- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.381
Benim kocam hayatinda icmedi seylere karsi asiri önyargiliBen de kocişinle sandım
Ben de sevmiyorum salepBenim kocam hayatinda icmedi seylere karsi asiri önyargili
Asla icmedi
Sana özelden yazıyorum canm smdibnde dün akşam oldum şimdi ne yapacaksınız doktor nasıl bi yol izleyeceksinz
Canım inşallah bu ay gebe kalırsınBen sabah regl oldum cNm malesef
Ovü den önce iç :)Gebe kalmak isteyenlere zararlımıymış ama faydalımıymış yani yapayımmı yapmıyımmı
Canım negatif gibi duruyor inşallah bu ay gebe kalırsınKızlar adetim ilk kez 6 gün geçti öğlen eve geldim lavaboya girdim sonra eşim test aldı su çay içip az bi idrarla test yaptım negatif olsa çıkardı dimi ondada
Aşkım örgüye sardım valla napim kafa dağıtıyorumsağol bebiiiiş sen neler yapıyosuuun
Ayşoş belki idrar için erkendirKızlar adete 5 gün var, dayanamadım test yaptım bu ayda Negatif
Nezaman yüzümüz gülecek Allahım yardım et bize
Testlere servet yatırmış test manyağı geldi hanımmm
İğnenin 3. Günü sırf nasıl çıkcağını merağımdan test aldım
Eki Görüntüle 2763780
Canım benim zaten aslında güzel haberin gelmiş ama bizim gönlümüz ve dualarımız seninle eminimki cero cum herşey güzel gelişecekKızlar merhabalar nasılsınız? Geçen hafta ikili test sonucumu aldım. Ense kalınlığı ve burun kemiğinde hiçbir problem yokken doktorum biraz tedirgin etti bizleri. 1/394 gibi bir ihtimal çıktım t21 oranımız(down sendromu)Yani şu demekmiş 394 bebekten 1 tanesinin down sendromlu olma ihtimali varmış. Aşırı strese girdim. Başka bir iki doktora gittim. Herhangi bir problem olmadığını ama yine de içimizin rahat etmesi adına nifty test-fetal dna testini tavsiye ettiler. Biz de salı günü yaptırdık. Kan örneğini yurt dışına gönderdiler. 10 gün 15 gün süresi var dediler. Mail atacaklarmış.Benim için dua edin tertemiz bir sonuç alayım
Nerden anladınOff çok fena kasık ağrım var kızlarerken sökülücem galiba
Canım benim çok geçmiş olsun hiç korkmayın bütün bebekler doğduktan sonra ödem atar sonra yine toparlar merak etmeyinKızlar ablam doğum yapmıştı biliyorsunuz bebek kilo vermiş enfeksiyon olma durumu varmış oyüzden çıkarmamışlaraz emdi sanırım dün kuzum kilo vermiş birşey olmaz inşallah dua edermisiniz
Sonunda kış geldi Allah dışarıdaki tüm rabbimin emanetlerine yardım etsin korusunBurada hava bir soguk ki kuzular sormayın gitsn deli gibi rüzgar var dünden beri korkutucu şekilde ve yagmur yagıyor tam kış bastırdı dışarıda evi barkı olmayan insanlara dışarı da çalışmak zorunda olanlara ve en önemlisi sokak hayvanlarına allah bin kere yardım etsn
Aşkım annemlere gittim ben içli köfte vardıNe yemk yaptnz bakalım kızçeler
Evet canım 3 günde öyle kandırayım kendimiCanım inşallah bu ay gebe kalırsın
Ovü den önce iç :)
Canım negatif gibi duruyor inşallah bu ay gebe kalırsın
Aşkım örgüye sardım valla napim kafa dağıtıyorum
Ayşoş belki idrar için erkendir
ben de yaptım negatif
Canım benim zaten aslında güzel haberin gelmiş ama bizim gönlümüz ve dualarımız seninle eminimki cero cum herşey güzel gelişecek
Nerden anladınbelki bebek vardır
Canım benim çok geçmiş olsun hiç korkmayın bütün bebekler doğduktan sonra ödem atar sonra yine toparlar merak etmeyin
Sonunda kış geldi Allah dışarıdaki tüm rabbimin emanetlerine yardım etsin korusun
Aşkım annemlere gittim ben içli köfte vardı
