Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım düşüklerden sonra doğumdan sonra rahim değişebiliyor doğru olan bu
Hamile kalamıyorum o can sıkıyor. Hamile kalsam diken üstünde olacağım o ayrı. Sıkıntıdan saçlarım artık elime geliyor, yüzümden sivilce eksilmiyor. Gerçekten yaşarken ölü gibiyim. Evde hayalet gibi dolaşıyorum. Ne oldu sebep ne bulunamadı ya korkuyla geçecek hep

14 gün olmuş 2.gunu başladım abla
Kaç ml vuruyosun hergün?

MelodiminEsi Hamile kalamıyorum o can sıkıyor. Hamile kalsam diken üstünde olacağım o ayrı. Sıkıntıdan saçlarım artık elime geliyor, yüzümden sivilce eksilmiyor. Gerçekten yaşarken ölü gibiyim. Evde hayalet gibi dolaşıyorum. Ne oldu sebep ne
bulunamadı ya korkuyla geçecek hep

Canım benim sen gebe kalabiliyosun bunu hepimiz gördük Sadece stresin bize göre daha yüksek. Biraz rahatlamaya ihtiyacın var. Hem artık para biriktirip tüp düşünecem yazık o yüzden kasmayacam demiştin ya .. artık gerginliğe gerek yok senin için olursa olur bu sürede olmazsa zaten tüp yapacaksın

Kuzum ya bebeğin suyu gelmiş benden az az. Şuanki doktorum bunun olduğunu düşünüyor. O zamanlar test yapılıyordu bebeğin suyu değil dendi ama işte öyle öyle bitti yavrumun suyu berbat bir durum ve tekrarı olur mu kafamı kurcalıyor. Az önce eltim fotoğraf atmış gruba. Yaptığı bir tatlıyı paylaşacak ama oğluyla paylaşıyor. Ne gereği var. Ya kötü niyetli değil bunu bildiğim halde üzülüyorum o kadar dolmuşum anlıyor musun

LaRisaCca ben o hakkımı öğlen kaybettim hahah kardeşim bizde kalıyor bugünde izinliydi olmaz yani şimdi de eşim yarın sabah ise gidecek üşenir duş almaya o yüzden fıtı mıştı yok tabi bu fıtıfıtı yanlış anlamadıysam

Senden daha uzun süre anne olamamış ve daha çok kayıp yaşamış bir kadın olarak gayet net anlıyorum. Fakat senin anlamadığın şey şu.. o gebeliğinin kendine has bir problemiydi bu ve o gebeliği atlattın. Kesedeki kaçağın keseyle ilgisi var rahminle değil. Eğer rahminde problem varsa bu başka şeylere yol açardı. Artık yeni bir gebeliğin olacak ve bu farklı bir deneyim olacak. Aynı gebeliği tekrar yaşamayacaksın bu gebeliğindeki bebeğin kaybettiğin oğlun değil bu sana hayat katacak yeni bir beden olacak ve sen onu kucaklayacaksın tüm dertlerinden arınacaksın. Motivasyonunu yüksek tutmalısın canımıniçi

Gayet doğru anlamışsın

Canını yerim ya şu şekilde bir tane doktor bile açıklama yapmadı cansın
Acaba rahimden kaynaklı mı kese delindi diye kafama taktım hani perde vardı da görünmedi mi diye kuzum

İlk 4 gün 50 vurdum sonra 75 75 vurdum

Canını yerim ya şu şekilde bir tane doktor bile açıklama yapmadı cansın
Acaba rahimden kaynaklı mı kese delindi diye kafama taktım hani perde vardı da görünmedi mi diye kuzum
Bak bende perde vardı ve hiç kaçak yoktu birden suyum geldi düşük yaptım yani lekelenme geldi sabah hastaneye yattım tedbiren taburcuydum yani aslında yatış hastası değildim ama önceki düşüklerden ötürü yatırdı dr. Anamm bi baktım akşam 5 dk aralıkla kasılma başladı.. doğum.. suyum geldi ve düşük yaptım. Ama sende kesede kaçak var. Gebelik boyu gelmiş. Bana sorarsan tabiki iyibir doktorun hsg çekip yorumlaması gerekir sadece önceki düşükten ötürü önlem almak gerekiyorsa alınsın diye..
Karnabahar graten
Bayılırımm ellerine sağlıkkk

Hepimiz için sağlıklı gebelikler diliyorum Rabbim den bize anne olma duygusunu tattırsın hayırlı sağlıklı evlatlar müjdelesin tez vakitte inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…