- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #55.701
Onu yapıyorum bu ay zaten kuzum şifa Allah tan inşallah vesilem olurYok be kuzu bal çörek otu yap daha iyi
Ahh canım ahhAllahtan ümit kesilmez der susarım ama bilesin ki adet olcak gibiyim . Hislerin çıkar mı genelde
Dünyanın en güzel duygusu bizim de kucağımızda olacak. Gün gelecek belki bize karşı çıkacak o zaman gözlerinin içine baktığımızda ne çok bekledim seni bir bilsen diyeceğiz.Kızlaar ben bugün yine çok mutsuzum. Adet oldum ya çöktüm yine. En çok da adet öncesinde geçirdiğim haftaları düşününce kendime sinir oluyorum. Evde işi gücü bırakıp gözlerim yaşarana kadar o belirti bu belirti akıntının tonu belin hangi tarafı ağrıyınca ne olduğunu derken göz bebeklerime kadar belirti mi diye araştırıyorum ya sonra adet olunca çok sinirleniyorum. Ama nasıl bir duyguysa bir sonraki yumurtlama dönemi yine aynı ben aynı telaşlara giriyorum. Yok şu tarihte olsun kız olsun şu tarihte ayarlayayım erkek olsun. Yok çocuklarım kardeş istiyor hazır değilim yorumları görüyorum ya boğazım düğümleniyor. Herkese hak veriyorum tabii herkesin kendi hayatı ama artık dünyanın en güzel duygusu bizlerinde kucağında olsa
Amiiiiin canımDünyanın en güzel duygusu bizim de kucağımızda olacak. Gün gelecek belki bize karşı çıkacak o zaman gözlerinin içine baktığımızda ne çok bekledim seni bir bilsen diyeceğiz.
Annem beni de çok istemiş senelerce beklemiş. Hasta bir bebekmişim çook da çileler çekmiş. Ama hergün arar benim derdimle dertlenir seni öyle çok istedim öyle çok istedim ki der bana
Canımın içi biz çoook güzel anneler olacağızbuna canı gönülden inanıyorum. Beklemek zor orası çok ayrı bugün ben de çok dertlendim ağladım. Napalım insanız düşüyoruz sonra bir umutla tekrar kalkıyoruz. Rabbim selamete ve afiyete çıkarsın bizleri
Kuzu müdürüm her gün yeni bir fikir ve bana yüklediği iş yükleri ile geliyor işe kafamı duvarlara vurmk istyrm yani şimdide 81 ildeki anlaşmalı kargolarımızı takip etcm bayılmk istyrmAhahhahaçılgın yaaa afiyet olsun löp löp et olsun
Ohh afiyettt şimdi benim kocişim de bana yapıcık kaave
tammm tammm
Kız sen bizim kuşu gör doğuştan şiş
Klasik kaynana
Sordum ben de yemiş bitirmiş
Dokturr amcaya bak helee boya markasını seçecekmişbi gidiyomuşsun saçını sadece bakır yapabilirsin diyomuş
Hayırdır yaa noldu
Hayırlısı olsun canım
Tamam tamam inandık
Yeni gittiler canım. Ben arada onlar otururken bakıyordum. Malum bağımlılık yaptınız@ebru2812 canım benim nasılsın? Hiç sesin çıkmadı bugün..
