Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peraares elektrik çarpıyo gibi mi oluyo? Yok ya benimki adet gibi
Adet gibi olmadığı kesin minik minik kasılma zonklama gibi. Benim tüp bebek de böyleydi. Geçen aylarda da biraz ağrı oldu çok gaza gelmek istemiyorum ama ara ara değil baya sürekli bir ağrı halini aldığı için de gaza gelebilirim bence

Canım benim devamında sağlıklı bir gebelik gelir inşallah hsg nin etkisi 3 ay devam ediyormuş, yumurta büyümesi kürden olabilir dediğin gibi. Bu ay da yapacak mısın peki?

O bekleyiş öyle bir zorki 2 gün boyunca tek başıms yerimden kımıldamadım sürekli kuran dinledim sürekli yattım aman tutunsun hcg yükselsin diye ah o bekleyiş heleki kan verdiğimdeki o 1 saat bana 1 asır gibi geçti ama olmadı işte Allahtanki kimyasal oldu dış gebelikten çok korkuyordum senin hcg yükselmesi kaç kaç oldu canım

Bende emir elensin istemiyorum. Bakalim.

Canım benim devamında sağlıklı bir gebelik gelir inşallah hsg nin etkisi 3 ay devam ediyormuş, yumurta büyümesi kürden olabilir dediğin gibi. Bu ay da yapacak mısın peki?
Bu ay yapıyorum canım aynı şekilde bal tarçın çörek otu ve ayrıyetten içine 1 çay bardağı kadar çekilmiş ceviz ve fıstık kattım .Çok faydasını gördüm kesinlikle denenmesi gerekn bir kür , şu anda geçen ay gibi belirtiler yaşıyorum karında guruldama ve kasıı ağrıları yumurtalarım galiba büyüyor iç çamaşırımda beyaz akıntı gördüm

Kuzum ya inşallah hayırla sonuçlanır ben de yapıyorum bu ay ikinci günüm bitti. Kestane balı ve annemin ektiği doğal çörek otu ile yaptım bende. Yavrularımıza vesile olur inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün

Aynen canım hsg çekip çekip perdeyi göremediler malesef.. aşılama oldum klomenler kullandım.. gebe de kaldım hem doğal hem ilaç ile ama sadece 4. Aya götürebildik
Hsg çektiren herkese başka dr a da gösterin diyorum.. hatta gerekirse tekrar çektirin. Ben bi ara instagramda tüp bebek sayfası açtım sinirlenip bıraktım. Dm den hsg atıyorlar rahimde basıklık var ben bile anlıyorum. Tüp bebek yapalım tutmazsa ameliyat yaparız demişler ya gerçekten anlamıyorlar ya fazladan tüp parası almak için gereksiz yapıyorlar. İkisi durum da birbirinden kötü

İnşallah canıııım

Kan sonucunu sakla kimyasal olduğunu ispatlayıp genetik test yaptırabilirsin gerekirse bir de doktorun gerekli gördüğü hal dışında yatmaya gerek yok. Benim dr çok kızıyor yürüyeceksin evde diyor. Kan akışı artmalı

Canım genetik test 2 düşük olduktan sonra yapılıyormuş zaten e nabızda kayıtlı sonuçlarım doktorumda yat felan demedi ama ben evham yaptım çalıştığım için ayakta durduğumdan oldj galiba diye iş yerinden izin almıştım aama nasip değilmiş

Ahh 1 günde bende neler yaşadım ki daha önce de aynı şeyleri yaşadım maalesef düşükle sonuçlar oldu..
Ben ilk 10.12 de 104
15.12 de 722.7 progestoron 16.94
17.12 de 1030
21.12 de 4011 bu şekilde ilerledi
Son sonuç 5000 üstü olması lazom dedi. Sonrasında ölçtürmedim 1 haftadır yatıyorum habire

Ayy çok heyecanlııı ya sabah muhakkak git sabırsızlıkla bekliyorumm
He yaaa teyzesiii gamzeli benim yeğenim :)
Bende emir elensin istemiyorum. Bakalim.
Anammm kız özgül elendiii
Canım doktorlar para tuzağına çekiyorlar kadınları.. bizim anne olmak için yapamayacağımız şey yok bunu çok iyi biliyorlar ve fırsata çeviriyorlar
Sen napiyosun nasılsın varmı bı gelişme benle kimse konusmuyonniyeyse bı sen konusuyon
Yavrum benim seni hepimiz çok seviyoruz sık sık girmiyosun ya.. unutuyo olabilirler Ben adet olmayı bekliyorum canım tedavi almadım. Akışına bıraktım. Adet olunca tüpe başlayacam

Kuzum benim bildiğim 2 güne bir iki katı artması gerekmiyormu e seninki 2 katı oluyor bir tek 722den 1030çıkması değeri anormal gözüküyor diğer değerlerin hep iki katı artmış 4 günde 4 katı olmuş kesedemi bi bozukluk var acaba

Sen napiyosun nasılsın varmı bı gelişme benle kimse konusmuyonniyeyse bı sen konusuyon
Yaa kuzum aslında tanımıyoruz ya ondandır tedavin hayırla sonuçlansın inşallah sık sık gel ve durumunu özet geç olur mu

Senin de şu stresin bitse de rahatlasak artık balım ya derin bir oh çeksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…