Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk tüp bebek denemesinde adet günü uykudan ağrı ile uyandım ve okadar çok ağladım ki adet olacağım diye
Tabii sonuç hamileydim şimdi seni umutlandirmak istemem ama regl başlamadan umut bitmez
İnanki umutlanamıyorum bile zaten kendimi tüp yaptırcam diye kaptırmışım ya adet olacağımı düşünüp hiç modumu bozmuyorum ama keşke canımıniçi.. keşke dediğin gibi olsa ne çok sevinirim

Bu işin sonu tüp bebek bile olsa olumlu yönden bak tüp bebek bile yaptıramayan o kadar çok çift varki benim hepiniz adına umudum var ınsallah hepiniz burdan hamilelik haberi vereceksiniz
Ben kendi adima şunu söyleyeyim ne kadar şansım az olsa da asla olumsuz düşünmüyorum ve hep hamileyim diye kendimi motive ediyorum

günooooooooo bebklerimmmmm nasılsınızzzzzz şimdi gel de oku sayfaları geriden gel bakalım hangi haberler, dedikodular var şimdi gel de oku hepsiniiii ama başta merak ediyorum LaRisaCca regl oldun mu kuzu
Tatlım merhaba nasılsınn

CAnım benim, inanki ben hepinizden daha çok merak ediyorum ama o kadar çok adet belirtim var ki ve o kadar çok adet olacak gibi hissim var ki.. yapasım gelmiyor
Cnm ben hamile kaldığım ay ayni adet olcak gibi belirtilerim vardı hatta tüp bebek için tedaviye başlıcaktik. Dedim su negatifti göreyim de soğan kürü yapayım 1 gun gecikmişti adetim. Mucizem melek kizim gelmişti.. Bence kan ver topik çatlicak yoksa

Ahh kuzum ahh 3 kayıptan sonra aylardır negatiften sonra umursamaz oluyor insan.. bilemedim napim valla çişimi tutmaktan kesem patlicak
Günaydın kızlarrr

LaRisaCca kuzum daha önce de böyle olmuş ya o yüzden umutlandım ben de senin için. Bakalım ne çıkacak sonucu
Ne yapsam bilemedim ya çişimi tutuyom o yüzden
Ama cuma günü negatifti

Bende 150 vuruluyodum günde ama genelde dr şar düşük verip temkinli davranıyor sanırım. Ben hep 9 gün vurdum ve en son bir miktar fazla kalıyo ilaç 3 günde bir iğnenin sonunda hepsini yapıyodum

Bende 150 vuruluyodum günde ama genelde dr şar düşük verip temkinli davranıyor sanırım. Ben hep 9 gün vurdum ve en son bir miktar fazla kalıyo ilaç 3 günde bir iğnenin sonunda hepsini yapıyodum
Ben de yüksek dozda vurulunca erken olgunlaşıp erken çatlıyor en son geçen ay 75 ml iğneyi yarım yarım vurdurdu. şu iki üç olgun yumurtayı hiç göremedim

Ahh kuzum ahh 3 kayıptan sonra aylardır negatiften sonra umursamaz oluyor insan.. bilemedim napim valla çişimi tutmaktan kesem patlicak
Kan vereceğim yer uzak değilse kan ver
Kesin sonuç

Genelde doğum anında getirilir ama şimdi herşey yıkanıp ütülendiği için erken getiren de var. Ama ben doğumda isteyeceğim ütüleyip öyle getirsinler
Tamam canım aklımda olsun annem biliyordur belki ama ben yinede söyliyim o günleri görürüz inşallah

Ne yapsam bilemedim ya çişimi tutuyom o yüzden

Ama cuma günü negatifti
Geç dollenme olabilir daha beta düşük olduğu icin gorunmemis olabilir. En iyisi kan testi cnm

Ben de yüksek dozda vurulunca erken olgunlaşıp erken çatlıyor en son geçen ay 75 ml iğneyi yarım yarım vurdurdu. şu iki üç olgun yumurtayı hiç göremedim
Ben 84 kiloydum aşkım tedaviye başladığım için ilaç kiloya göre veriliyomuş düşük doz verirsem istediğim sonucu alamam demişti belki ondandır canım

bnde bu sekılde denedım bakalım sonucu beklıyorum . ınsaaallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…