Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sabah regl oldum cNm malesef
Canım inşallah bu ay gebe kalırsın
Gebe kalmak isteyenlere zararlımıymış ama faydalımıymış yani yapayımmı yapmıyımmı
Ovü den önce iç :)
Kızlar adetim ilk kez 6 gün geçti öğlen eve geldim lavaboya girdim sonra eşim test aldı su çay içip az bi idrarla test yaptım negatif olsa çıkardı dimi ondada
Canım negatif gibi duruyor inşallah bu ay gebe kalırsın
sağol bebiiiiş sen neler yapıyosuuun
Aşkım örgüye sardım valla napim kafa dağıtıyorum
Kızlar adete 5 gün var, dayanamadım test yaptım bu ayda Negatif
Nezaman yüzümüz gülecek Allahım yardım et bize
Ayşoş belki idrar için erkendir
Testlere servet yatırmış test manyağı geldi hanımmm
İğnenin 3. Günü sırf nasıl çıkcağını merağımdan test aldım
Eki Görüntüle 2763780
ben de yaptım negatif
Canım benim zaten aslında güzel haberin gelmiş ama bizim gönlümüz ve dualarımız seninle eminimki cero cum herşey güzel gelişecek
Off çok fena kasık ağrım var kızlar erken sökülücem galiba
Nerden anladın belki bebek vardır
Kızlar ablam doğum yapmıştı biliyorsunuz bebek kilo vermiş enfeksiyon olma durumu varmış oyüzden çıkarmamışlar az emdi sanırım dün kuzum kilo vermiş birşey olmaz inşallah dua edermisiniz
Canım benim çok geçmiş olsun hiç korkmayın bütün bebekler doğduktan sonra ödem atar sonra yine toparlar merak etmeyin
Sonunda kış geldi Allah dışarıdaki tüm rabbimin emanetlerine yardım etsin korusun
Ne yemk yaptnz bakalım kızçeler
Aşkım annemlere gittim ben içli köfte vardı

Evet canım 3 günde öyle kandırayım kendimi sonra yeni ay Yeni umut deriz

Nerden anladın belki bebek vardır
Kuzum ya inşallahhh inşallahhh yüzümdeki sivilceler gitti eşime söyledim o da diyor ki aklına getirme öyle şeyler sonra üzülüyorsun bide terramycin sürmüştüm ondan gitmiştir diyor. Gerçi bugün ovu yaptım pik değildi

Napiyosun yazdimm cvp yok
İyimisinn yazdim yok
Hii
Siparişlere daldı ne yapsın şaka bi yana ben de başlayacağım bir şeyler üretmeye. Şuan bir sayfam var uğraşıyorum onunla ama beni gören herkes hobi edin kafanı dağıt diye tutturdu

Önümüzdeki ay regliden sonra başlarım olmadı ovüye kadar benimde yalancıktan pozitif

Siparişlere daldı ne yapsın şaka bi yana ben de başlayacağım bir şeyler üretmeye. Şuan bir sayfam var uğraşıyorum onunla ama beni gören herkes hobi edin kafanı dağıt diye tutturdu
Bende kafamı dağıtabilmek için trendyol dan boyama setleri falan aldım. 5 de dersler bitiyo yatana kadar isyanlar ağlamalar boşluklar hayaller beni psikopat yaptı. Kendi kendime instagram la kavga ediyorum önüme hep anne hamile sayfaları çıkarıyo diye Dün perdeyi açtım kar manzarasına karşı boyama yaptım dün oyaladı beni ama bugün yine buralardayım

Evet canım 3 günde öyle kandırayım kendimi sonra yeni ay Yeni umut deriz
ömrümüz kendimizi avutarak geçiyor canikom napalım
Canım umutsuz olma ömürün hatunu da ümitsizdi ama bi baktık hamiş
Bak şimdi Yokk annemmm yokkk kuzuummm görmemişim vallahi yoksa ben niye cevap vermeyim özür
Kız beni de sevmiyor nadiren ilgi alanına giriyorum
Hocam ben şiddete karşıyım elimi kana bulamayın aşkolsun sana ya
Niye pas vermedi mi
Kız yokk tavşan dağa küsmüşş
Napiyosun yazdimm cvp yok
İyimisinn yazdim yok
Hii
Abbaaooovvv
Niyeki acaba? Görmemiştir kesin
LaRisaCca Küstün mü kız H halleycik e? Ne yaptı kız sana, tavuğuna kış mı dedi
asparagas bunlar
Önümüzdeki ay regliden sonra başlarım olmadı ovüye kadar benimde yalancıktan pozitif
Moral olur kız

Haha dimi hatta bikaç gün kendimi hamile ilan ediyomuşum

Kuzum ben de kendimi oyalıyorum. Sosyal medya namına bir şey kalmadı nefret ediyorum insanların paylaşımlarından punch seti alıp başlamak istiyorum bir de annemin dikiş makinesi vardı ona göz koydum ama tabi becerebilirsem
Canım umutsuz olma ömürün hatunu da ümitsizdi ama bi baktık hamiş

Hocam ben şiddete karşıyım elimi kana bulamayın aşkolsun sana ya
Umutlanmak istiyorum atık Larimm
Takılıyorum kuzum sana

Bende seni seviyorumm poncikellam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…