Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zaten ilk denemede yapılmıyor canım. embriyo yaşamayınca başarısız denemelerden sonra yapıyorlar
aynen cnmm banada böyle bilgi verilmişti çnkü. gerçi bnmde kala kala elimde 2 tane kaldı ama bnmde sorunlarm vardı o zmn doktorlar hangimizdn oldugunu bilemedi bide dozu dşük vurulmuştm

afyt bal olsun kuzummmmmmmmm

Bakacaz işte 140 liraymis famera enişteme sordum 70e veririm ben size de gonal f yi de ben öyle aldım akrabankn eczacı olması ne güzel biseymis anladım yani teyzemin eşi

Geç döllenme mi oluyor ? Bu değerde bir gebelik bailangıcı sözkonusu.
Seni o umut dolu yüreğinden öperim güzel kadın o umudun %5 i bende olsa 1 hafta beklemez yarın nasılsa yükselmiştir diye yine kan vermeye giderim
yaaa sen iyiceeee alıştın bizi böyle geçiştirmeye en yakn zmnda seni masayı donatıp foto çekip bize atmaya davet ediyorum
Ben burda duyguşa katılıyorum C Capanin Gururu Teyom ben sana güveniyorum yaparsın
afyt bal olsun kuzummmmmmmmm
Sağol bebeğimmm
Bakacaz işte 140 liraymis famera enişteme sordum 70e veririm ben size de gonal f yi de ben öyle aldım akrabankn eczacı olması ne güzel biseymis anladım yani teyzemin eşi
Hem de süper bir avantaj valla canımm uyguma alabiliyosan ne ala.. hadi inşallah bebişin tutunur da güzel haberler verirsin

Çok doğru demişsin 2 günde yüzde 60 artıyormuş ya, ben 12 saat sonra gider yaparım yüzde 15 artış varmı diye bakardım

Gonalfi birakiyrouz boşa aldım2.igneyi yumurtaların bu sefer dirençli klomen kadar etki vermedi dedi doktorum 2ilaca baslicakmis bugün hastaneye gititm desimdj donuyorum eve

Çok doğru demişsin 2 günde yüzde 60 artıyormuş ya, ben 12 saat sonra gider yaparım yüzde 15 artış varmı diye bakardım
Ahahah bilmez miyim ben seni ama bir küçük ufacık umudum yok değil.. belki yükselir. Yükselmezse de zaten tüpe başlayacağım zamanı gelmiş olur
Gonalfi birakiyrouz boşa aldım2.igneyi yumurtaların bu sefer dirençli klomen kadar etki vermedi dedi doktorum 2ilaca baslicakmis bugün hastaneye gititm desimdj donuyorum eve
Her ilaç her bünyede aynı etkiyi vermiyor işte malesef demekki sana klomen yaradı o zaman klomenle devam etmelisin ya da doktorun ne öneriyorsa o şekilde.. rabbim bunların hiçbirine gerek ettirmeden hamile kalmanı kolaylaştırsın inşallah

Anladım canım belki bazı merkezler istekle yapıyor olabilir tabi ama yapılması çok daha iyi olır sonuçta dünya paraşar veriliylr ve insan içinde büyük bir ümit oluyor

Benden olan biri daha bende gonalfi alırken imdirim istemiştim

İnşallah abla.a. ugun acayip bı bulantım var 2 gündür mide yanmam var hemen etki etmez biliyorum ama garip bı hoş var icimde

Benden olan biri daha bende gonalfi alırken imdirim istemiştim
Akraba olunca iyi oluyo ya böyle durumlarda ben internetten araştırdım pahalı olunca enişteme demiştim öyle aldık famerayi bulamamıştım enitemi aradım 140 ama ben sana 70e verirl ne Zaman lazım olursa haber ver dedi

Anladım canım belki bazı merkezler istekle yapıyor olabilir tabi ama yapılması çok daha iyi olır sonuçta dünya paraşar veriliylr ve insan içinde büyük bir ümit oluyor
haklısın bbgm ama işte bazn sen öyle şeylerin içine giriyosun ki savruluyorsun oradan oraya çogu bildigin şeyi unutuyorsun baklım allah büyük. bende bu ay hiç saymadım günleri öylesine degrlendirdim hatta bu ay kendimi o kdr yordum ki anlatamam bebegi deneyecm die çok rahhtm kaç aydır kendmi kuş gibi hssettm glba biz kendmize bilmedn çok zarar veriyoruz kuşlar

Tatlım bana aşılama yapıldıktan sonra ben 1 saat falan dolaştım nasılsa olmıcak diye ama kısmeti varmış tutundu. Sen ne yaparsan yap onun geliceği varsa tutunuyo merak etme

yaaa sen iyiceeee alıştın bizi böyle geçiştirmeye en yakn zmnda seni masayı donatıp foto çekip bize atmaya davet ediyorum
kız aslında iyi yemek yapıyorum. El lezzetim de iyi. En azından yemeklerim beğeniliyor. Ancak gel gör ki şu totişim rahatlığı çok seviyor diyet ayağıyla da iyice kaytarıyorum. Ama elbeeeeettt birgünnnnnn size sofra resmi atarım cancağızlarım. LaRisaCca sen yine de çok güvenme bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…