- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #55.721
Bize birgün hiç susmuyor evi inletiyor diye mesaj yazacaksın Teoooİnşallah canım. Eşimin yeğeni bebiş geldi bugün. Ağlaması bile çok hoştu. Bu evde bu sesi duyamadık. Canımız sağolsun, inşallah bizim de olacak
Koaly gelsinnSular yoktu az oncee geldi azcik mutfagi tooplayimm gelim
İyi ki varsınız gerçekten tanımadan görmeden birgün bi sitede birilerinin bana iyi geleceğini hiç düşünmezdim ama bir gün bebeklerimizi büyütürken birbirimize danışcaz inşallahEn yakın arkadaş dost hiçbiri anlamıyor. Ben de her zaman güleyim umutlu olayım isterim ama yok işte. İnsanız ya kuzum canın daraldıkça yaz bize. Bunun için varız asıl. Mutlu günde herkes yanımızda zaten
amiiin canım inşallahİnşallah canım. Eşimin yeğeni bebiş geldi bugün. Ağlaması bile çok hoştu. Bu evde bu sesi duyamadık. Canımız sağolsun, inşallah bizim de olacak
Hepimiz öyleyiz canım bu ay yaptığım test sayısı 20 yi geçti ama adet olcağımı bilsem de yapmaya devam ettim kan testi yaptım 2.9 çıktı bu defa da acaba yükselir mi dedimKızlaar ben bugün yine çok mutsuzum. Adet oldum ya çöktüm yine. En çok da adet öncesinde geçirdiğim haftaları düşününce kendime sinir oluyorum. Evde işi gücü bırakıp gözlerim yaşarana kadar o belirti bu belirti akıntının tonu belin hangi tarafı ağrıyınca ne olduğunu derken göz bebeklerime kadar belirti mi diye araştırıyorum ya sonra adet olunca çok sinirleniyorum. Ama nasıl bir duyguysa bir sonraki yumurtlama dönemi yine aynı ben aynı telaşlara giriyorum. Yok şu tarihte olsun kız olsun şu tarihte ayarlayayım erkek olsun. Yok çocuklarım kardeş istiyor hazır değilim yorumları görüyorum ya boğazım düğümleniyor. Herkese hak veriyorum tabii herkesin kendi hayatı ama artık dünyanın en güzel duygusu bizlerinde kucağında olsa
Yok. Ne gelen vaaar ne gidenOnu yapıyorum bu ay zaten kuzum şifa Allah tan inşallah vesilem olur
Senin durumun nedir?
Hoşgeldin evine canım benimAyyy evim evim..
Evime kavuştum
Her ne kadar anne evi olsada evimi özledim
Sen hep güll ponçiğimmBitti.filmimmm aglamakla aglamaamak arasindayim
Ahahha kafaya bakkk tıkırr tıkırrr saaatt gibiiiiiBen bu ay femaradan sonra eğer yumurta gelişirse dr a artık lütfen ilişki günü vermeyin aşılama yapalım deyin diyeceğim. Eşime de doktor aşılama önerdi diyeceğim
Canım şimdi yeni geldiği için performansı onun da kendi üstleri tarafından sorgulanacak seni de iyi iş yapan olarak belirlemiş kafasında ve senin performansını attırarak kendi performansını arttırıyor. Çok normal benceKuzu müdürüm her gün yeni bir fikir ve bana yüklediği iş yükleri ile geliyor işe kafamı duvarlara vurmk istyrm yani şimdide 81 ildeki anlaşmalı kargolarımızı takip etcm bayılmk istyrmztn 16 merkezle ilgileniyordum daha norm kadrolarımızı yükledi bana istatistikler fln derken kayboldm glba üfleseniz uçacam daha ne geleck die mrk edyrm
İki kelam edeydin biz de sana bakaydık bacımYeni gittiler canım. Ben arada onlar otururken bakıyordum. Malum bağımlılık yaptınız
İnşallah olmazsın bebişin olur canımValla bnmki belli degl olursamda çok degsk bi regl geçircm belirtisiz
Canım normalde adet döngün nedir? Kaç günde bir olursun?bugün 16. günüm testler negatifadet ağrısı vardı üç dört gün önce ama gelmedi. acaba kist mi oluştu
Amin kuzum işte napalım bu müdürlerin ortası yok giden hiç birsey yaptırmıyordu özel kalem oldugumu anlamıyordum buda herşeyi fazlasıyla istiyorBayağı iş yükün çok canım. Rabbim kolaylık versin
normalde 31 32yi buluyor ama çatlatma iğnesi olduğumda tam 14. günde oluyordum gerçi bir ay bir kaç gün geciktiği olmuştu yine.. ama umut işteHepimiz öyleyiz canım bu ay yaptığım test sayısı 20 yi geçti ama adet olcağımı bilsem de yapmaya devam ettim kan testi yaptım 2.9 çıktı bu defa da acaba yükselir mi dedimhala da bekliyorum ama biliyorum ki adet olacağım..
