Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım. Eşimin yeğeni bebiş geldi bugün. Ağlaması bile çok hoştu. Bu evde bu sesi duyamadık. Canımız sağolsun, inşallah bizim de olacak
Bize birgün hiç susmuyor evi inletiyor diye mesaj yazacaksın Teooo

İyi ki varsınız gerçekten tanımadan görmeden birgün bi sitede birilerinin bana iyi geleceğini hiç düşünmezdim ama bir gün bebeklerimizi büyütürken birbirimize danışcaz inşallah
İnşallah canım. Eşimin yeğeni bebiş geldi bugün. Ağlaması bile çok hoştu. Bu evde bu sesi duyamadık. Canımız sağolsun, inşallah bizim de olacak
amiiin canım inşallah bugün biraz üzgünüm ama güzel günlerimiz de gelecek elbet biliyorum

Hepimiz öyleyiz canım bu ay yaptığım test sayısı 20 yi geçti ama adet olcağımı bilsem de yapmaya devam ettim kan testi yaptım 2.9 çıktı bu defa da acaba yükselir mi dedim hala da bekliyorum ama biliyorum ki adet olacağım..
Onu yapıyorum bu ay zaten kuzum şifa Allah tan inşallah vesilem olur
Senin durumun nedir?
Yok. Ne gelen vaaar ne giden
Ayyy evim evim..
Evime kavuştum
Her ne kadar anne evi olsada evimi özledim
Hoşgeldin evine canım benim
Bitti.filmimmm aglamakla aglamaamak arasindayim
Sen hep güll ponçiğimm
Ben bu ay femaradan sonra eğer yumurta gelişirse dr a artık lütfen ilişki günü vermeyin aşılama yapalım deyin diyeceğim. Eşime de doktor aşılama önerdi diyeceğim
Ahahha kafaya bakkk tıkırr tıkırrr saaatt gibiiiii
Canım şimdi yeni geldiği için performansı onun da kendi üstleri tarafından sorgulanacak seni de iyi iş yapan olarak belirlemiş kafasında ve senin performansını attırarak kendi performansını arttırıyor. Çok normal bence ama senin açından iş yükün arttığı için çok yorulmana üzüldüm gebelik olduğunda seni zorlar bu durum
Yeni gittiler canım. Ben arada onlar otururken bakıyordum. Malum bağımlılık yaptınız
İki kelam edeydin biz de sana bakaydık bacım
Valla bnmki belli degl olursamda çok degsk bi regl geçircm belirtisiz
İnşallah olmazsın bebişin olur canım
bugün 16. günüm testler negatif adet ağrısı vardı üç dört gün önce ama gelmedi. acaba kist mi oluştu
Canım normalde adet döngün nedir? Kaç günde bir olursun?

normalde 31 32yi buluyor ama çatlatma iğnesi olduğumda tam 14. günde oluyordum gerçi bir ay bir kaç gün geciktiği olmuştu yine.. ama umut işte

Ahh canım ahh Allahtan ümit kesilmez der susarım ama bilesin ki adet olcak gibiyim . Hislerin çıkar mı genelde
Olsun diğer ay var o da olmasa diger ay var duayı unutmayın yeter

Ayy bnmde akıntım yok töbe yarabbm bu ay keşke takaydık lari saha şerefliydi yemnle
He vallahi ya boşa geçirdik bu ayı kız
Amannn yormuşlar benim canımı
Sular yoktu az oncee geldi azcik mutfagi tooplayimm gelim
Ellerine sağlık canım benim

normalde 31 32yi buluyor ama çatlatma iğnesi olduğumda tam 14. günde oluyordum gerçi bir ay bir kaç gün geciktiği olmuştu yine.. ama umut işte
Canım sende geç de çıkabilir döngün uzun
Olsun diğer ay var o da olmasa diger ay var duayı unutmayın yeter
Demekki senin de hislerin tırt benim de öyle :))) 2 defadır soruyorum cevap vermiyosun

Aynen öyle canm o günleri görücez ben çok eminim ve hepmz güzel bir anne olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…