- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #55.621
ooooo bugn hamaratlıgın üstünde aşkısıya nazara gelirsemikisi yöresel yemek. Harput köfte, ufalama ( yufka ekmeğini robotta çektim. Tereyağlı kıymalı-soğanlı bir harç ile tavada ya da fırında kızartıyoruz) , yayla çorbası ve salata Fırsat bulursam resim atayım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokk sevndmmmm bbgmm bn sana demiştimmmm herşey yolunda dieee darısı kucagına almana olsun inşallah aşkitommmmEvet ben tek ilişki ile gebe kaldım
Pik ten bir önceki gün.
Ben ben şükür iyiyiiz eltim henüz yok ama gelince de kötü olacağını sanmam ama Allah bilir.
Kızcelr devlet hastanesi değil özelden başka doktora gittim bu zamana kadar hiç gitmemiştim bu dpktora..
Baktı herşey yolunda dedi.
Kalp atışı var ama vajinal muayene die sesi açamıyorum bebeğe zarar dedi.
Kan sulandırıcı iğne verdi.
Coraspirin e devam dedi.
D vitamin verdi
Düşük önleyici devam dedi.
Folikasit devam dedi.
Haftaya gel dedi. Kalp sesi üstten dinleniriz inşallahdedi
Yarın da aç karnına gel tahliller yapalım dedi.
Şimdilik çok şükür herşey yolunda
Tüm dualr için çok sağolun Allah razı olsun inşallah tez zamanda sizde hayırlısı ile gebe kalırsınız gebe olanlar sağlıcakla kucaklarına alırlar.
Bende kendimi öyle kandırıyorum bide eşim kandırıyor beniGelmedi aşkım bekliyoruz
Güzel haberini bekliyoruz canım inşallah
lariii yaaa bndede sanki olmayacakmıştaaa gecikecekmiş bir hava varGelmedi aşkım bekliyoruz
Güzel haberini bekliyoruz canım inşallah
Bende kendimi öyle kandırıyorum bide eşim kandırıyor beniher ay der hissediyorum bu ay kesin oldu
Hiçbirşey olmaz canım boyatabilirsinya kızlar bısey sorcam. sacımı boyatmak ıstıyorum cunku gercekten bunaldımsızce bısey olur mu ya. ne bılım yenı olusuyorsa falan bı zararı olur mu. açıcı kullancaklar sonuçta
Gebe mi hissediyosunlariii yaaa bndede sanki olmayacakmıştaaa gecikecekmiş bir hava var
Canım genel cerrahiye gittim hem tsh bakılsın hem 6 ayda bir göğsüme tiroidlere ve safra keseme bakılması gerekiyo onlar çıksın aradan dedim. Haftaya salı gidicem kadın doğuma tahlille gideyim ilaç ayarlansın diye düşündüm. Haftaya salı görücez bakalım ne alemde :)At da gözümüz gönlümüz şenlensin bacım
Ahahaen kalitelisinden aldım
Harika o zaman canımctesiye kadar adet olmazsam ben de gidip kan verebilirim o halde
Canım bebek nasıl
Canım akşama anca çıkar sonucu sağlık ocağına verdi
He kız sert sevince çok gülüyor
İnşallah kızçem ya dua et bana nolur
Amin canım benim çok mutlu oldum bu güzel habere gözümüz aydın
Selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın ovülasyon testin pik mi?
Kız bende çingen gibi geziyorum ya bende boyatabilirmiyim saçımıadet olcak gibiyim deee olmayacak gibiyim deee
Hiçbirşey olmaz canım boyatabilirsin
Gebe mi hissediyosunbelirtilerin neler
Aynı benim eşim gibi bu ay oldu ya bak gör.. Der ve tekrar adet gelirBende kendimi öyle kandırıyorum bide eşim kandırıyor beniher ay der hissediyorum bu ay kesin oldu
7.gun bugün hiç ağrım falan kalmadı ve hiçbir belirti yok ama yinede ben evrene olumlu mesaj gönderiyorum hepKızlar çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününüzdesiniz ? Beraber bekleyelim. Ben 9. Günümdeyim. Kasık ağrılarınız devam ediyor mu? Bende kasık ağrısı bitti.
Benimde ağrılarım bitti. Bende ara ara yüksek tansiyon çıkardı. Cumadan beri sırt ağrısı ve nefes darlığı çekiyorum. Sanki deli gibi koşmuşum. Göğüslerim sertleşmedi. Bakalım nolacak ama bende hissetmiyorum bişey7.gun bugün hiç ağrım falan kalmadı ve hiçbir belirti yok ama yinede ben evrene olumlu mesaj gönderiyorum hep
Oldu diyorum tuttu diyorum öyle olumlu olumlu konuşuyorum
Senin belirtin varmi
Az önce bir gün gecikmeli adet oldum canım derslerim bitti uzandım şimdi
Ay hadi güzel haberlerle inşallah canım :) bebeklerinizden gelen güzel haberlere bayılıyoruzCanım genel cerrahiye gittim hem tsh bakılsın hem 6 ayda bir göğsüme tiroidlere ve safra keseme bakılması gerekiyo onlar çıksın aradan dedim. Haftaya salı gidicem kadın doğuma tahlille gideyim ilaç ayarlansın diye düşündüm. Haftaya salı görücez bakalım ne alemde :)
Organik boyA yapabilirsin canım çok arkadaşım öyle boyattı hiç birşey olmadı 3-4 yaşına geldi çocukları sapa sağlam çok sağlıklılar maşallahKız bende çingen gibi geziyorum ya bende boyatabilirmiyim saçımı
Canım benim adetim gecikti de noldu sanki sadece geciktiAz önce bir gün gecikmeli adet oldum canım derslerim bitti uzandım şimdiinşallah senin geç döllenme olmuştur değer artar da keyifleniriz
yokk gebe gibi degilm hssetmiyorum çok şişim ama patlıcammm bagırsaklarımda deli gibi çalışırdı yok anam çalışmıyor ama çirkinlik gelir ya saç yağlanması olur onlar var sivilcede çıkmadı bu ay değişik sancım flnda yokadet olcak gibiyim deee olmayacak gibiyim deee
Hiçbirşey olmaz canım boyatabilirsin
Gebe mi hissediyosunbelirtilerin neler
Naptın kız sen yaaa
ohh ellerine sağlık kuzucummmm
Benim de sivilcem çıkmadıyokk gebe gibi degilm hssetmiyorum çok şişim ama patlıcammm bagırsaklarımda deli gibi çalışırdı yok anam çalışmıyor ama çirkinlik gelir ya saç yağlanması olur onlar var sivilcede çıkmadı bu ay değişik sancım flnda yok
Tatlımm teşekkür ederimm. 2,5 olması gereken değilmiş aslında. Maksimum 2,5 olması gerekiyormuş. Ne kadar düşük olursa o kadar iyi dedi 3-4 ayrı doktora sorma fırsatım oldu. Yarın tekrar gidicem bende kadın doğuma haber veririm. Sende mutlaka haber ver inşallah sonuçlarında temiz çıkarGünaydın kızlarrshlls canın bugün dr a gittim tsh için 2,5 a yükselmesi lazım hamilelikte dedi kan verdim ama ultrasonlar perşembe çekilicek göğsümden falan o zaman alıcam sonuçlarıda. 2,5 derken olması gereken mi o anlamadım pek yine perşembe günü yazıcam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?