Yok. Ne gelen vaaar ne giden
Hoşgeldin evine canım benim
Sen hep güll ponçiğimm
Ahahha kafaya bakkk tıkırr tıkırrr saaatt gibiiiii
Canım şimdi yeni geldiği için performansı onun da kendi üstleri tarafından sorgulanacak seni de iyi iş yapan olarak belirlemiş kafasında ve senin performansını attırarak kendi performansını arttırıyor. Çok normal benceama senin açından iş yükün arttığı için çok yorulmana üzüldüm gebelik olduğunda seni zorlar bu durum
İki kelam edeydin biz de sana bakaydık bacım
İnşallah olmazsın bebişin olur canım
Canım normalde adet döngün nedir? Kaç günde bir olursun?
Olsun diğer ay var o da olmasa diger ay var duayı unutmayın yeterAhh canım ahhAllahtan ümit kesilmez der susarım ama bilesin ki adet olcak gibiyim . Hislerin çıkar mı genelde
He vallahi ya boşa geçirdik bu ayı kızAyy bnmde akıntım yok töbe yarabbm bu ay keşke takaydık lari saha şerefliydi yemnle
Amannn yormuşlar benim canımıBbgm bn bsyler atıştırdm annem indi çay içtik ogluşuma baktık geldk bi duşa geçtm çktm sacımı kurutup yatıcm direk 2 gün yıllık izn almıştm yarn genel müdürlükten müdürler gelick die yarın iptl etti müdürüm perşembe alıcm sadece isyanlardaym işte o yzdn
Ellerine sağlık canım benimSular yoktu az oncee geldi azcik mutfagi tooplayimm gelim
Canım sende geç de çıkabilir döngün uzunnormalde 31 32yi buluyor ama çatlatma iğnesi olduğumda tam 14. günde oluyordum gerçi bir ay bir kaç gün geciktiği olmuştu yine.. ama umut işte
Demekki senin de hislerin tırt benim de öyle :))) 2 defadır soruyorum cevap vermiyosunOlsun diğer ay var o da olmasa diger ay var duayı unutmayın yeter
İnşallah canım benim, hepimiz birbirimize dert yanarızBize birgün hiç susmuyor evi inletiyor diye mesaj yazacaksın Teooo
Yaaa sen benim hislerim üstüne his mi arıyorsunCanım sende geç de çıkabilir döngün uzun
Demekki senin de hislerin tırt benim de öyle :))) 2 defadır soruyorum cevap vermiyosun
Yok yok çeşme kesin senin hakkınYaaa sen benim hislerim üstüne his mi arıyorsun
Kız ne olduuuuburcusami koş tansiyonuma bak canım C Capanin Gururu Teyom kolonya dök shlls yelle beni ooyyyyy yetişinnn bacılar çok fenayııaaağğğğmm
yarın sabah tekrar yapacağım bir umutCanım sende geç de çıkabilir döngün uzun
Demekki senin de hislerin tırt benim de öyle :))) 2 defadır soruyorum cevap vermiyosun
Noldu tatlım hayırdır? Tam da adamına dedin tansiyonum yüksek bu aksam..burcusami koş tansiyonuma bak canım C Capanin Gururu Teyom kolonya dök shlls yelle beni ooyyyyy yetişinnn bacılar çok fenayııaaağğğğmm
burcusami koş tansiyonuma bak canım C Capanin Gururu Teyom kolonya dök shlls yelle beni ooyyyyy yetişinnn bacılar çok fenayııaaağğğğmm
Larii ne oldu iyimisin.Ağzımdan çıkacak
Aynen öyle canm o günleri görücez ben çok eminim ve hepmz güzel bir anne olucazİyi ki varsınız gerçekten tanımadan görmeden birgün bi sitede birilerinin bana iyi geleceğini hiç düşünmezdim ama bir gün bebeklerimizi büyütürken birbirimize danışcaz inşallah
amiiin canım inşallahbugün biraz üzgünüm ama güzel günlerimiz de gelecek elbet biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?