- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #55.021
Genelde doğum anında getirilir ama şimdi herşey yıkanıp ütülendiği için erken getiren de var. Ama ben doğumda isteyeceğim ütüleyip öyle getirsinlerAaa tamam aklımda olsun canım bu eve mi getiriliyomuş doğumda falan mı veriliyo acaba
Aaaaaa ömüüüüş sen hamilemissiiiin kaç zamandır girmiyorduuuumGenelde doğum anında getirilir ama şimdi herşey yıkanıp ütülendiği için erken getiren de var. Ama ben doğumda isteyeceğim ütüleyip öyle getirsinler
Bilemedim abla yaDozların düşük o yüzden normal uzaması canım
Afiyet olsun canım benim
Ben bunu yapsam bı günde etkisi olurmj yarin hastenye tekrar gitcem tarifini verirmisinİnşallah canım bu ay kimyasaldan sonra ilaç veremem dedi doktor hiç korunmadan devam et dedi klomen kullanmak istiyordum aslında ama doktor vermedibende bal çörek otu tarçın yaptım içine ayrıyetten ceviz ve fındık kırdım attım onu 10 gün boyunca yedik o bitincede keçiboynuzu pekmezine başladık iki gündür bakalım Allahtan hayırlısı yumurtalarım hiç büyümezken geçen ay hiç klomen felan kullanmadan büyümüş çatlamış doktorumda şaşırdı heralde bal çörek otunun etkisi oldu hsg de etki etmiştir diye düşünüyorum Bakalım bu ay inşallah gebelik olurda tutunur
Aklimdan emir geciyo canim.
Ayy yanlış yazmışım bata 1 hafta kala yaklasmiyor cnmAhahah enişte zeki kızım :))) alacağımı alayım da diyor
Canım benim .. zor günler yaşadın böyle bir durumda kusur mu olur. Seni merak ettim . İnşallah kısa sürede tekrar gebe kalacaksın
Kaçırma bu günleri kaçırma
Seninle hemen hemen aynı değil miydik öyle hatırlıyorum sanki. Durum nedir ben kaçırdım mıCanım merhaba bu kimyasal gebelik durumu beni baya çökertti hiç yazamadım kusura bakma
Bi günde nasıl etkisi olsun kuzum ben her sabah aç karnına yedim akşamlarıda yatmadan önce yedim yani bilmiyorum bir günde etkisi olurmuBilemedim abla ya
Ben bunu yapsam bı günde etkisi olurmj yarin hastenye tekrar gitcem tarifini verirmisin
Ya hiç deme ben de öyle soyluyorum da beyefendi çok rahat diyor ki rahat ol bu ay oldu hissediyorumKaçırma bu günleri kaçırma
OlabilirSeninle hemen hemen aynı değil miydik öyle hatırlıyorum sanki. Durum nedir ben kaçırdım mı
Öyleyim tatlım ama p.tesi günü doktor kese gördüm hcg düşük boş gebelik olabilir dedi.Aaaaaa ömüüüüş sen hamilemissiiiin kaç zamandır girmiyorduuuumhayırlı olsuuun
Ben de bu ay yapıyorum bu kürü ikinci gün bitti. Bunu yaptığın ay mı kimyasal oldu canım? Öncesinde gebelik olmuş muydu?Bi günde nasıl etkisi olsun kuzum ben her sabah aç karnına yedim akşamlarıda yatmadan önce yedim yani bilmiyorum bir günde etkisi olurmu
10 yemek kaşığı kaşık bal
10 tatlı kaşığı tarçın
10 tatlı kaşığı taze çekilmiş çörek otu
BU AY BUNLARA İLAVETEN 1 çay bardağına yakın içine çekilmiş ceviz ve fındık attım
İnşallah ben o kür ile gebe kalan çok duydum hayatımİnşallah canım bu ay kimyasaldan sonra ilaç veremem dedi doktor hiç korunmadan devam et dedi klomen kullanmak istiyordum aslında ama doktor vermedibende bal çörek otu tarçın yaptım içine ayrıyetten ceviz ve fındık kırdım attım onu 10 gün boyunca yedik o bitincede keçiboynuzu pekmezine başladık iki gündür bakalım Allahtan hayırlısı yumurtalarım hiç büyümezken geçen ay hiç klomen felan kullanmadan büyümüş çatlamış doktorumda şaşırdı heralde bal çörek otunun etkisi oldu hsg de etki etmiştir diye düşünüyorum Bakalım bu ay inşallah gebelik olurda tutunur
Canım 3 gebelik kaybım var :) rahmimde perde varmış benim sonradan farkedildi. Yok neden üzüleyim? O günler rafa kalktı umutla bağlıyız hayataValla napayım evde zaman geçiriyorum ev isiyle oyalanmaya çalışıyorum.. Bi kac takviye kullanıyorum bat bekliyorumbi yanim umutlu bi yanim Umutsuz.. Bazen iyiyim tevekkül deyim bazen kötüyüm ağlıyorum.. Sen nasılsın? Ara sıra baktım senin 1 den fazla kaybın mi var? Uzmezsem merak ettim
Yaaa bu emire çok üzülüyom ben inş özgül elenirAklimdan emir geciyo canim.
