Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haha dimi hatta bikaç gün kendimi hamile ilan ediyomuşum

Yavrukuş ben her ay umutluyum bak :) olmasa da umutluyum tüpe niyetlendim korona oldum, demekki niyetlensen de imkanın varsa da zamanı gelmediyse olmuyor. Şimdi de adet olsam vakti değilse yine olmayacak artık bunu idrak ettim
Bende seni seviyorumm poncikellam
Oyyy kubbaneeee maraşlıyı mı izliyon

sen mahuru ordan mı buldun kız

Yok hayır femara kullanmıştım hatırlarsın belki buraya yazdım 12 mm di 12 ci gün bsy kullanmadım
Tatlım yok yumurtlamadan sonra yani progesteron içerikli birşey kullanmadıysan 10 üzerinde çıkmış çatlamış demektir

Yok kuzummm cukuru izliyo benimki,bende dua grububa birikmislerimi cekiyorum
Kizi aysee
Oglani ali koycam bende.

Kayınpederim rüyasında görmüş kız bebek seviyormuş. Kayınvalideme demiş müjde vermicekmisiniz bana diye. Kayınvalidem bana diyo zaman geçiyo artık insan istiyo diye İstiyosunuz iyi hoşta biz istemiyomuyuz sanki. Çocuk konusunda bana bişey dediklerinde sinirim tepeme cıkıyo kızlar sizinde öylemi oluyo benmi çok hassasım bu konuda. Bu özel bişey sonuçta dimi

Soracaklar diye ödüm kopuyor

Soracaklar diye ödüm kopuyor
Ya kayınvalidem bana bikere tedaviyemi ihtiyacın var eğer öyleyse para verelim bile dedi. Yoo istemiyoruz biz dedim 1 hafta sonra eltisine gitmiş demiş işte bizden için bilmemnereye tatile göndericem bebek yapsınlar gelsinler demiş. Aşırı canımı sıktı bu patavatsızlığı

sormasalar da gözlerindeki o düşünceyi görüyoruz canım. Sizin yaşlar küçük yine. Ben düşünmüyorum desem çok komik kaçar.
Kesinlikle görülüyo ama sanki bizim elimizde. Allahın nasip etmediğinin olmadığını düşünemiyolar resmen

evde olmadığını mı düşünüyor

Maalesef bazı insanlar ne konuşacağını bilmiyor çok büyük talihsizlik

Y
Yani tedavi olayını kötü niyetle söylememiş olsa bile direk bana tedaviyemi ihtiyacın var diue sorması sinir bozucu belki oğlunun ihtiyacı var ona neden demiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…