Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım ben de uyuyorum ,hepinizi seviyorum ,Allah rahatlık versin, müjdelere uyanacağımız güzel bir gün bizi bekliyor olsun
Şimdi uyuyacam iş güç yok geç uyanınca böyle oluyor yakında recep ivedik olacam

Ben yine karar değiştirip duruyorum benim de umudum yok kan vermeden son bi test yapayım bari yarın
En kötü karar kararsızlıktan iyidir canım Yap bi test negatifse ,o kan testini beklediğimiz ve negatif gelen süreç insanın kalbini yoruyor ,bunu yaşamış olmazsın
Korkuyorum ama yapcam alistik negatiflere
Yap canım kafanda soru işareti kalmaz
Günaydın fıstık anne

günooooooooo bebklerimmmmm nasılsınızzzzzz şimdi gel de oku sayfaları geriden gel bakalım hangi haberler, dedikodular var şimdi gel de oku hepsiniiii ama başta merak ediyorum LaRisaCca regl oldun mu kuzu
Olmadım canımıniçi ama olacağımdan hiç şüphem yok peraares canım test yaptın mı seni çok merak ediyorum bugün

Sende bir test yapsan tüm grup meraktayız hatta kan versen
CAnım benim, inanki ben hepinizden daha çok merak ediyorum ama o kadar çok adet belirtim var ki ve o kadar çok adet olacak gibi hissim var ki.. yapasım gelmiyor

CAnım benim, inanki ben hepinizden daha çok merak ediyorum ama o kadar çok adet belirtim var ki ve o kadar çok adet olacak gibi hissim var ki.. yapasım gelmiyor
Ilk tüp bebek denemesinde adet günü uykudan ağrı ile uyandım ve okadar çok ağladım ki adet olacağım diye
Tabii sonuç hamileydim şimdi seni umutlandirmak istemem ama regl başlamadan umut bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…