Kuzum ya inşallahhh inşallahhhNerden anladınbelki bebek vardır
Kız beni de sevmiyor nadiren ilgi alanına giriyorumBuLaRisaCca beni sevmiyoo
Napiyosun yazdimm cvp yokNiye pas vermedi mi
Siparişlere daldı ne yapsınNapiyosun yazdimm cvp yok
İyimisinn yazdim yok
Hii
Önümüzdeki ay regliden sonra başlarım olmadı ovüye kadarCanım inşallah bu ay gebe kalırsın
Ovü den önce iç :)
Canım negatif gibi duruyor inşallah bu ay gebe kalırsın
Aşkım örgüye sardım valla napim kafa dağıtıyorum
Ayşoş belki idrar için erkendir
ben de yaptım negatif
Canım benim zaten aslında güzel haberin gelmiş ama bizim gönlümüz ve dualarımız seninle eminimki cero cum herşey güzel gelişecek
Nerden anladınbelki bebek vardır
Canım benim çok geçmiş olsun hiç korkmayın bütün bebekler doğduktan sonra ödem atar sonra yine toparlar merak etmeyin
Sonunda kış geldi Allah dışarıdaki tüm rabbimin emanetlerine yardım etsin korusun
Aşkım annemlere gittim ben içli köfte vardı
Bende kafamı dağıtabilmek için trendyol dan boyama setleri falan aldım. 5 de dersler bitiyo yatana kadar isyanlar ağlamalar boşluklar hayaller beni psikopat yaptı. Kendi kendime instagram la kavga ediyorum önüme hep anne hamile sayfaları çıkarıyo diyeSiparişlere daldı ne yapsınşaka bi yana ben de başlayacağım bir şeyler üretmeye. Şuan bir sayfam var uğraşıyorum onunla ama beni gören herkes hobi edin kafanı dağıt diye tutturdu
Evet canım 3 günde öyle kandırayım kendimisonra yeni ay Yeni umut deriz
Canım umutsuz olma ömürün hatunu da ümitsizdi ama bi baktık hamişKuzum ya inşallahhh inşallahhhyüzümdeki sivilceler gitti eşime söyledim o da diyor ki aklına getirme öyle şeyler sonra üzülüyorsun bide terramycin sürmüştüm ondan gitmiştir diyor. Gerçi bugün ovu yaptım pik değildi
Bak şimdiBuLaRisaCca beni sevmiyoo
Kız beni de sevmiyor nadiren ilgi alanına giriyorum
Kız yokk tavşan dağa küsmüşşNiye pas vermedi mi
AbbaaooovvvNapiyosun yazdimm cvp yok
İyimisinn yazdim yok
Hii
Moral olur kızÖnümüzdeki ay regliden sonra başlarım olmadı ovüye kadarbenimde yalancıktan pozitif
Haha dimi hatta bikaç gün kendimi hamile ilan ediyomuşumömrümüz kendimizi avutarak geçiyor canikom napalım
Canım umutsuz olma ömürün hatunu da ümitsizdi ama bi baktık hamiş
Bak şimdiYokk annemmm yokkk kuzuummm görmemişim vallahi yoksa ben niye cevap vermeyim özür
Hocam ben şiddete karşıyım elimi kana bulamayın aşkolsun sana ya
Kız yokk tavşan dağa küsmüşş
Abbaaooovvv
asparagas bunlar
Moral olur kız
Kuzum ben de kendimi oyalıyorum. Sosyal medya namına bir şey kalmadı nefret ediyorum insanların paylaşımlarındanBende kafamı dağıtabilmek için trendyol dan boyama setleri falan aldım. 5 de dersler bitiyo yatana kadar isyanlar ağlamalar boşluklar hayaller beni psikopat yaptı. Kendi kendime instagram la kavga ediyorum önüme hep anne hamile sayfaları çıkarıyo diyeDün perdeyi açtım kar manzarasına karşı boyama yaptım dün oyaladı beni ama bugün yine buralardayım
Umutlanmak istiyorum atık LarimmCanım umutsuz olma ömürün hatunu da ümitsizdi ama bi baktık hamiş
Bende seni seviyorumm poncikellamömrümüz kendimizi avutarak geçiyor canikom napalım
Canım umutsuz olma ömürün hatunu da ümitsizdi ama bi baktık hamiş
Bak şimdiYokk annemmm yokkk kuzuummm görmemişim vallahi yoksa ben niye cevap vermeyim özür
Kız yokk tavşan dağa küsmüşş
Abbaaooovvv
asparagas bunlar
Moral olur kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?