Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hayırlısından eger hamiş deglsn regl olda kurtul kuzummm
He yaa adak adıyorum şuan eğer gebeysem ve sağlıklı bir gebelik olduğunu öğrenirsem bir çocuk giydirip antakyadaki büyük camiye gelecem bir horoz kestirecem kan akıtacam . Camide kesecek birini bulamayabilirim ama orda biryerde kestirip bir fakire veririm

İnşallah canım inşallah

He ben de öyle diyodum on gün geçti gerçi ortada hala bişey yok

La ben test yapıp çift çizgi görsem şuan hastanede olurum kan vermeye koşardım
Ayyyy inşallah kanda görürsn balkitommmm daaa ha bire vermeye gidersn test sana o zmn tüm testler feda olsun

Gelince benide cagırırsan anlaşıırz

Çağırırım tabi sen yeterli gönüllü ol ama horoz kesilirken yok hayvan hakları yok ben dayanamam yapmicam dimi
Yok horoz a yapmam sonuçta yeniyor ben yenmeyen hayvanları öldürmeye karşıyım kuzum ama ağlarım bakamam kurban bayramında da öyle inşallah olurda adagını yerine getirmek nasip olur sana canım bnm

He kız şu adakta bize de yer ver
Kız adağa ortak olunmaz nasıl adandıysa o
Yok horoz a yapmam sonuçta yeniyor ben yenmeyen hayvanları öldürmeye karşıyım kuzum ama ağlarım bakamam kurban bayramında da öyle inşallah olurda adagını yerine getirmek nasip olur sana canım bnm
E tamam o zaman inşallah kuzum benim
Ben kaçıyorum kızçelerim tatlı uykularınız olsun yine yarın yogun bir gün beni bekliyor dinleneym öptm siiziiii
Tatlı uykuların olsun canım benim
LaRisaCca ben de ne pis beleşçiyim

Her türlü rahatlayacağım da bi sürünmesem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…