Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
güveniyorum sen yaparsınnnn
ben de doya doya yürüyüşten geldim
Doya doya makarnadan ben de
Eki Görüntüle 2749287
En çok ben yurumusjm daha temizlik yapiyorum bide kaynanama yurucem 10 dakka 1000 kusur adım da orası bide aksma dönüşü 15 bin adım atarım bugun
afferin kızzz
kizlar cuma gunu betam 37.38 di bugun acile gittim 3 te sonuc 276.89 ciktiiii ikiz olabilir mi acabaaa
Canım yok tek gibi görünüyor artışa göre :)
Bu gün bel ağrım arttı ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
Allah razı olsun canım Allah dualarımızı kabul eylesin..
Canım benim bakalım yarın doktor ne diyecek inş güzel haberlerle gelirsin

Hayırlı olsun canım çok umutlanmıştım senin adına.
Canım biliyosun adet olacağım diyordum hayırlısı böyleymiş
İçimden bi ses neden se bu değer yükselecek diyor çarşamba günü tekrar yaptır istersen artış olur belki canım
içindeki sesi severimm canım pek öyle hissetmiyorum adet olacak gibiyim. Etrafımda hiç 2.9 - 3 gibi değerlerden sonra betası yükselen görmedim ya da hatırlamıyorum o yüzden umudedemiyorum

afferin kızzz

Genelde adet olunacağı vakit rahim incelir senin adet ya gelmeyecek yada gecikecek ınsallah ilk şık gerçekleşir

afferin kızzz

Ben 2kati artmasini beklerken 3katindan fazla artmis gibi olunca oyle hissettim birden . Persembe yine baktiricam belli olur

Tatlım bu adet düşük böyle olmuyor 4 haftda benden nohut kadar birşey.
Ciddimisin? Tamam o zman bu kistmi vardı o mu atıldı? Olabilir mi? Nohut kadar Nasıl birşey canım ya,müsaitsen,yada müsait olduğunda intenette bulabilirmisin fotosunu bana gönderebilirmisin

LaRisaCca asko çok uzuldum ya geçen ay doktor bendende beta istemişti 2.9 mu ne çıkmıştı yukselme olmadı o yüzden diğer arkadaşlar gibi umutlu konuşmak istemiyorum ama inşallah yükselir yükselende varmış bu ayı sayma bence çünkü korana olmuştun ilaç vsvs dersek bi daha ki ay inşallah olur

Ciddimisin? Tamam o zman bu kistmi vardı o mu atıldı? Olabilir mi? Nohut kadar Nasıl birşey canım ya,müsaitsen,yada müsait olduğunda intenette bulabilirmisin fotosunu bana gönderebilirmisin
Ben her ay o kadar çok pintili kanama oluyorum ki resmen hissediyorum o an pihtiyi cok takıldiysan bi kan ver yukselme varsa belli olur ama çokta kafana takip üzülmeni istemem

Genelde adet olunacağı vakit rahim incelir senin adet ya gelmeyecek yada gecikecek ınsallah ilk şık gerçekleşir
Canım adet öncesi rahim kalınlaşırmış derler biz hep öyle biliyoruz dur ben bunu araştırırım
Ooo ellerine sağlık afiyet olsunn
Ben 2kati artmasini beklerken 3katindan fazla artmis gibi olunca oyle hissettim birden . Persembe yine baktiricam belli olur
Yok kuzum yaklaşık 2 kat.. hadi Allah gönlüne göre versin kalbindeki neyse o olsun
Umutlanmak için bir ton yorum okudum fakat içimi açan hiç olmadı. Sadece şu 2 si..

Aynı dr a mı gidiceksin eski doktoruna mı canım bizede haber ver mutlaka
İlk devlet Hastanesine tanış ebe nin yanına gideceğim acilden giriş yapacağım
Eğer aklıma orda birşey takılırsa eski doktoruma gideceğim..
Tek doktor ile ilerlemeyi düşünmüyorum ama bakalım ilk ne söyleyecekler doktor.

Eki Görüntüle 2749352
Eki Görüntüle 2749353
Bir tek bu yorumlar umut oldu. Ama bak sen de benim gibi çıkmışsın ve yükselmemiş
Bide benim kanamam vardı larii normal adet günümden 1 gün erken başladı ama çok değişikti ilk gün hiç yoktu 2 gün yoğundu 3 bitmişti doktora gittiğim gün oda kanama yok bitmiş dedi sonra muayenede kan pıhtısi var gibi rahimde bi beta ya bakalım belki gebelik kalıntısı olabilir dedi ama 2 lerde olunca olumsuz konuştu.
Bu arkadaşların yazıları şuan bana da umut oldu inşallah vardır rabbim ol der oldurur belki geç dollenmedir insan güzel düşünmek istiyor ama 5Ten küçük değer oluncada kafa karışıklığı

İnşallah Güzel haber alacağızzz. Allah büyük

afferin kızzz

Biliyorum hatta ilaçlar etkileöiştirde deidm ama yinede umudum vardı..

Aynen canım .. ne diyeyim bilemiyorum bekleyip göreceğiz
İnşallah Güzel haber alacağızzz. Allah büyük
İnşallah canım benim benim şüphem yok

Canim ımpryl den memnun musunuz sperm degerlerı arttı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…