Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden biri bunu istese kanaması çok yoğunmuş diye düşünmem hiç koca totoluymuş derim aklım fesat

Aklını seveyim. Yarın annemlere gidecez yeni yıl için , orda kalacaz Sokağa çıkma yasağı bitene kadar.. yeğenimin bezlerinden çalarım
Ahahahah çal tabi yanlız yan taraflarında büzüşen kısmı var ya. Orayı dikkatlice koparacaksın iki tarafı da. Sadece ped kısmı kalacak yoksa büzüşüyor

Ahahahah çal tabi yanlız yan taraflarında büzüşen kısmı var ya. Orayı dikkatlice koparacaksın iki tarafı da. Sadece ped kısmı kalacak yoksa büzüşüyor
Ee hazır o kadar yapmışken yapistirverin ayol

Ben çamaşır üstüne boxer giyiyorum lastikli sıkı tutsun diye ama hiç sızdırma olmadı bende bilemedim ki şimdi
Ben boxer a kanatları açık halde koyarak giyiyorum ben yüzüstü uyuduğumdan mıdır nedir yanlardan değil önden üstten çıkıyor. Bi uyanıyorum ki göbeğime kadar kanama gelmiş. Hani bebekler sırtına kadar sıçar ya öyle

Ben çok uyuyamam ilk 2 gün daha fazla olduğum için yüz üstü olunca on tarafa fazla gelmiyor yaa belki ondandır

Ben çok uyuyamam ilk 2 gün daha fazla olduğum için yüz üstü olunca on tarafa fazla gelmiyor yaa belki ondandır
Her durumda anladığım şu ki sen normal derecede yoğun kanaması olan kadınlardansın bak mesela ben şuan diken üstündeyim gecede 4 kere filan kalkarım .. ve doluyor

Her durumda anladığım şu ki sen normal derecede yoğun kanaması olan kadınlardansın bak mesela ben şuan diken üstündeyim gecede 4 kere filan kalkarım .. ve doluyor
O zaman senin baya anormal şuan ben bunu duyduğuma şükrettim

Yok ben senin yöntemi tuttum ya.. çok mantıklı. Aaaa dur bi tane deneme için 1 ad. Doğum yapan kadın bezi göndermişlerdi bana bak sana foto atayım. Hamileyken saklamıştım hastaneye doğuma götürürüm diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…