Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa tamam aklımda olsun canım bu eve mi getiriliyomuş doğumda falan mı veriliyo acaba
Genelde doğum anında getirilir ama şimdi herşey yıkanıp ütülendiği için erken getiren de var. Ama ben doğumda isteyeceğim ütüleyip öyle getirsinler

Genelde doğum anında getirilir ama şimdi herşey yıkanıp ütülendiği için erken getiren de var. Ama ben doğumda isteyeceğim ütüleyip öyle getirsinler
Aaaaaa ömüüüüş sen hamilemissiiiin kaç zamandır girmiyorduuuum hayırlı olsuuun

Dozların düşük o yüzden normal uzaması canım

Afiyet olsun canım benim
Bilemedim abla ya
Ben bunu yapsam bı günde etkisi olurmj yarin hastenye tekrar gitcem tarifini verirmisin

Ayy yanlış yazmışım bata 1 hafta kala yaklasmiyor cnm Allah bu telefona gelen güncelleme beni öldürdü berbat ötesi

Bilemedim abla ya

Ben bunu yapsam bı günde etkisi olurmj yarin hastenye tekrar gitcem tarifini verirmisin
Bi günde nasıl etkisi olsun kuzum ben her sabah aç karnına yedim akşamlarıda yatmadan önce yedim yani bilmiyorum bir günde etkisi olurmu
10 yemek kaşığı kaşık bal
10 tatlı kaşığı tarçın
10 tatlı kaşığı taze çekilmiş çörek otu
BU AY BUNLARA İLAVETEN 1 çay bardağına yakın içine çekilmiş ceviz ve fındık attım

Kaçırma bu günleri kaçırma
Ya hiç deme ben de öyle soyluyorum da beyefendi çok rahat diyor ki rahat ol bu ay oldu hissediyorum her ay kullandığı cümle ile beni kandırmaya çalışıyor

Seninle hemen hemen aynı değil miydik öyle hatırlıyorum sanki. Durum nedir ben kaçırdım mı
Olabilir benimki kimyasal oldu hatta herkes benim hamileyim yazmama , hele şükür biri hamile çıktı felan yazmışlardı sende test yapcam felan diye yazıyordun ahhh nasip işte olmadı maalesef beta değeri ilk 39 çıkmıştı 2 gün sonra 44 oldu 2 gün sonra 20 ye düştü 5 gün sonrada adet oldum maalesef bu ay korunmadan devam ediyoruz bakalım Allahtan hayırlısı

Aaaaaa ömüüüüş sen hamilemissiiiin kaç zamandır girmiyorduuuum hayırlı olsuuun
Öyleyim tatlım ama p.tesi günü doktor kese gördüm hcg düşük boş gebelik olabilir dedi.
Başka doktor kese deforme düşük dedi
Bir başka doktor vajinal muayene etti oda kese var içinde kıbırdama var gibi 1 hafta bekleyelim dediler istirahat haldeyim salı herşey netleşecek..

Ben de bu ay yapıyorum bu kürü ikinci gün bitti. Bunu yaptığın ay mı kimyasal oldu canım? Öncesinde gebelik olmuş muydu?

İnşallah ben o kür ile gebe kalan çok duydum hayatım
Canım 3 gebelik kaybım var :) rahmimde perde varmış benim sonradan farkedildi. Yok neden üzüleyim? O günler rafa kalktı umutla bağlıyız hayata
Aklimdan emir geciyo canim.
Yaaa bu emire çok üzülüyom ben inş özgül elenir biscolata emir
Ayy yanlış yazmışım bata 1 hafta kala yaklasmiyor cnm Allah bu telefona gelen güncelleme beni öldürdü berbat ötesi
Hahahaha :)))
Ya hiç deme ben de öyle soyluyorum da beyefendi çok rahat diyor ki rahat ol bu ay oldu hissediyorum her ay kullandığı cümle ile beni kandırmaya çalışıyor
Ahahah klasik adam cümleleri kandır sen onu kandır
Ay hadi inşallah kızzz çok heyecanlandımmm ben de belirti yok

Canım yaa çok geçmiş olsun.. Allah'ım inşallah tez vakitte tekrar bu mutluluğu yaşatır sana..
İsteyen herkesi hayırlısı ile kucaklarını doldursun..

Aklımda bulunsun bu

Ah bu doktorlar ah..yasanmasi gerekiyomus demekten baska care yok malesef..

Canım sen de yapsana bu tarifi bak ne güzel birşey.. tabi inşallah bu tedavin tutar hamile kalırsın ve hiçbirşeye gerek kalmaz ama olmazsa aklında olsun
Rabbim sağlıkla kucağına alabilecegin evlatlar nasip etsin ins

Ah bu doktorlar ah..yasanmasi gerekiyomus demekten baska care yok malesef..
Aynen canım hsg çekip çekip perdeyi göremediler malesef.. aşılama oldum klomenler kullandım.. gebe de kaldım hem doğal hem ilaç ile ama sadece 4. Aya götürebildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…