Hahahaha :)))Ayy yanlış yazmışım bata 1 hafta kala yaklasmiyor cnmAllah bu telefona gelen güncelleme beni öldürdü berbat ötesi
Ahahah klasik adam cümleleriYa hiç deme ben de öyle soyluyorum da beyefendi çok rahat diyor ki rahat ol bu ay oldu hissediyorumher ay kullandığı cümle ile beni kandırmaya çalışıyor
Ay hadi inşallah kızzz çok heyecanlandımmm ben de belirti yokBenim ağrı ve batmalarım başladı. Bu ay hamile olmam için gerçekten hiçbir sebep yok ovulasyonu bile yakalayamadımbeyim bey, corona nedeniyle sağlık ocağına gitmeme şiddetle karşı ama sabah kan vericiimm yine de
Canım yaa çok geçmiş olsun.. Allah'ım inşallah tez vakitte tekrar bu mutluluğu yaşatır sana..Olabilirbenimki kimyasal oldu hatta herkes benim hamileyim yazmama , hele şükür biri hamile çıktı felan yazmışlardı sende test yapcam felan diye yazıyordun ahhh nasip işte olmadı maalesef beta değeri ilk 39 çıkmıştı 2 gün sonra 44 oldu 2 gün sonra 20 ye düştü 5 gün sonrada adet oldum maalesef bu ay korunmadan devam ediyoruz bakalım Allahtan hayırlısı
Aklımda bulunsun buBi günde nasıl etkisi olsun kuzum ben her sabah aç karnına yedim akşamlarıda yatmadan önce yedim yani bilmiyorum bir günde etkisi olurmu
10 yemek kaşığı kaşık bal
10 tatlı kaşığı tarçın
10 tatlı kaşığı taze çekilmiş çörek otu
BU AY BUNLARA İLAVETEN 1 çay bardağına yakın içine çekilmiş ceviz ve fındık attım
Canım sen de yapsana bu tarifi bak ne güzel birşey.. tabi inşallah bu tedavin tutar hamile kalırsın ve hiçbirşeye gerek kalmaz ama olmazsa aklında olsunAklımda bulunsun bu
Ah bu doktorlar ah..yasanmasi gerekiyomus demekten baska care yok malesef..İnşallah ben o kür ile gebe kalan çok duydum hayatım
Canım 3 gebelik kaybım var :) rahmimde perde varmış benim sonradan farkedildi. Yok neden üzüleyim? O günler rafa kalktı umutla bağlıyız hayata
Yaaa bu emire çok üzülüyom ben inş özgül elenirbiscolata emir
Hahahaha :)))
Ahahah klasik adam cümlelerikandır sen onu kandır
Ay hadi inşallah kızzz çok heyecanlandımmm ben de belirti yok
Rabbim sağlıkla kucağına alabilecegin evlatlar nasip etsin insCanım sen de yapsana bu tarifi bak ne güzel birşey.. tabi inşallah bu tedavin tutar hamile kalırsın ve hiçbirşeye gerek kalmaz ama olmazsa aklında olsun
Aynen canım hsg çekip çekip perdeyi göremediler malesef.. aşılama oldum klomenler kullandım.. gebe de kaldım hem doğal hem ilaç ile ama sadece 4. Aya götürebildikAh bu doktorlar ah..yasanmasi gerekiyomus demekten baska care yok malesef..
Canım içi hepimize nasip olsun inşallahRabbim sağlıkla kucağına alabilecegin evlatlar nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?