Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle ztn kuzum ispatlaması lazm cnkü ilk il müdürlüğü. Çok normal ama biraz keşke yavaş gitse daha 3 hafta oldu Bbgm hiç sanmıyorum bn adet olurum büyük ihtimal belirtilerim yok ama bebiş olacak birşeymde yok ztn hcte öyle hssetmyrm yarın gnüm ztn bakalım

He ben de öyle diyodum on gün geçti gerçi ortada hala bişey yok
Anaamm heyecan yaptım. Test yaptın sandım
La ben test yapıp çift çizgi görsem şuan hastanede olurum kan vermeye koşardım

Sonraki gün yap canım

Ay bi sancı bi adet olamama sıkıntısııı ölüyomm
Cok feci bi baskı oluyor insanın karninda demi? Ins hamile degilsen bian once olursun da rahatlarsın cnm

İnşallah canım. Eşimin yeğeni bebiş geldi bugün. Ağlaması bile çok hoştu. Bu evde bu sesi duyamadık. Canımız sağolsun, inşallah bizim de olacak
Oyyy canımın içiiii inşallah en kısa zmnda seninde bebişlerinle dolar evin neşe ile geçer günleriniz herşey güzel olacak

Bence yarın kan ver canım. Seninle ilgili yüzde elli covid ilaçlarından gecikti yüzde elli geç döllenmeden şüpheleniyorum
Kız zaten başka ihtimal yok ya herro ya merro
Cok feci bi baskı oluyor insanın karninda demi? Ins hamile degilsen bian once olursun da rahatlarsın cnm
Yok canım baskı yok sızlama var ya inşallah ya bebek yoksa sökülsün yaa

Bu ne ya umarım iki elin iki ayağın olduğunun farkındadır. Bu da kafa yani nasıl yetsin
Belki işe dalıp bebek işini unutursun da ordan bir işe yarar diyeceğim de kuzum
Yavaş yavaş heralde düzene geçircm kuzum ama beynm patlıyo resmn gözlerim yanıyordu bugn eve geldgmde işten cıktıgımda 6.30 du yemk bile yapmadm yemedm düşün ama napalm belki dedigin gibi kendmi kaybederim başka şeylere odaklanıp kuzum her şerde bi hayır vardır

Kısmet bakalım belki de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…