@Nureella ,MelodiminEsi , edaecoo , H halleycik C Capanin Gururu Teyom kızlar hayırdır yaa üzerinize ölü toprağı serpilmiş gibi bir sessizlik içindesiniz
Valla bnmki belli degl olursamda çok degsk bi regl geçircm belirtisizUcunda duruyo valla oldum olacamadet geliyo sanki
Kuzum zaten biraz daha uzarsa ombre gibi olacak 4 parmak kendi saçım uzadıSaçların uzunsa ombre gibi yaptırabilirsin canım belki o zaman saç derisine temas etmiyor. İnternette okumuştum saç boyasının hamilelikte kanıtlanan bir etkisi yokmuş ama yinede boyamayın diyorlar işte
Bayağı iş yükün çok canım. Rabbim kolaylık versinKuzu müdürüm her gün yeni bir fikir ve bana yüklediği iş yükleri ile geliyor işe kafamı duvarlara vurmk istyrm yani şimdide 81 ildeki anlaşmalı kargolarımızı takip etcm bayılmk istyrmztn 16 merkezle ilgileniyordum daha norm kadrolarımızı yükledi bana istatistikler fln derken kayboldm glba üfleseniz uçacam daha ne geleck die mrk edyrm
En yakın arkadaş dost hiçbiri anlamıyor. Ben de her zaman güleyim umutlu olayım isterim ama yok işte. İnsanız ya kuzum canın daraldıkça yaz bize. Bunun için varız asıl. Mutlu günde herkes yanımızda zatenAmiiiiin canımHep güzel şeyler yazayım istiyorum burada can sıkmak istemiyorum ama benim en yakın arkadaşlarımın bile beni anlaması imkansız bu çok farklı bir hasret her şeyi geçtim eminim hormonlarımız içgüdülerimiz artık yaş itibariyle de bunu yaşamak istiyor. Yine aynı şeyleri yazmış olacağım ama Rabbim hepimize güzel müjdeler göz aydınlıkları vermeyi nasip etsin
Ayy bnmde akıntım yok töbe yarabbm bu ay keşke takaydık lari saha şerefliydi yemnleYoo.. bağırsaklarım da çalışmıyor sivilcem de çıkmadı ama heran herşey olabilir
Boyama hayatım boyama için nasıl rahat edecekse öyle
İnşallah canım. Eşimin yeğeni bebiş geldi bugün. Ağlaması bile çok hoştu. Bu evde bu sesi duyamadık. Canımız sağolsun, inşallah bizim de olacakKızlaar ben bugün yine çok mutsuzum. Adet oldum ya çöktüm yine. En çok da adet öncesinde geçirdiğim haftaları düşününce kendime sinir oluyorum. Evde işi gücü bırakıp gözlerim yaşarana kadar o belirti bu belirti akıntının tonu belin hangi tarafı ağrıyınca ne olduğunu derken göz bebeklerime kadar belirti mi diye araştırıyorum ya sonra adet olunca çok sinirleniyorum. Ama nasıl bir duyguysa bir sonraki yumurtlama dönemi yine aynı ben aynı telaşlara giriyorum. Yok şu tarihte olsun kız olsun şu tarihte ayarlayayım erkek olsun. Yok çocuklarım kardeş istiyor hazır değilim yorumları görüyorum ya boğazım düğümleniyor. Herkese hak veriyorum tabii herkesin kendi hayatı ama artık dünyanın en güzel duygusu bizlerinde kucağında olsa
Yaa senin minnos kalbine ne demeliEn yakın arkadaş dost hiçbiri anlamıyor. Ben de her zaman güleyim umutlu olayım isterim ama yok işte. İnsanız ya kuzum canın daraldıkça yaz bize. Bunun için varız asıl. Mutlu günde herkes yanımızda zaten
Bbgm bn bsyler atıştırdm annem indi çay içtik ogluşuma baktık geldk bi duşa geçtm çktm sacımı kurutup yatıcm direk 2 gün yıllık izn almıştm yarn genel müdürlükten müdürler gelick die yarın iptl etti müdürüm perşembe alıcm sadece isyanlardaym işte o yzdn@ebru2812 canım benim nasılsın? Hiç sesin çıkmadı bugün..
@Nureella ,MelodiminEsi , edaecoo , H halleycik C Capanin Gururu Teyom kızlar hayırdır yaa üzerinize ölü toprağı serpilmiş gibi bir sessizlik içindesiniz
Bu ne yaKuzu müdürüm her gün yeni bir fikir ve bana yüklediği iş yükleri ile geliyor işe kafamı duvarlara vurmk istyrm yani şimdide 81 ildeki anlaşmalı kargolarımızı takip etcm bayılmk istyrmztn 16 merkezle ilgileniyordum daha norm kadrolarımızı yükledi bana istatistikler fln derken kayboldm glba üfleseniz uçacam daha ne geleck die mrk edyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?