Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım. Organik boyada ne kadar açar tengini bilmiyorum ki neyse artık idare edicez.

Hmm anladım canım bakalım ne dicek sana illa 1 in altında mı olması gerekiyo daha sağlıklı olması için bebeğin bende sorarım dr lara bir. Yarın iyi haberler bekliyoruz senden

Aslında belirti arama için çok erken ama gönül iste engel olamıyor insan

Hmm anladım canım bakalım ne dicek sana illa 1 in altında mı olması gerekiyo daha sağlıklı olması için bebeğin bende sorarım dr lara bir. Yarın iyi haberler bekliyoruz senden
Yok canım şöyle oldu. 3,7 çıkmış benim. Hamilelikte maksimum 2,5 olması gerekiyor ama 1in altına düşürürsek mükemmel olur dedi.

Merhabalar , bir kaç konu hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var hanımlar :)
Pco rahatsızlığım var ve maalesef yumurtlayamıyorum bu ay gonal f iğne kullandım hala kullanıyorum bugün adet döngümün 15. günü ve 15mm yumurtam var iki gün daha iğne kullanıp ovitrelle çatlatma iğnesi kullanacağım. Doktorum iğneden sonra ilişki önerdi ama öncesinde olsada olmasada farketmez dedi sizde nasıl oldu, birde progestan ilaç verdi sizler kullandınız mı çatlatma iğnesinden kaç gün sonra kullandınız.
Hepimiz bir hayalin peşinde umut edip bekliyoruz , inşallah Rabbim hepimize de nasip etsin anne olabilmeyi.

Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu denemende gebe kalırsın. Canım yumurta çatlamadan 1-2 gün öncesinde girilen ilişkiler şansı arttırıyor. Birkaç gün önce Ayseee1987 bunun istatistiğini paylaşmıştı topiğimizde. Ben gonal f kullanıp gebe kaldığımda aktif olarak ilişkiye giriyordum ve aşılamamın yapıldığı gün dahi ilişki oldu o ayda da gebe kaldım. Ben sana gün aşırı ilişki hatta spermleriniz iyiyse her gün ilişkiyi öneririm. Korkulan gibi hergün sperm çıkışı olursa verimlilik azalır gibi bir şey yok. Makalelere bakarsan hergün sperm çıkışı olduğunda verimlilik artıyor.
LaRisaCca canımm merve den haber yok mu ya
Canım sağlık ocağında verdi kanı hemen çıkmaz sana haber veririm demişti bana
Biri durum yapmıştı unuttum idrar testi negatifmis kan testi daha cikmamis
Ben söyledim ya burda onu

Tamam kuzucum sen de bize haber et merakla bekliyorum

Çok sevindim canım dediklerini bir bir yaşamış gibi oldum rabbim sana doğumundan sünnetine ordan da düğününü görmeyi nasip etsin en onemlisi hayirlis bi evlat olsun inşallah
Amin inşallah canım.. Darısı tüm isteyenlerin kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…