Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ooooo bugn hamaratlıgın üstünde aşkısı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokk sevndmmmm bbgmm bn sana demiştimmmm herşey yolunda dieee darısı kucagına almana olsun inşallah aşkitommmm

Bende kendimi öyle kandırıyorum bide eşim kandırıyor beni her ay der hissediyorum bu ay kesin oldu
adet olcak gibiyim deee olmayacak gibiyim deee
ya kızlar bısey sorcam. sacımı boyatmak ıstıyorum cunku gercekten bunaldım sızce bısey olur mu ya. ne bılım yenı olusuyorsa falan bı zararı olur mu. açıcı kullancaklar sonuçta
Hiçbirşey olmaz canım boyatabilirsin
lariii yaaa bndede sanki olmayacakmıştaaa gecikecekmiş bir hava var
Gebe mi hissediyosun belirtilerin neler

Canım genel cerrahiye gittim hem tsh bakılsın hem 6 ayda bir göğsüme tiroidlere ve safra keseme bakılması gerekiyo onlar çıksın aradan dedim. Haftaya salı gidicem kadın doğuma tahlille gideyim ilaç ayarlansın diye düşündüm. Haftaya salı görücez bakalım ne alemde :)

Kızlar çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününüzdesiniz ? Beraber bekleyelim. Ben 9. Günümdeyim. Kasık ağrılarınız devam ediyor mu? Bende kasık ağrısı bitti.
7.gun bugün hiç ağrım falan kalmadı ve hiçbir belirti yok ama yinede ben evrene olumlu mesaj gönderiyorum hep
Oldu diyorum tuttu diyorum öyle olumlu olumlu konuşuyorum
Senin belirtin varmi

7.gun bugün hiç ağrım falan kalmadı ve hiçbir belirti yok ama yinede ben evrene olumlu mesaj gönderiyorum hep
Oldu diyorum tuttu diyorum öyle olumlu olumlu konuşuyorum
Senin belirtin varmi
Benimde ağrılarım bitti. Bende ara ara yüksek tansiyon çıkardı. Cumadan beri sırt ağrısı ve nefes darlığı çekiyorum. Sanki deli gibi koşmuşum. Göğüslerim sertleşmedi. Bakalım nolacak ama bende hissetmiyorum bişey

Ay hadi güzel haberlerle inşallah canım :) bebeklerinizden gelen güzel haberlere bayılıyoruz
Kız bende çingen gibi geziyorum ya bende boyatabilirmiyim saçımı
Organik boyA yapabilirsin canım çok arkadaşım öyle boyattı hiç birşey olmadı 3-4 yaşına geldi çocukları sapa sağlam çok sağlıklılar maşallah
Az önce bir gün gecikmeli adet oldum canım derslerim bitti uzandım şimdi inşallah senin geç döllenme olmuştur değer artar da keyifleniriz
Canım benim adetim gecikti de noldu sanki sadece gecikti sanmıyorum gebe olduğumu heran adet olabilecek gibiyim. Sanırım çok stresli aylar geçirince bu aydan çıktı acısı. Korona da 2. Seçenek

adet olcak gibiyim deee olmayacak gibiyim deee

Hiçbirşey olmaz canım boyatabilirsin

Gebe mi hissediyosun belirtilerin neler
yokk gebe gibi degilm hssetmiyorum çok şişim ama patlıcammm bagırsaklarımda deli gibi çalışırdı yok anam çalışmıyor ama çirkinlik gelir ya saç yağlanması olur onlar var sivilcede çıkmadı bu ay değişik sancım flnda yok

Benim de sivilcem çıkmadı aksine bi güzellik var cildimde parlaklık var canım kendime not : çok tatlısın kız

Tatlımm teşekkür ederimm. 2,5 olması gereken değilmiş aslında. Maksimum 2,5 olması gerekiyormuş. Ne kadar düşük olursa o kadar iyi dedi 3-4 ayrı doktora sorma fırsatım oldu. Yarın tekrar gidicem bende kadın doğuma haber veririm. Sende mutlaka haber ver inşallah sonuçlarında temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…