Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gözün aydın canım. hadi hayırlısıyla rahat rahat geçir inşallah hamileliğini.

Çok sevindim her şey yolunda çok şükür darısı başımıza

Ay çok sevindim canım gözün aydın hadi bak üzüntülerine değmedi ne güzel bi haber Çok şükür yüzün gülüyordur artık bidaha endişe yaşatmasın Allah

Kaç gün sonra adet görülüyor acaba yada kaç gün sonra test yapmamız gerekiyor ben de yumurta catlatma iğnesi oldum ama bugun 11 gunum yardımcı olurmusunuz
Cnm vallahi bnm adetim ya 1 gün erken yada 1 gün geç olurdum ama tedavi surecimde hep bozuldu ve acillik oldum sancidan dolayı çatlatma iğnesinden 14. gün test yapıyorsun cnm erken yapınca yanıltıcı olabilir ondan dolayı cnm ama bende hiç gebelik elde edemedim şimdi araştırma içindeyim cnm neden olmadığı için haftaya doktora gdcgm bakalım ne diyeckler

Herşeyin hayırlısı olsun cnm bı topikde okudum korona olmuş ilaçları kullanmış ama hamile olduğunu öğrenmiş 1 ay sonra herşeyin hayırlısı bebeğim

Ayyy gözün aydın tatlım oh derin bir ohh çektik hamdolsun

çok iyi yapmışsın canım doktor değişimi ile. Bak en azından stresin de gitti. Çok sevindim
Evet valla bu doktorda devlet Hastanesiimden yeni geçti özele bakalım şimdilik eşim de bende memnun kaldık inşallah dpeişmez sonra..
Cok sevindimm canimmm
Haydee moral bozmak yok
Yok çok şükür
Sağol canım benim
Çok sevindim her şey yolunda çok şükür darısı başımıza
Amin amin darısı tüm isteyenlerin.
Ay çok sevindim canım gözün aydın hadi bak üzüntülerine değmedi ne güzel bi haber Çok şükür yüzün gülüyordur artık bidaha endişe yaşatmasın Allah
Evet valla doktor diyor bak bak burda kalbi başladım ağlamaya eşim gelsin dedim o görsün ben anlayamadım diom eşim le iyice incelediler eşim de başladı gözler sulanmaya , Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin
Ayyy gözün aydın tatlım oh derin bir ohh çektik hamdolsun
Çok şükür

Çok sevindim canım dediklerini bir bir yaşamış gibi oldum rabbim sana doğumundan sünnetine ordan da düğününü görmeyi nasip etsin en onemlisi hayirlis bi evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…