diyorum
Hiççç gecikmeyen adetim 2 gün gecikmişti cnm. Hatta ovülasyon testide yaptım yani yumurtlama günümden de eminim. Ne oldu bilmiyorum ama farklı bişeyler oldu bu ay eminim.
Yap mademBende öyle yapayım madem ❤
Canım ben iğne olmadım tedavi almadım aylardır ovü takibi bile yapmadımBilmiyorum ama bence sen hamilesin kuzucumiçime doğdu. Normalde çatlatma iğnesinden 14 gün kesin olarak adet olunuyomuş. Şimdi diycem ki korona geciktirebilir ama bu kadr geciktirmezdi düzenli olan adeti
Yerleşme olmasını dilerim ayşoşum benimYerleşme kanaması paslı gibi bişeymiş, yada pembeymiş. Benimki sokuk kırmızı ama evet farklı böyle başlamaz adetim, birde kan ama yapışkan uzayan akıntı gibi. Adetim direk başlar.
Canım keşke bebek olsa da gelmese de ben koronadan öyle olduğunu düşünüyorumGün sayıyorum canim bugün 5 oldu gecen ay 16.gun regl gelmişti bu ay gelmez ınsallah
Sürekli formu okuyorum durumlarınızdan haberim var ınsallah senin regl hiç gelmez
Sabah namaz vaktine kadar dus almiyorum benKızlar bi tanıdığım tavsiye etti iliskiden sonra duş alma diye afedersiniz gündüz olduğu zaman rahat 2 saat yatıyorum bebek düşündüğümüz için sonra duş alıyorum ama gece yapınca duş almadan uyuyamiyorum rahat edemiyorum öyle siz ne yapiyosunuz bu konu da
Allah büyük umut hiç bitmeyecekCanım keşke bebek olsa da gelmese de ben koronadan öyle olduğunu düşünüyorum
Ben bazen namaza kalkamıyorum uyuyakaliyorum onda biraz çekincem ya uyuyakalirsam diye bi keresinde gece 4 e kadar uyanıktımSabah namaz vaktine kadar dus almiyorum ben
Neden kana gitmiyorsun canım sen? Normalde günün gelmeden kan testi yapan sen? 6 gün geciktin kan testi yapmadın mı hiç?Canım keşke bebek olsa da gelmese de ben koronadan öyle olduğunu düşünüyorum
Kim sevmez ki pozitif testleri bende beta veya hamilemiyim başlıkları gördüm mu yorumlar bitene kadar okurumAaa sende mi benim gibi pozitif testleri seviyorsunbende yeminle öyleyim, nazım geçtiklerine hamileyken birdaha test yap gönder diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?